memory stick duo.gde kupiti?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

memory stick duo.gde kupiti?

Post od bojke1 »

Cao evo me prvi put na forumu pa me interesuje gde mogu u beogradu naci za sony ericsson s700i memorijsku karticu od 32,64 ili 128 megabajta?Izgubio sam karticu koja ide uz aparat od 32 mb pa bih kupio istu ili vecu.Ako neko zna molio bih ga za odgovor ili da napise neku adresu ili telefon.
Unapred zahvalan!!!!!!!!!!! :blinky:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Evo ti adresa sa cenama i ovo nije reklama
http://www.itsvet.com/karakteristike-Ca ... riteria-17
5130+Koss the plug....

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Kartice od 32 ili 64 MB ćeš teško naći u prodaji, one se samo isporučuju uz mobilne telefone ili fotoaparate, svako kad kupuje traži najmanje od 256 pa nadalje. Memory Stick kartice, bilo u običnoj, DUO, PRO ili PRO DUO varijanti su skuplje nego SD/MMC kartice. Pogledaj sajt www.fotodiskont.co.yu, nije reklama, tamo sam ja pazario neke kartice, imaju jako povoljne cene. Na sajtu ćeš videti adresu i broj telefona te prodavnice.
Ghost

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Hvala na pomoci.Pogledao sam na tom sajtu i nemaju memory stick duo.
Problem je sto za moj telefon sony ericsson s700i ide maksimalno kartica od 128 mb i to samo memory stick duo.Pro ne moze.Tako su mi bar rekli.
Meni je telefon bio ukraden ali mi je mobtel pronasao i vratio aparat ali bez memorijske kartice od 32 mb koja ide uz aparat.To je i razlog zasto mi treba memorijska kartica.Za moje potrebe je bila dovoljna i kartica od 32 mb ali posto nje nema na trzistu resio sam da kupim malo jacu odnosno 128mb.
Ako neko zna gde ima da se kupi doticna kartica po povoljnoj ceni molio bih ga za odgovor.
Pozdrav bojke!!!!!!! :blinky:

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

bojke1, možeš da nazoveš tu prodavnicu i da ih pitaš, možda tu karticu mogu da ti nabave, još uvek ima ljudi kojima je 128 MB dovoljno i za fotoaparat. Moja durgarica ima 128 MB i kaže da joj je dovoljna, mada možeš da uradiš sledeće: nađi nekoga ko ima MS Duo karticu od 256 MB, ubaci u telefon i vidi, možda će i proraditi. Znam da su neki ljudi u Nokiu 6230i ubacili karticu od 1 GB i radila je iako piše da telefon podržava maksimalno 512 MB.
Ghost

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

memory stick duo kartica je najveca od 128mb , vece nema , a tvoj telefon ne podrzava memory stick duo pro kartice koje su mnogo vece tj. i po nekoliko giga
http://www.itsvet.com/karakteristike-Ca ... riteria-17
znaci max. 128mb moze stati u tvoj telefon 8) :roll: :wink: :D

seCSuallac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 12:49
Kontakt:

Post od seCSuallac »

nevidljivi napisao:bojke1, Znam da su neki ljudi u Nokiu 6230i ubacili karticu od 1 GB i radila je iako piše da telefon podržava maksimalno 512 MB.

NEwidLjiwi. da Li si ti nekada cuo za NAPAJANJE?? bojke ti mozes da PRobas bate, aLi ce ti baterija trajati mnogo manje, a moze doci i do "crkawanja" napajanja(fona). . .
to ti je kao kod kompa. . . da bi nabacio jaQ masinu, ti moras da obezbedis dobro(jako i sigurno) napajanje, jer bez toga nema nista(struja je ta, koja pokrece xard disk i ostaLe deLowe kompa)!!
mozda sam te mallo zbunio, aLi tako je!! jer, nisu oni gLupi, ako su naPiSaLi da je maximaLno "tOLiko"!! 8)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Postoje kartice memory stick duo od 128mb.Ima ih u nekim fotografskim radnjama!Ja sam na svom prethodnom fonu (SE Z1010) imao bas takvu od 128mb(koliko je najvise podrzavao) i probao sam vecu (MS PRO DUO od 512) i jednostavno je nije prepoznavao,kao da uopste nisam ni ubacio karticu.... :)
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Cao evo da javim samo da sam konacno kupio karticu od 128 mb i to marke LEXAR i dobio sam garanciju 5 godina.Kupio sam je na sajmu u nekoj fotografskoj radnji ispred hale deset i nisam mogao da biram neku drugu firmu posto su samo ovaj model imali i ostao im je jedan komad.Uz nju sam dobio i adapter a cena je 1840 dinara.Inace kartica za sada radi dosta dobro i nemam nikakvih problema sa njom.
Jos jednom hvala svima na pomoci.
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!! :wacko:

igicoco
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 16. Jun 2006. 10:46

Post od igicoco »

jao bojke1 tek sad sam video ovo .... ogo sam ja da ti prodam ... od 64mg i ovako mi skuplja prasinu :chytry:

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Kasno vec sam kupio od 128mb.Kazi koliko cenis tvoju karticu od 64mb?Moj drugar ima isto s700i pa mogu da ga pitam da li je zainterespvan.
Pozdrav!!!!!!!!!!! 8)

igicoco
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 16. Jun 2006. 10:46

Post od igicoco »

evo kartica od 64mb memory stick duo cena je 1000 dinara

aj pa javi.............

evo samo da popunim mesto jer je poruka prekrataka

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

seCSuallac, naravno da sam čuo, sklapam i servisiram kompjutere već godinama. Kod kompa napajanje utiče na rad, to stoji, ali memorija nema baš toliki uticaj, napajanje neće ni da oseti ako si umesto npr. 256 MB ubacio 512 MB memorije izuzev ako u pitanju nije ona najgora kineska varijanta napajanja (probao sam milion puta). Veći uticaj ima npr. ako ubaciš više hard diskova ili CD uređaja, kao i PCI kartica. Onaj podatak koji se odnosi na to koliko memorije ploča može da vidi je vezan za čipset i procesor-što su noviji i jači, to više memorije mogu da vide (to zavisi i od toga koliko memorije procesor može da adresira). Međutim, kod memorijskih kartica to nema uticaja - ili je uređaj vidi, ili je ne vidi. Ortak je u Nokiu 6230i ubacio karticu od 1 GB zato što telefon koristi i kao USB Flash disk iako je fabrički maksimum telefona 512 MB i telefon je vidi. Sve memorijske kartice istog tipa imaju isto napajanje i potrošnju struje bez obzira na količinu memorije, a da li će je uređaj videti zavisi samo od toga da li njegov procesor i kontrolna elektronika mogu da adresiraju toliku količinu memorije. Zaista nisam znao da MS Duo kartice imaju maksimalan kapacitet od 128 MB, sa tim karticama nisam nešto mnogo radio.
Ghost

Odgovori