Huawei Ascend Mate7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
- :: Iphone 11 Pro Max
- :: Midnight Green
Re: Huawei Ascend Mate7
dado1964, Nisi napisao koji je problem sa viberom ?
ne verujem da si napravio ,vec azurirao na lollipop 5.1.1

Poslednja izmena od znemanja u Sre, 23. Mar 2016. 20:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Bio sam sarkastican, ne znam kako ste shvatilibata bogdan napisao:Pa da, baš tako... Bolje menjati fon, nego promeniti tastaturu... Probaj SwiftKey, odlična

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Od juna prosle godine sam na Havajcu, jedino sto nisam bas aktivan na forumu, samo uvek procitam druga misljenja i iskustva
inace sam skinuo swiftkey, za sada nemam onaj problem, samo treba malo vremena da se naviknem na ovu tastaturu 

uspeo da napravim update 331 sa foruma za Cro sad ću da vidim da li će da se izgubi phone-book na viberu ponovo sam ga instalirao .
Dado, kakve si tacno imao probleme sa viberom i na kojoj verziji androida?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 08. Apr 2016. 18:12
- :: nokia 3310 2017
- :: samsung galaxy s6
Otac koristi ovaj model od avgusta prošle godine, sive boje. Telefon radi jako dobro, posebno pohvale za bateriju.
Jedini problem je sa Viberom, tj. ne zvoni kad mu stigne poruka. Par puta smo podešavali, radi dobro neko vreme i onda opet isto. Zna li neko o čemu se radi?
Jedini problem je sa Viberom, tj. ne zvoni kad mu stigne poruka. Par puta smo podešavali, radi dobro neko vreme i onda opet isto. Zna li neko o čemu se radi?

Marko-PA, pogledaj da li je u Protected Apps čekiran Viber.
Sent from my S7 Edge
Sent from my S7 Edge
-
- Redovni učesnik
Hvala ti, javim se kada budem uspeo da dođem do njegovog telefona 

-
- Redovni učesnik
Jeste, čekiran je. Šta da radim?drom napisao:Marko-PA, pogledaj da li je u Protected Apps čekiran Viber.
Sent from my S7 Edge
I treba da bude, jer kada nije onda ume da pravi takve probleme.
Pogledaj da li imas dostupan neki update software-a...
Sent from my S7 Edge Gold Platinum
Pogledaj da li imas dostupan neki update software-a...
Sent from my S7 Edge Gold Platinum
-
- Redovni učesnik
Izasle su teme za p9 moze te ih skinuti na netu, odlicno leze na mate-u 
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
http://www.huaweiblog.de/android/marshm ... ell-final/
Stigao zvanicni M
Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka
Stigao zvanicni M
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
To je to, još par dana i kupujem ovo čudo. Ne mogu da dočekam
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Taman dok stigne Mate 9, ubaciće Kvaka manč aka M v6 

- kvaka33
- Expert
Aahahhaa,cuti ne baksuziraj ,vidis da su se zalaufali
Samo neka apdejt bude dobar i sve u redu ,nigde ne zurim
Da me apdejt toliko zanima uzeo bih Nexus ,naravno nisam gadljiv ni na apdejt [emoji2]
Samo neka apdejt bude dobar i sve u redu ,nigde ne zurim
Da me apdejt toliko zanima uzeo bih Nexus ,naravno nisam gadljiv ni na apdejt [emoji2]
-
- Redovni učesnik
Mislim da nije zvanican tj. officijalan jer ga nema na huawei download sajtu i nije izbacen za obe verzije telefona.Secam se kada je lolipop bio officijalan istog dana je B324 update bio dostupan i za l09 i tl10 na huawei-jevom sajtu
sve zajedno sa obrazlozenjem preko koje verzije ide i kako se updatuje. Trenutno za taj novi B522 ne postoji nista od navedenog, dobijaju ga ljudi koji su u beta programu vec na prethodnoj verziji marshmallowa kao sledecu zakrpu
Zanima me da li neko ima iskustva sa rollbackom? Uzeo sam skorije 4g karticu i nece 4g da funkcionise.Preporucuje mi se da se vratim na kitkat i isprobam(da nije do telefona).U sustini koliko sam razumeo skinem fajl ubacim ga u dload folder i pokrenem ga kao update? Pitanje da li se fajl otpakuje ili ostaje .zip? Trenutno sam na C900B331, telefon sam uvek sam updejtovao nikada ota.Telefon je bio na b137sp03 kada sam ga uzeo preko njega sam instalirao b324 prvog dana kada je izasao oficijalno mislim da sam ga skinuo sa malezijskog sajta ali je pisalo da je internacional.Kasnije sam instalirao b331 kao malu zakrpu preko njega (30-40MB).

Zanima me da li neko ima iskustva sa rollbackom? Uzeo sam skorije 4g karticu i nece 4g da funkcionise.Preporucuje mi se da se vratim na kitkat i isprobam(da nije do telefona).U sustini koliko sam razumeo skinem fajl ubacim ga u dload folder i pokrenem ga kao update? Pitanje da li se fajl otpakuje ili ostaje .zip? Trenutno sam na C900B331, telefon sam uvek sam updejtovao nikada ota.Telefon je bio na b137sp03 kada sam ga uzeo preko njega sam instalirao b324 prvog dana kada je izasao oficijalno mislim da sam ga skinuo sa malezijskog sajta ali je pisalo da je internacional.Kasnije sam instalirao b331 kao malu zakrpu preko njega (30-40MB).
- kvaka33
- Expert
Nemas razloga da vracas na kitkat ,to sigurno nije razlog
Bolje otidji u filijalu gde si uzeo karticu i trazi da ti provere parametre ali kod njih, ne kod tebe ,ja sam 3 puta isao dok to nisu sredili
Na kraju sam otisao u drugu filijalu i zavrsio posao ,naravno,parametri kod njih nisu bili ok
Tako da opusteno,prvo to proveri ili uzmi karticu ubaci u neki 4g model pa i tako proveri
Prelazak na kit kat apsolutno nista nece popraviti
Da dodam i mene su ubedjivali nesposobnjakovici da je do telefona a ne do kartice
Bolje otidji u filijalu gde si uzeo karticu i trazi da ti provere parametre ali kod njih, ne kod tebe ,ja sam 3 puta isao dok to nisu sredili
Na kraju sam otisao u drugu filijalu i zavrsio posao ,naravno,parametri kod njih nisu bili ok
Tako da opusteno,prvo to proveri ili uzmi karticu ubaci u neki 4g model pa i tako proveri
Prelazak na kit kat apsolutno nista nece popraviti
Da dodam i mene su ubedjivali nesposobnjakovici da je do telefona a ne do kartice
Kvaka je sve lepo rekao u vezi 4g mreze i meni se isto desilo na slabijem paketu doduse tek su bili pustili 4g za sve pakete, ali problem je bio sa njihovim parametrima u racunaru nisu nesto podesili, dok mi je u to vreme na jacem paketu sve funkcionisalo.
-
- Redovni učesnik
Hvala na savetima pokusacu kod druga na ajfonu ako ne bude funkcionisalo onda je do njih definitivno.
Da li je neko od vas pokusao da instalira C900B522 preko C900B331 sa full romom? Vidim dosta ljudi je uradilo uspesno preko xda, samo se otpakuje zip (1.22GB) stavi se update.app na sd karticu i pokrene update.Ja cu sacekati jos koji dan da vidim da li je sve u redu , bih da zeznem telefon imam jos godinu dana regularne i premijum garancije
koliko vidim u slucaju faila nema roll backa sa 522 jos uvek
Da li je neko od vas pokusao da instalira C900B522 preko C900B331 sa full romom? Vidim dosta ljudi je uradilo uspesno preko xda, samo se otpakuje zip (1.22GB) stavi se update.app na sd karticu i pokrene update.Ja cu sacekati jos koji dan da vidim da li je sve u redu , bih da zeznem telefon imam jos godinu dana regularne i premijum garancije