Sent from my S7 Edge Gold Platinum
Samsung galaxy J5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung galaxy J5
Mozes. Samo se prvo uloguj na njegov, to je cisto verifikacija, da telefonu dokazes da si vlasnik, da nije dosao do tebe na sumnjiv nacin tipa kradja, i tome slicno. 
-
kiden
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Uto, 12. Apr 2016. 22:25
- :: samsung j5
- :: samsung s3
hvala puno. Pozdrav.
To je opcija u 5.1 androidu i nema veze sa proizvođačem. Trebalo je pre fabričkog reseta da se prethodni vlasnik odjavi sa n(m)aloga[emoji1]
N73ME
Da li je to na svakom ili samo na mom J5(istekao mi ugovor u telenoru pa ga uzeo kao rezervni) da gubi wifi signal?Kad sam kod kuce stalno mi je upaljen wifi,cak sam i u podesavanjima stavio keep wifi on during sleep na always!Medjutim cesto nestane pa ponovo se sam poveze.Sa S6 nisam imao problem.Trenutno koristim iphone 6s i takodje nema problema.Isto to mi se desavalo sa Nexusom 5.Kao da ne mogu ni pola sata biti povezani.
- kopitaneskita
- Mobil fan

- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
narode, trebala bi mi tačna informacija da li su modeli j5 sa jednom i sa dve kartice (dual sim) potpuno identični po specifikacijama i hardveru?
ništa nije osakaćeno, tipa kamera ili nešto drugo? uzimam dragoj osobi ovaj mobitel, pa se dvoumim da li dual sim ili single sim i hteo bi da znam ima li razlika po bilo kojem pitanju osim sim kartica.
ništa nije osakaćeno, tipa kamera ili nešto drugo? uzimam dragoj osobi ovaj mobitel, pa se dvoumim da li dual sim ili single sim i hteo bi da znam ima li razlika po bilo kojem pitanju osim sim kartica.
Šta je bio ovaj zadnji update koji je stigao tipa pre par nedelja, ne mogu da nađem change log nigde.
I da, da li je neko pronašao neku front flash notification aplikaciju?
I šta je sad ovo neki j5 2016 koji je izašao a isto košta?
kovač, ja nemam taj problem sa wirelessom a i nisam čuo da neko ima. radije proveri ruter nego telefon
kovač, ja nemam taj problem sa wirelessom a i nisam čuo da neko ima. radije proveri ruter nego telefon
kako mogu j5 da rutujem,moze li preko kingroot?ili postoji neka druga opcija ako neko moze da pomogne?
ballin, to sam i skontao sutradan od tog mog posta da je do rutera, ali samo kad je J5 u pitanju,koji je uzet u Telenoru.E sad, zasto svi ostali telefoni koje sam imao nisu imali problem s tim to ne znam.Ruter je Pirelli iz MTS-a koji sam kupio nov preko oglasa,net mi je kablovski.S6 koji sam imao je bio iz VIP-a i s njim nisam imao problem,takodje ni sa sad sa iphone 6s iz MTS, tako da mi mirise da je tu Telenor nesto cackao oko podesavanja.Uradio sam hard reset na J5,ruter resetovao i jednostavno ne pomaze i postaje iritantno,tako da mi je najjeftinija varijanta da kupim nov ruter.
A još jeftinije je da podesiš statičku ip adresu na telefonu. Probaj to prvo.
N73ME
SickMF, instalirao sam wifi static i zasad drzi wifi signal.Znao je da na svakih 10-15min izgubi wifi vezu,iako je upaljen wifi.
A je l' zna neko ovo što sam ja pitaoballin napisao:Šta je bio ovaj zadnji update koji je stigao tipa pre par nedelja, ne mogu da nađem change log nigde.
Video sam onu Flash Alerts 2 app ali treba mi Pro da bi mogao da imam i notifikacije za aplikacije a ne samo za poruke i pozive. Sad ajde kao da li neko zna neki proveren apk za flash alerts 2 pro, besplatan ofc pošto se plaća
telefon izgleda solidno na papiru međutim način izrade je razočaravajući
ona plastika ima tako neki jeftin osećaj u ruci, ima ga brat. čim ga je dobio kupio sam mu silikonsku futrolu, ali je i pored toga uspeo da polomi ekran (što je naravno njegova krivica a ne do telefona pošto mu je ispao na beton iz džepa dok je vozio bicikl)
takođe sam očekivao više od prednje kamere - samo je ok i ništa više, ali onaj blic je blago rečeno užasan jer oslepljuje i LG je mnogo bolje rešio osvetljavanje što se tiče selfija u mraku
a ni glavna kamera nije za pohvalu pri slabijem osvetljenju (http://i.imgur.com/g5jC9XD.jpg)
neću puno da ocrnjujem telefon sve u svemu ok je za te pare, možda i nisam toliko objektivan pošto nisam fan samsunga
takođe sam očekivao više od prednje kamere - samo je ok i ništa više, ali onaj blic je blago rečeno užasan jer oslepljuje i LG je mnogo bolje rešio osvetljavanje što se tiče selfija u mraku
a ni glavna kamera nije za pohvalu pri slabijem osvetljenju (http://i.imgur.com/g5jC9XD.jpg)
neću puno da ocrnjujem telefon sve u svemu ok je za te pare, možda i nisam toliko objektivan pošto nisam fan samsunga
instagram.com/irreversible92
- Evindzer
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/5375 ... 2016)-Dual
Braćo, jel' ovo njegov naslednik? Veća baterija i više memorije - ako mu ekran i kamere ostanu na nivou prethodnika, biće izuzetan za svoju cenu. Samsung je ove godine zaista pozitivno iznenadio u svim cenovnim segmentima.
Braćo, jel' ovo njegov naslednik? Veća baterija i više memorije - ako mu ekran i kamere ostanu na nivou prethodnika, biće izuzetan za svoju cenu. Samsung je ove godine zaista pozitivno iznenadio u svim cenovnim segmentima.
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Jeste,2GB rama vidim.Nadam se da su minimizovali malo TW da ne vuce mnogo.OK telefon u najavi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Tebi nesto kamera ili uopste model nije u redu,takve slike je pravila nokia N70 pre 8 godina,ove slike koji pravi moj j5 je u rangu mnogo skupljih aparata.Chained napisao:telefon izgleda solidno na papiru međutim način izrade je razočaravajućiona plastika ima tako neki jeftin osećaj u ruci, ima ga brat. čim ga je dobio kupio sam mu silikonsku futrolu, ali je i pored toga uspeo da polomi ekran (što je naravno njegova krivica a ne do telefona pošto mu je ispao na beton iz džepa dok je vozio bicikl)
- kopitaneskita
- Mobil fan

- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
zna li neko u čemu je razlika između j500fn i j500fzd modela?
operateri imaju ove "fn" modele, a gledao sam po nekim shopovima sa zvaničnom garancijom od dve godine su sa "fzd" oznakom.
ne razumem...
operateri imaju ove "fn" modele, a gledao sam po nekim shopovima sa zvaničnom garancijom od dve godine su sa "fzd" oznakom.
ne razumem...
Vidim da ima J5 2016, ali nema teme na forumu, gledao sam malo na netu spec, i je l' isti soc , a samo povecan ram na 2gb i interna na 16 ?
-
presentwho
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Pet, 17. Jun 2016. 00:22
- :: j5
pozdrav ljudi, moze li neko da mi kaze, prilikom prvog punjenja (i inace) da li je dovoljno da punim bateriju do 100% i odmah ga skinem sa punjaca ili je potrebno da bude duze od toga?
ne opterećuj se tim glupostima, nije 2006.
Puni kako oćeš telefon
Negde sam i video da ne treba puniti telefon do 100% skroz mada onda ne vidim koliko mi traje baterija
Ali, sve te teorije zavere za baterije ignoriši, puni kako oćeš. nemoj samo previše da maltretiraš telefon dok se puni
Puni kako oćeš telefon
Negde sam i video da ne treba puniti telefon do 100% skroz mada onda ne vidim koliko mi traje baterija
Ali, sve te teorije zavere za baterije ignoriši, puni kako oćeš. nemoj samo previše da maltretiraš telefon dok se puni
- Jaza Vizantijac
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Čet, 21. Mar 2013. 12:33
- :: LG Nexsus4
Samsung pustio 6.0 Marshmallow update za nas telefon.
http://www.techtimes.com/articles/165105/20160616/android-marshmallow-update-starts-hitting-original-samsung-galaxy-j5.htm
[video=youtube;AFLRTUEmhvQ]https://www.youtube.com/watch?v=AFLRTUEmhvQ[/video]
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
http://www.techtimes.com/articles/165105/20160616/android-marshmallow-update-starts-hitting-original-samsung-galaxy-j5.htm
[video=youtube;AFLRTUEmhvQ]https://www.youtube.com/watch?v=AFLRTUEmhvQ[/video]
Sent from my SM-J500F using Tapatalk