XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Prizor da se raspametiš.
Krupajsko vrelo- iznad Despotovca.
Preporuka kada se ide tamo ranije da se pođe i da se obiđe i resavska pećina i vodopad Lisine.
Pero,probaj da namestis rucno ISO kad slikas nocu i eventualno da oboris nekad EV da bi dobio solidnu nocnu fotku,znaci isprobaj kaad stignes manual podesavanja skroz.
Ova sad sto si postavio je bas losa,za takozavni najbolji telefon na trzistu.
Isto i dnevna nije nista posebno,u odnosu na S5 koji ja imam.
A i tvoj bivsi Note4 je pravio po danu bolje slike.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.