Windows 10 Mobile - generalna diskusija
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Windows 10 Mobile - generalna diskusija
staff, nazalost to jos nije reseno, odnosno, kako sam nesto citao jeste u RS buildovima, ali ja se jos uvek ne bih zaletao.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ok, hvala. Nadao sam se da je kod mene nesto lose podeseno. Na Redstone ne idem, jako losa iskustva imam.
Stigao novi fb Messenger (beta). Probao sam ga ali puca. Notifikaciju prvo dobijem na starom pa tek onda na novom. Videćemo, još je beta.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Kod mene i dalje nije avejlbl.
Message delivered via unladen European swallow

Message delivered via unladen European swallow
Prebaci region na Nemačku, skini i posle vrati stari region.
Ima li neko rjesenje za ovaj novi viber da mi kad na tastaturi pritisnem enter ne salje poruku vec da normalno predje u novi red? Gledao sam u podesavanjima, al ne nadjoh nista.
A ako nekog zanima radi puno brze od 8.1 verzije. Ono je stvarno bila patnja. Jedino mi fali tab za pozive
A ako nekog zanima radi puno brze od 8.1 verzije. Ono je stvarno bila patnja. Jedino mi fali tab za pozive
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Danke schön.staff napisao:Prebaci region na Nemačku, skini i posle vrati stari region.

Veruj mi da je Lumia 830 jedan od najoptimizovanijih telefona u svom cenovnom rangu. Ima kameru na kojoj Sony moze da joj pozavidi (cak i Z5). Baterija izgura dan normalnog koristenja. Dizajn predobar. Kvalitet dobar, doduse ne kao 925 koja je po meni savrsena (samo da je veca 0,5 inca - mislim ekran).novak napisao:L830 ima prodaju kakvu i zasluzuje. Osim lijepog dizajna i dobre kamere nema nista vise. Chipset je vrlo los i to se osjeti u radu, prednja kamera od 0.9, baterija ne moze izvuci dan imalo jaceg koristenja.
Jedina zamerka joj je IPS ekran koji nije nit smrdi nit mirise.
Nisam ja rekao nista kontra kamere i dizajna. Al baterija i masina koja to pogoni su blize donjoj klasi, a ne da ide kao affordable flagship. Bolje je da su stavili bolji soc a bez metalnog rama.
Pa iskreno reci mi cenovno koji to tel mozes kupiti za 160 eura nov a da nije L830 a da ti ponudi sve ovo sto ti nudi L830 ili pak vise? I ne znam, otac moj koristi vec godinu dana isti taj telefon, i njemu je u pocetku baterija gurala 2 dana, sad dan i po, a solidno ga koristi.
Ja sam skoro uzeo Z3 za 250 eura i nikakve prednosti nema osim visak aplikacija koje imam na androidu (to je najveci minus Windowsa i to sto imaju bagova na ovoj 10 softerskih - vec sam ih navodio i ranije).
Ja sam skoro uzeo Z3 za 250 eura i nikakve prednosti nema osim visak aplikacija koje imam na androidu (to je najveci minus Windowsa i to sto imaju bagova na ovoj 10 softerskih - vec sam ih navodio i ranije).
Govorimo o razlicitim vremenskim periodima[WHITE SMILING FACE]
Ja sam mob kupio u novembru 2014. I platio ga 350€.
Ja sam mob kupio u novembru 2014. I platio ga 350€.
novak,
Ti si ga bas bas pretplatio. Ja sam isti tel uzeo u martu 2015. ocu za 225 eura sa godinom garancije.
Ali sve u svemu, taj tel u tom periodu je bio konkurent cak cuvenoj S4.
Kamo srece da je MS nastavio samo razvoj softwera i usavrsavanje istog, a da je pravljenje telefona ostavio Nokiji.
Ti si ga bas bas pretplatio. Ja sam isti tel uzeo u martu 2015. ocu za 225 eura sa godinom garancije.
Ali sve u svemu, taj tel u tom periodu je bio konkurent cak cuvenoj S4.
Kamo srece da je MS nastavio samo razvoj softwera i usavrsavanje istog, a da je pravljenje telefona ostavio Nokiji.
Dobio sam na mejl info od mozzarta da je napravljena aplikacija za njihovu kladionicu za windows, napokon, ali nikako ne mogu da je nadjem u store-u, da li neko zna u cemu je problem?
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 23. Feb 2016. 16:01
- :: Microsoft Lumia 550
- :: Huawei P Smart 2021
Molim vas da neko istestira Windows mape offline,zanima me kako rade bez neta,pa neka napise svoje iskustvo...nadam se da ne zaostaju za Here...presao bih na 10,ali onda gubim Here.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Darko, meni HERE radi na L640DS i na WM10.
Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Probao jutros, sve normalno radi, ne znam čemu tolika frka i panika, Here = Maps.Dario90 napisao:Molim vas da neko istestira Windows mape offline,zanima me kako rade bez neta,pa neka napise svoje iskustvo...nadam se da ne zaostaju za Here...presao bih na 10,ali onda gubim Here.
Jedino što jezik telefona mora da bude srpski da bi navođenje bilo na našem.
Mozzart Bet (https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh4wps2)Zveki54 napisao:Dobio sam na mejl info od mozzarta da je napravljena aplikacija za njihovu kladionicu za windows, napokon, ali nikako ne mogu da je nadjem u store-u, da li neko zna u cemu je problem?
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
A kao da se razlikuju. Isti engine imaju.cvoruga napisao:
m@c|-|oR, Here rade samo do kraja meseca, posle Mape.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
pozdrav svima ...
evo posle duzeg vremena da napisem kako stoje stvari kada je Xiaomi Mi4 u pitanju.
Koristio sam sve nadogradnje RS od prve pa do ove posledje. Kao sto znate bilo je tu svasta (zaglavljivanja, reseta i sl), trenutno od vecih problema bih prijavio uzasno lose iskustvo sa market aplikacijom i trajanje baterije. Market se ponasa veoma cudno .. nece da apdejtuje aplikacije, pa onda iznenada to uradi. OneDrive aplikacija isto tako .. sinhronizacija te nece, te hoce ... Baterija izgura ceo dan i to je to. Ono sto me raduje da ce RS biti lepo osvezenje, kada sve zavrse (nadajmo se uskoro:)) .. i da vrate FM radio
Malo sam se smorio od RS .. te sam se vratio na poslednji 586 insider za wm10 (sto je prilican zahvat za ovaj aparat) . Mogu da kazem da sam prilicno iznenadjen kako radi .. a baterija osetno bolja. Verovatno cu ostati na ovom bildu sve dok RS jos malo ne ispeglaju (ocekujem da ce taj prelazak i Xiaomi da podrzi sa nekom njihovom nadogradnjom) ... Windowsu je od mene im je dosta podrske
evo posle duzeg vremena da napisem kako stoje stvari kada je Xiaomi Mi4 u pitanju.
Koristio sam sve nadogradnje RS od prve pa do ove posledje. Kao sto znate bilo je tu svasta (zaglavljivanja, reseta i sl), trenutno od vecih problema bih prijavio uzasno lose iskustvo sa market aplikacijom i trajanje baterije. Market se ponasa veoma cudno .. nece da apdejtuje aplikacije, pa onda iznenada to uradi. OneDrive aplikacija isto tako .. sinhronizacija te nece, te hoce ... Baterija izgura ceo dan i to je to. Ono sto me raduje da ce RS biti lepo osvezenje, kada sve zavrse (nadajmo se uskoro:)) .. i da vrate FM radio

Malo sam se smorio od RS .. te sam se vratio na poslednji 586 insider za wm10 (sto je prilican zahvat za ovaj aparat) . Mogu da kazem da sam prilicno iznenadjen kako radi .. a baterija osetno bolja. Verovatno cu ostati na ovom bildu sve dok RS jos malo ne ispeglaju (ocekujem da ce taj prelazak i Xiaomi da podrzi sa nekom njihovom nadogradnjom) ... Windowsu je od mene im je dosta podrske