Servis za mp3 player

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Servis za mp3 player

Post od Oljica »

Da li bi neko mogao da mi preporuci neki dobar servis za mp3 plejere, imam jedan koji sam dobila iz inostranstva pre 2 godine , izgleda ovako:
DNT Fun256 Plus 256 MB
Slika
Vrlo brzo se pokvario, tacnije sada je u stanju u kojem kad ga upalim, samo se vidi plavo svetlo displeja i to je to, ni na sta vise ne reaguje...

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

e pokushaj da ga formatirash... ubaci ga u komp i idi preko task managera ili sl. nisam siguran... :unsure:
burazer je imao slichan problem, samo je njemu neshto pisalo 'neki eror', pa ga je nosio u servis, i tamo su mu samo formatirali mp3 i sad mu radi 'ko satic' ...
javi shta je bilo...
nadam se da sam ti barem nekako pomogao... :wink:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Nazalost, vec smo to probali i nije uspelo, ne registruje ga racunar uopste od kad se pokvario... zato i trazim neki dobar servis. Jednom smo ga nosili negde i neko nam rece da nema od toga nista, ali nekako mislim da su hteli da nas predju, pre par godina je bilo dosta manje ovih servisa i mnogo manje strucnih servisera, sad kad se nesto prisecam, ima tome i mnogo vise od 2 godine...

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Probaj da mu flešuješ firmware, trebalo bi da ga prepozna čak iako mu drajveri za flash memoriju nisu "zdravi".
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

To se i meni desilo i samo sam mu zamenio firmware tj. fleshovao sam ga... Imash u uputstvu ako ga josh imash kako se to radi...Samo ga nakachish na komp, eo ti ovde skini novi firmware,ubaci ga i shljakace ti opushteno... :wink:

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Nemam nazalost uputstva, dugo je vremena proslo, ali problem je sto ga racunar uopste ne vidi... Ni na jedan nacin ne mogu da mu pristupim sa racunara, i definitivno ga moram odneti makar da mi kazu sta tacno nije u redu i ne kapiram zasto se tako brzo kvare ti plejeri?

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Oljica napisao:Nemam nazalost uputstva, dugo je vremena proslo, ali problem je sto ga racunar uopste ne vidi... Ni na jedan nacin ne mogu da mu pristupim sa racunara, i definitivno ga moram odneti makar da mi kazu sta tacno nije u redu i ne kapiram zasto se tako brzo kvare ti plejeri?
Uglavnom je stvar u onoj staroj "kol'ko para, tol'ko i muzike". Ne košta badava iPod one silne pare. ;)

Ali pazi, ja i Dexter ti baš to pričamo - kad flešuješ firmware, to nije kao kad ga kačiš na računar - operativni ga ne prepoznaje, ali hoće program za flešovanje. Ja sam mom dodao novi firmware sa podrškom za nove kartice i novim funkcijama, samo sam pratio korak po korak uputstva sa zvaničnog sajta.

forcegame
Banned
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 19:12

Post od forcegame »

Oljica, Probaj ovo:
Skini sa http://www.dnt.de/dl/35/fun256_upgrade_06052004.zip
i raspakuj na komp negde.
Stavi NOVU alkalnu bateriju u mp3.
UGASEN Mp3 player!!!
Pritisni i DRZI fwd dugme ( >> )
Dok drzis pritisnuto to dugme prikopcaj mp3 na komp
AKo je sve ok pojavice ti se "Upgrade mode " ako to tako sve prodje a trebalo bi jer to ne zavisi od firmware nego od initial sw TEK TADA PUSTI fwd dugme.
CIm se zakaci u "upgrade" trazice ti drajver pokazi mu folder gde si raspakovala ono sto si skinula.
Specificiraj mu o3uhc.inf (to je taj drajver)
Pokreni FUN256 upgrader 20040506.exe
next i cekaj poruke na ekranu pc-a
ako treba jos neko next i to bi bilo to.
Ako ima i malo zivota u njemu proradice.

Odgovori