FMA za Sony Ericsson
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 24. Okt 2005. 02:37
FMA za Sony Ericsson
Opremljena sam telefonima kao jedna solidna prodavnica, a sve u potrazi za onim sa kojim ću se moći malo "igrati" menjati teme, postavljati muziku, video, fotke! Ništa naročito u suštini! Moj hendikep je što ne govorim engleski, tako da većinu stvari moram provaljivati čistom logikom! Imam Sony K700i i instalirala sam USB drajvere ( ne rade) originalni CD imam, program za PC ne radi!? Prateći sticky temu o instalaciji Float's Mobile Agenta skinula sam onaj fma 2.1 beta3 i opet ne radi?! Da li sam uopšte trebala taj da skinem ili neki drugi,tj. fma 2.0. ? Imam i bluetooth i ne znam šta sledeće da uradim? Da li sam baš toliko glupa? Hvala unapred na muci!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 24. Okt 2005. 02:37
http://www.zdnet.de/downloads/prg/9/z/deDK9Z-wc.html
stisni jetzt herunteriaden
onda ga skini i instaliraj
stisni jetzt herunteriaden
onda ga skini i instaliraj
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Zašto koristiš USB kabl kada je Bluetoth mnogo bolje rešenje? Ja imam takođe K700i, ali kabl nikada nisam koristio. USB BT adapter za komp sada uopšte nije toliko skup, možda oko 1200-1300 dinara, prvi put sam koristio BT sa SE T630 i od tada sam odlučio da svaki sledeći telefon koji budem posedovao mora da ima Bluetoth. Taj adapter kupiš samo jednom i on odgovara za svaki mobilni koji ima BT, mislim da je K700i odličan telefon i da nisi pogrešila što si ga uzela, pozdrav.
Ghost