Off, opušteno ćaskanje

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
9R94
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jan 2013. 18:08
:: Lumia 520
:: 6233

Re: Off, opušteno ćaskanje

Post od 9R94 »

Da se razumemo, svako neka u svoja cetiri zida bude sta zeli i sa svojom pozadinom neka radi sta hoce, cak neka se i napadno etiketira na ulici kog je roda ili seksualnog opredeljenja. Od svega toga ne volim njihovo lobiranje. Ako ga ne prime na posao to je odmah zato jer je gej, ako dobije otkaz to je zato jer je gej iako u oba slucaja nije i onda krece ucenjivanje kako ce se obratiti ovom- onom udruzenju i kako ce izaci u novine, a razlog je jer nisi kadar za taj posao i to je to.
Drugo, te parade i ti zakoni da se vencavaju i usvajaju decu otvara pandorinu kutiju jer ce ista prava traziti pedofili, silovatelji, nekrofili, zoofili i drugi.
Cini mi se da su se bas na kontu LGBT zakona pozvali relativno skoro i izasli na protest silovatelji u americi jer je njima kao i ostalima navedenim u recenici iznad, sasvim prirodno da siluje zene na ulici ili opsti sa decom/zivotinjama.
I ja sta sve mislim i kakve stavove imam cuvam za sebe i ne smaram ponaosob na poslu/ulici/forumu i ubedjujem okolinu da se adaptira na mene i moje stavove.
Budi sta jesi al ne ugrozavaj druge.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Amin

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Yep! Mnogo se sve usiljava i sve mora da se prihvati istog momenta. Polako ljudi. Razmotrite malo situaciju, a ne glavom kroz zid.
Inače u nekim državama i religijama je pedofilija legalna. :lol:
Sent from Microsoft Lumia 640 LTE via tapatalk

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Tema je zasluzila lock .

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Bilo bi pametno od administracije da obrise ove postove vezane za lgbt...

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

9R94, zašto bi se brisali postovi? Nikad se lepše nismo dopisivali sa toliko različitih mišljenja. [emoji6]

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Sexus (LG)BT Tetreb 6P.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

Ovo nešto na moj račun? [emoji1]

Sent from my Sexus 6P using Tapatalk

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Ma jok, samo pozitivno :)

Smorili su tetrebi :D
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Za sve je kriva Eurovizija :)

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Huawei

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

9R94 napisao:svako neka u svoja cetiri zida bude sta zeli i sa svojom pozadinom neka radi sta hoce (...) Budi sta jesi al ne ugrozavaj druge.
Odlično rečeno.
Zile995 napisao:Sexus (LG)BT Tetreb 6P.
Genijalno. :D :D
iamivan napisao:Ovo nešto na moj račun? [emoji1]
Još genijalnije. :lol: :lol: :lol:
A sad, oladite malo, smorili ste Saleta, promeniće panseksualnu orijentaciju. :P :lol: :D :lol: :D

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Niko nikog smorio nije, psyhound je momčina, bio i ostao, bez obzira na seksualnu orijentaciju. Takođe, nema potrebe da se briše bilo šta, tolerancija jednostavno mora da postoji, složili se ili ne.
Ono na šta bih želeo da skrenem pažnju je to što je 9R94 napisao, spominjući "prava" ostalih orijentacija. Stvar je mega ozbiljna, sprdali se mi sa tim ili ne. Najveći monstrumi i psihopate najgore vrste se skrivaju iza svojih fensi titula i guraju u provaliju nešto što je najveća svetinja svakog normalnog čoveka. U pitanju su deca. Na zapadu se već uveliko i odavno na tome radi. Da se deci najgore seksualne devijacije prikažu kao nešto normalno, da počnu da se navikavajuna seks od najranijeg doba. Čuli ste sigurno da se provlače tu i nekakva "prava deteta". Koja bre prava deteta?! Od dece prave bezosećajne, polupismene idiote, koja će biti sve podložnija manipulaciji bilo kakve vrste..
Pedofilija, na svu sreću, još nije legalna, ali se ta granica sve više sužava. U Holivudu, na primer, koji je leglo razvrata i bluda najgore vrste, donet je "zakon" prema kojem je dozvoljeno da maloletna ženska deca (minimum je sada 15 godina, bilo je 18) snimaju škakljive scene, kao i da se nakaradno i uličarski oblače, kao najjeftinije drolje. Šta se sve radi sa klincima iza zatvoenih vrata, može samo da se nasluti.
Drugi primer nam stiže iz Holandije, gde je jedna politička partija, javno u parlamentu, bez imalo stida, tražila da da se ozakoni seksualni akt sa 12-ogodišnjim devojčicama. Šta je urađeno? Ništa, samo su rasformirali partiju. Pojeo vuk magare. Da je nekakve pravde na ovom ludom svetu, te psihopate bi sada trunule na dnu reke s kamenom oko vrata.
Treća stvar, "čuveni" slučajevi svešteničkih zlostavljanja. Na hiljade i hiljade slučajeva, a ni jedan od tih poremećenih manijaka u mantijama se još pred licem pravde nije pojavio. Jedan od razloga zbog čega mrzim sve što ima veze s religijom.

Izvinjavam se ako sam smorio tekstom, mogao bih pisati do sutra popodne, spomenuti i začetnika new age seksualizacije Alfreda Kinsija (koji je tek posebna priča), ali samo sam hteo skrenuti pažnju. Kome se čita, neka čita, ko se nađe uvređen neka o'ladi i otvori jedno pivo.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Znam da će sad Evi da me troluje konstantno, ali da mi je bolje bogledao FB profil znao bi ovo dosta ranije. :D

Green, svaka ti je na mestu osim ove zadnje jer ja ću i neuvređen da otvorim danas jedno burence Valentinsa iako ne bih smeo jer upravo sedim na poliklinici i čekam da zakažem CT zbog jetre. :lol: ...dok ono prvo još nije dokazano. :D

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Svako preterivanje u vezi nečega ne ispadne na dobro jer ode u ekstreme a tu se rađaju fanatici.
Shvatite kako hoćete ali ljudska sorta je nenormalna i daleko od "razumne vrste" kako se samoetiketiramo i zato nas treba držati na uzici i sankcionisati kad god je potrebno ali ne i da se ide uz krajnosti u krajnost kao u S. Koreji ali našem narodu bi trebao jedan onakav Kim Džong Un na neko vreme da nas dovede u red.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Vidim sve im je loše u S.Koreji. Baš kao i u Libiji, Siriji, itd što je bilo pre njihovog dolaska. Ne pali se na zapadnjačku propagandu.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

sugarcoated_ass, ma je#es jetru, cuvaj zdravlje :D

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Kad sam bio mlad i bio u vojsci, imao sam problema sa jetrom, i lečio sam je pivom. :lol: :lol: :lol:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Hahaha! :D
Videćemo šta je. Nešto su mi brzo zakazali... Već za 30.05. :?

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

El Laki napisao:Vidim sve im je loše u S.Koreji. Baš kao i u Libiji, Siriji, itd što je bilo pre njihovog dolaska. Ne pali se na zapadnjačku propagandu.
U nekim slucajevima preteruju al opet mi se svidja vojnicka disciplina, polomis kantu za otpatke, ides par decenija u rudnik i tako treba jer sta ti je skrivila kanta koja je placena iz tvog dzepa i ostalih gradjana.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Novi Lethal Weapon? Zašto???
https://youtube.com/watch?v=cXZdEmvcFdU

Odgovori