XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala @apolo
@eMindžer pa nisam neandertalac znam da je telefonima nego kojim, odlične su slike.... ja nisam profesionalac već ljubitelj lepe fotografije i telefonom volim da napravim ovako nešto zato pitam.
Opasno razmisljam da kad uzmem neke pare na leto zamenim G2 zbog kamere samo i uzmem 5X jer nema bolje kamere za 250e nov, ali baterija, daljinski, i sam izgled telefona me odvlace opasno..
vlade93 napisao:Opasno razmisljam da kad uzmem neke pare na leto zamenim G2 zbog kamere samo i uzmem 5X jer nema bolje kamere za 250e nov, ali baterija, daljinski, i sam izgled telefona me odvlace opasno..
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
U sličnoj sam dilemi, 5X je hardverski odličan, ali izgled me žestoko odbija. Takođe ni ekran nije nešto posebno, AMOLED je osetno bolji. Baš sam danas svratio u Telenor poslovnicu kod drugarice i natenane pročakao, jednostavno suviše plastično deluje i ekranom nisam uopšte zadovoljan, za moj ukus je previše taman. No, hardverski gledano predstavlja best buy do 250€ i, sudeći po slikama u ovoj temu, kamera je takođe dosta dobra.
PeraKG napisao:Шумадијо, рајски цвете, као мајку заволех те... Прелепе слике Sale_M.
Hvala Pero junace Sumadijski
Evo jos nekih fotki
Jedan video sa S5 u Full HD rezoluciji
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
U sličnoj sam dilemi, 5X je hardverski odličan, ali izgled me žestoko odbija. Takođe ni ekran nije nešto posebno, AMOLED je osetno bolji. Baš sam danas svratio u Telenor poslovnicu kod drugarice i natenane pročakao, jednostavno suviše plastično deluje i ekranom nisam uopšte zadovoljan, za moj ukus je previše taman. No, hardverski gledano predstavlja best buy do 250€ i, sudeći po slikama u ovoj temu, kamera je takođe dosta dobra.
Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk[/quote]
Meni ekran nije problem, ok, i ja bih voleo da je ekran k'o na S7 ali boze moj..
Jednostavno prednji deo telefona mi je previse plastican i nekako obican, da ne kazem da ima mesa gore i dole mogli su komotno da stave i 5.5 inca. Zadnji deo telefona mi je i ok..
IR blaster, mozda nekome potpuno nebitno, meni znaci iskreno.
Baterija nije neka.
Od ove 3 mane G4 2 nema, ali ostaje baterija koja je jos gora koliko vidim tako da svakom nesto fali..
vlade93, Da, prednji deo je i meni najlošiji, previše je plastičan i deluje kao da je loše sklopljen, no, za taj novac, koliko trenutno košta 5X, ne može sve biti savršeno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.