Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Mislim da će ljute ptičice biti sasvim ok i pored toga što su CGI filmovi u poslednje vreme teške gluposti. 

Preporuka za seriju ''Gomorra'' sezona 2. http://www.imdb.com/title/tt2049116/
The Walk - priča o Filipu Petiju, francuskom hodaču po žici, koji je uspeo da prehoda između dva WTC tornja u Njujorku, 70 i neke godine. Dobar film.
Kažu da neki nisu mogli gledati film do kraja, jer im se počelo mantati u glavi, kod scena gde se prikazuje velika visina sa zgrada. Režiser je upotrebio CGI, ali ipak, nije šala...
Kažu da neki nisu mogli gledati film do kraja, jer im se počelo mantati u glavi, kod scena gde se prikazuje velika visina sa zgrada. Režiser je upotrebio CGI, ali ipak, nije šala...

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
https://www.youtube.com/watch?v=LBq7yu8H2kI
Preporuka za one koji vole anime. Malo je dečije u početku, ali posle je sve bolje.
Preporuka za one koji vole anime. Malo je dečije u početku, ali posle je sve bolje.

Pogledao sinoc Civil War: dobar je film, cak malko vise nego sto sam ocekivao, aliii... Tja, kraj mi je malo... Falilo je bar jos malko vremena, malko sam bio zbunjen zavrsetkom. Ali dobro, sve u svemu-preporuke.(:
/edit Spajdermen pokidao, svaka mu cast na prikazanom!
/edit Spajdermen pokidao, svaka mu cast na prikazanom!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Odgledao juce na TV legendarni stari film MAN WITH IRON MASK sa Di Capriom iz mladjih dana.Secam se da sam ga prvi put gledao sa 14/15 godina kad je tek izasao.Nije los film.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Za vikend gledali "Wardcraft". I to u 3D 
Lično mislim da ne zaslužuje onako visoku ocenu na IMDB, ali dobro sad.
Bitno je da su deca bila oduševljena
Jedno je čak i pasionirani igrač WoW, pa je sve vreme poluotvorenih usta gledao dok smo mu mi ubacivali kokice u usta.
Meni je smetala gluma koja je baš, baš bila tanka i neuverljiva.
Priča je ok, ostavlja prostor za čitav serijal, režija pristojna, efekti naravno WOW.
Ukupno uzevši, lepo porodično popodne i zbog toga 7/10.

Lično mislim da ne zaslužuje onako visoku ocenu na IMDB, ali dobro sad.
Bitno je da su deca bila oduševljena

Jedno je čak i pasionirani igrač WoW, pa je sve vreme poluotvorenih usta gledao dok smo mu mi ubacivali kokice u usta.
Meni je smetala gluma koja je baš, baš bila tanka i neuverljiva.
Priča je ok, ostavlja prostor za čitav serijal, režija pristojna, efekti naravno WOW.
Ukupno uzevši, lepo porodično popodne i zbog toga 7/10.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Sale_M, Čovek sa gvozdenom maskom je meni bio odličan kad sam ga gledao kad je izašao.
m@c|-|oR, sinoć sam sa društvom pogledao Vorkraft - i imam isto mišljenje kao ti. Jedino bih mu dao nešto nižu ocenu. Duplo bolji mi je Kapetan Amerika, a tri puta bolji Betmen/Supermen.
To za pasionirane igrače sam i ja sinoć iskusio, jer sam od sveg društva bio jedini kome nisu ubacivali kokice u usta.

m@c|-|oR, sinoć sam sa društvom pogledao Vorkraft - i imam isto mišljenje kao ti. Jedino bih mu dao nešto nižu ocenu. Duplo bolji mi je Kapetan Amerika, a tri puta bolji Betmen/Supermen.
To za pasionirane igrače sam i ja sinoć iskusio, jer sam od sveg društva bio jedini kome nisu ubacivali kokice u usta.

Filmovi radjeni po video igrama su po pravilu budalastine, mada iskreno se nadam da ce Assassin's Creed biti izuzetak.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kad ce novi Batman,zna li se?Bese Affleck ce ga igrati?Bice dobar za tu ulogu ja mislim.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Meni je Kluni nekako bio perfekatan za tu ulogu (u vreme kada ju je glumeo), Bale je ok ali mi nekako nije bilo to to
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ledjo, ti si verovatno jedini kome je Kluni bio za tu ulogu - čak ni Kluni se ne slaže s tobom (1:32 - 2:08):
https://www.youtube.com/watch?v=AXzcSCf3kwg
Sale_M, ne zna se ništa zvanično oko A(s)flekovog Betmena, samo da se sprema - a da li će ga zaista i uraditi, još uvek ne znaju ni oni. Inače, meni se Betmen u Betmenu protiv Supermena jako dopao - ali ne i Brus Vejn u Aflekovom izdanju. Aflek prosto ima takvu facu da izgleda maloumno, kao da će svakog trena da mu cure bale niz usta.

https://www.youtube.com/watch?v=AXzcSCf3kwg

Sale_M, ne zna se ništa zvanično oko A(s)flekovog Betmena, samo da se sprema - a da li će ga zaista i uraditi, još uvek ne znaju ni oni. Inače, meni se Betmen u Betmenu protiv Supermena jako dopao - ali ne i Brus Vejn u Aflekovom izdanju. Aflek prosto ima takvu facu da izgleda maloumno, kao da će svakog trena da mu cure bale niz usta.

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Od svih betmen(ov)a Majkl Kiton je najbolji. 
Koliko god da su mi Nolanovi betmeni vrhunski, Bejl mi je nekako pokvario utisak svojom izvedbom, naročito onim glasom koji je dao samom betmenu.
Message delivered via unladen European swallow

Koliko god da su mi Nolanovi betmeni vrhunski, Bejl mi je nekako pokvario utisak svojom izvedbom, naročito onim glasom koji je dao samom betmenu.
Message delivered via unladen European swallow
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Preacher (2016): nova serija, u početku mi se učinila glupa i idiotska, ali izgleda da ipak obećava.
Pogledah i ovu novu Alisu - čisto gubljenje vremena.

Pogledah i ovu novu Alisu - čisto gubljenje vremena.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Odgledah 6 epizoda X-Files iz 10. sezone. Sve je počelo Ok, prva epizoda se bavi pravom tematikom, ali sve se završava na prvoj i šestoj epizodi. Druga, treća, četvrta i peta su totalni promašaj, skoro da nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa prvom i šestom epizodom. Pitam šta je bila namera scenariste, režisera i ostale ekipe koja je učestovala u izradi epizoda. Kao fan serije, razočaran sam, da su se u svih šest epizoda bavili istom tematikom to bi već bilo ok, ali ovako imam osećaj kao da sam odgledao trejler koji predstavlja uvod u nešto veće. Samo se nadam da će tog nečeg većeg biti uskoro inače ne vidim smisao ovih 6 epizoda posle 14 godina od završetka serije.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
''Tamna je noc'', prvi put sam ga sad pogledao u zivotu. Jeste tezak, ali predobar film.
The Conjuring 2 - dobar horor na temu zaposednutosti, demoma i slično, ko voli nadam se da neće biti razočaran. Ispao bolji od prvog dela.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
^ Igraju li isti glumci kao u prvom delu? Prvi je bio dobar.
Glavni glumci, Patrik Vilson i Vera Farmiga su i u drugom delu, ali je priča drugačija. Radnja se većim delom odigrava u Engleskoj.
Eye in the Sky - vojni vrhovi supersila se suočavaju sa moralnom dilemom da li dronom izbombardovati kuću u kojoj su teroristi i pored toga što je napolju dete koje prodaje hleb.
Ekstra film i pored očigledne ratne propagande.
Ekstra film i pored očigledne ratne propagande.