Vesti i dešavanja

Pravila foruma
Windows deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
AsusHTCLGNokiaMotorolaSamsungSony Ericsson
Odgovori
filip89x
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
:: Nokia808PureView
:: Xiaomi Mi note 10

Re: Vesti i dešavanja

Post od filip89x »

^^ meni to ima smisla ako planiraju nesto u buducnosti da nadgradjuju OS ili ako budu forsirali continium...

Ovaj Acer mi se svidja, lici na masinuuuu, zbog zvucnika i nekih detalja...
https://www.youtube.com/watch?v=ZlXJfqE_TAk

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Ufff, stvarno deluje impozantno, samo i najavljena cena mu je takva :) Kakva li ce mu biti kamera..?
Iako sam na Androidu trenutno WIndows interface mi je i dalje bolji od Androida. Hoce li vise srediti tu desetku?? :((
Festina lente.

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Od 18og L650 dostupna za prednarudzbu u UK, Italija, Francuska. Simpaticno izgleda. Za nadati se da sada izadje oficijelni update na W10mobile, a navodno bi uskoro trebala izaci i uwp viber aplikacija. Na slikama izgleda dobro. Valjda i funkcijama bude pratila konkurentske platforme.

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

.

ciklon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 07:03
:: Mi Note 10 Lite

Post od ciklon »

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Pa naravno da je the end. I treba, kad kompaniju vodi cigančina, šta i očekivati. Žali bože tih silnih mašina što su štancale te njihove kačkavalje od telefona...

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Ne nadajte se prerano, braćo. ;)
Nema još Di Enda. :)
Bar ne za W10M. Održavaće ga u životu, makar i veštački, jer im je to dugoročno u interesu, da bi pokazali kako je novi OS po principu 3 u 1 (PC, tableti i telefoni) baš dobra stvar. :)
Ideja je dobra, mora se priznati, ali oni često zastanu na pola realizacije. Videćemo da li će i ovaj pit biti tako.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ma gde nema kraja, to se vidi sa Meseca. Evo i PayPal obustavlja razvoj svoje aplikacije za WM10 od verzije 6.0.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Evindzer, pa verovatno ce trebati zbog univerzalnih aplikacija. Bice zanimljiva 2017. :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ali opet, to ce em da kosta Boga oca para, em nece doneti nista revolucionarno. Jedino ako uredjaj bude do 500€ max, i da zaista pokrece ne samo UWP, nego i x86 app.
Kad ja kazem da MSFT moze polako da zatvori svoje poglavlje o Windows telefonima, znate koliko je sati. Ja cu ovaj 950XL da koristim dok god budem mogao, a kad vise ne budem, verovatno cu da se vrnem na iOS.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

miodrage napisao:...Kad ja kazem da MSFT moze polako da zatvori svoje poglavlje o Windows telefonima, znate koliko je sati....
Mnogima je odavno jasno koliko je sati, nekima se tek sad malo razbistrilo pred očima, a nekima će tek jednog dana. Sve u svemu, bolje ikad, nego nikad. 8)

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Meni je taj surface phone skroz gotivan, tegljacim ovaj laptop samo zbog ofisa, ovako kao covek prikacis telefon kuci ili u kancelariji na neki monitor i jos na to nakacis neku bt tastaturicu I mis. Meni je to skroz fina ideja ako bude podrzavao full aplikacije za windows.

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Pa miodrage sta se desilo da si tako radikalno napravio zaokret?:)
Nece oni ugasiti jos uvijek mobilni segment, al je previse stvari koje su totalno nedefinisane da samo najokorjeliji fanboyevi mogu imati vjeru u ovaj sistem.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

novak, nije jos do kraja doslo do zaokreta, ali radi se o tome da, ako zele nesto da urade jednostavno MORAJU da izbace nesto revolucionarno i novo. 500 GB telefon, i sta ja znam koliko jezgara nije to. UWP opet nije to.
x86 moze da bude to sto im treba!

Cekamo.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Guru, sada zaista razočaravaš. :wink:
Da se vratiš na Ajfon - pa stvarno! Ako to uradiš, odričem te se. :P
Što se mene tiče, čak i 1808 zna da sam se često žalio na WP/W10M (uglavnom na očajne aplikacije, ali i na nedovoljnu brzinu i fluidnost sistema, iako se i danas često kaže da mu je to najveća prednost), ali dok god ih bude, biće ih i u mom džepu. ;)
I pre nego me 1808 napadne :P, podsećam da imam i Android. :D
I kad dođe vreme za njegovu zamenu, opet će to biti neki Android, i opet sa olovkom - možda neki Nout, a možda neki havajski model, ako nešto takvo izbace u budućnosti. 8)
A pre nego me napadne Azimuth da njegovog ljubimca nepošteno zapostavljam, napominjem da bih rado koristio neki Ajfon - ako ima koga da mi pokloni jedan komad. :lol:
I pre nego što se odjavim: neće MS odustati od mobilne platforme, pitanje je jedino da li će nastaviti s Lumijama (iako se priča da neće), ili će uspeti da nagovori (da ne kažem, da za**be) nekog drugog proizvođača da napravi pokoji W10M telefon - ako im to ne uspe, osećam da će se opet predomisliti (kao i trilijardu puta do sada :D), pa će ipak izbaciti još po neku Lumiju, i pored tog famoznog površinskog telefona :lol:, kome se sada posvećuju.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Evi, vidi, lepo sam napisao da ću postojeći uređaj da koristim dokle god mogu. A onda će da vidimo. Jedva stvar je dakako sigurna, da sledeći uređaj kao ni do sada, neće biti zelena kantica. Meni još uvek sve odgovara, ali, čekam. Videću šta donosi novi dan.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ma meni ih je već pun Qrac kad su nesposobni jedan sistem da naprave kako treba. Danas me je toliko iznervirao telefon da sam ga zakucao pesnicom i sva sreća da mu je na ekranu bilo zalepljeno zaštitno staklo koje se istog momenta pretvorilo u mrežu pukotina.

Najgore je što 8.1 koji na njemu radi kako treba je sad već totalno zapostavljen, a maksimalno guraju poluproizvod.

Message delivered via unladen European swallow

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

miodrage napisao:Evi, vidi, lepo sam napisao da ću postojeći uređaj da koristim dokle god mogu.
Pa, valjda ćeš i posle tog vremena posećivati forum. ;)
miodrage napisao:A onda će da vidimo.
I šta onda, menjaš rang u iOS_guru? :D
sugarcoated_ass, kupi telefon na kome je od starta W10M. :P :wink:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Opet kazem sami su krivi, kad su imali i najveci uspon druga polovina 2013 i 2014 god. i ljudi im dali sansu trebali su to i da uzvrate. Skoro svi koji su tad kupili wp znali su da tu nema bas sve sto i treba i ljudi cekali i cekali. Docekali nisu, radni vek tadasnjih telefona se polako zavrsava i sad doslo vreme zamene telefona i normalno da opet gresku vecina nece da napravi.

Odgovori