Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
dijanakg, instaliraš Nokia PC Suite na komp, pa preko njega back up-uješ sve podatke sa mobilnog, pa tek onda hard reset.
Kad ga resetuješ, vratiš podatke na mob i mirna si .
1) Idi kod svog operatera i traži da ti zamene karticu, možda se ova pokvarila nekako
2) nosi mob u servis
HITNO!!!!!Imam problem sa mojim tf-om Nokia 5800, kada odem u aplikaciju DNEVNIK (obrisi dnevnik) ne desava se nista ( dnevnik se ne brise ). TF mi ne belezi birane brojeve, primljene pozive, propustene pozive, poruke mi dolaze samo ako prethodno resetujem tf. STA URADITI????????? Molim za odgovor, unapred HVALA
jelenama, gde se toliko zuris i pises te nerazumne skracenice "TF" znamo da je telefon ali
Pa hard reset sto je i napisao cvoruga ako neresi problem onda flesh ali to je u danasnje vreme malo teze uraditi jer je crko Navifirm. A dok nadjes RM-xxx za tvoj telefon bice
cvoruga, hvala na odgovoru. Deksi, to sto pisem TF mi je profesionalna deformacija-radim u Telekomu-fiksna. Citala sam u prethodnin postovima o hard resetu ali ne i kako se to radi.
Pazarih ovaj telefon za u rezervu, nabodoh primerak sa samo 22h razgovora u perfektnom stanju
Ako neko ima youtube aplikaciju ili zna gde ima neka koja radi nek pusti na PP ili ovde..
simbijanac, nadje se tako poneki primerak, samo treba znati gde traziti.
Inace od svih telefona koje sam imao, ovaj ima najglasniji zvucnik i bas mi se svidja
Taj telefon ima rezistivni ekran koliko se sjecam tih godina. Jesi li dobio olovku za njega? Okaci nam sliku da ga vidimo volim i ja stare simbijane. Ne bih moju E7 dao ni za sta. Stalno to ponavljam a mogao bi nam reci.i koliko kosta to retro zadovoljstvo
Da da, rezistivni ekran, meni ne smeta jer imam olovcicu, slikacu ga sutra. A sto se tice cene ponudi neku lepu cifru, pa mozes i ti postati vlasnik ovakvog rariteta
ma ne zanima mene 5800 nije mi bio dopadljiv ni onda kada je izasao. Malo mi je 5530 bio ljepsi tada. Ali nisam ih zelio ne pitam te zbog toga. Pitao sam te koliko si ga platio s obzirom da ima samo 22h razgovora. Drago mi je da neko jos voli raritete osim mene. Ja zelim 6310i ili N90 ali ne "refubish" nego fabricko stanje a to cu naci... znas kada... nikad bajo moj
Nisam stigao ranije da postavim slike, tako da evo sad, a i nesto nisam mogao na forum da udjem, ne znam zasto :O http://postimg.org/gallery/34hokvbk2/
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.