Možda se radi o firmweru, možda o optici, možda o konktretnom modelu (6680), ali moja kritika upotrebljivosti telefonskih kamera u odnosu na prave foto-aparate ostaje. Fotografije urađene telefonom će imati svoje sve veće mesto i primenu, ali još uvek zaista, i samo onda kada zaboravimo aparat kod kuće. Ako mi ne verujete evo uporednih prmera:
a sto se tice kamera i fotografija, foto aparat je pravljen za fotografije dok je mobilni telefon ipak za alo-zdravo a godine su dovele da i mobilni imaju kameru pa se kroz vreme i ona poboljsala pocevsi od 0.2mega piksela pa do 3.2mega piksela, (o ovim vecim rezolucijama necu da govorim jel to nisu mobilni sa kamerom nego kamera sa mobilnim)
b_udder, sachekao sam da se prilagodi svetlu, to uvek radim...
dobra je slika, ne kazem nishta negativno, samo sam rekao da je malo slabijeg kvaliteta...
godja, imash verovatno na ovoj temi kako da postavish slike, a ako nema, vidi na 'probi'...
Pozz!
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
vlaki, ja nekada cak rukom napravim jos veci "mrak" da bih dobio jos svetliju sliku ...... ali da li pomaze - nemam pojma ...... evo slike najjaceg grafita u Zemunu ..... naravno, nekada je bio sam, ali danas je taj zid sav u grafitima...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.