Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 18. Apr 2016. 17:33
- :: LG G3
- :: LG L9
Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
IMEI broj,prilikom provere samog telefona 7 i 8 cifra tog broja označavaju zemlju porekla gde je proizveden telefon,da li ima neko neku listu,listing za to i da li se negde može naći na internetu,jer hoću da proverim sve pre kupovine Note 4 aparata.
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
- :: Samsung Galaxy S III
Pozdrav momci, ima li neko da j je rutova i ubacio custom rom? Da mi preporuci neki rom i kaže da li se pokajao što je rutovao?
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
-
- Novajlija
Konačno juče sam kupio Note 4 n910c platio 400e sa dve godine garancije
odmah mi je izbacio ažuriranje update,da ažuriram odmah ili ne ?

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma jok, sedi, popij kafu, odmori malo, napuni bateriju i onda klikni ma apdejt.
-
- Novajlija
zato što čitam po forumu,kako taj marshmallow lošije radi na Note 4 od lollipop 5.1 ? znači da ga ažuriram ?
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
rossastella, ja sam imao Note 4 od 4.4.4 pa do 6.0.1 i nakon što ga instaliraš odradi još jedan hard reset da to sve legne kako treba i bićeš prezadovoljan kako radi. Osjetno je poboljšanje bilo u odnosu na 5.1.1 tako da se isplati uraditi ažuriranje. 

I ja sam pre neki mesec kupio NOTE 4 - SM-N910C za 350e. Odlicno je ocuvan (kao i sada) sa garancijom do juna 2017.g. iz Telenor mreže je. Update na 6.0.1 protekao bez problema. Traje malo duže baterija.
Ja ga ne bih poredio sa telefonima koji nemaju olovku - jer je to nešto što ima "svrhu" i "uzivanje". Naravno kako kome, ali vidim da ovde neko uporedjuje ovaj sa drugim modelima, što po meni nema smisla. Ja moj primerak ne bih dao ispod 340e. A taj za 250e sigurno je svasta pregurao, ispadao...Eto toliko od mene.
Ja ga ne bih poredio sa telefonima koji nemaju olovku - jer je to nešto što ima "svrhu" i "uzivanje". Naravno kako kome, ali vidim da ovde neko uporedjuje ovaj sa drugim modelima, što po meni nema smisla. Ja moj primerak ne bih dao ispod 340e. A taj za 250e sigurno je svasta pregurao, ispadao...Eto toliko od mene.
-
- Novajlija
Prešao na 6.0.1 zadovoljan sve radi,ok,baterija tu negde,jedino me nervira (bar kod mene) ,to sam primetio sinoć,da,sada,na 6.0.1 kada se napuni baterija '100%',sada mi ne javlja povratni info da je baterija napunjena,tj. ne prikazuje zelenu lampicu 'baterija napunjea' dok se puni je crvena,jedino tošto sam primetio sve drugo super,ja prezadovaljan ovim telefonom,fenomenalan,telefon 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
To je zaista čudno jer ja nisam imao taj problem dok sam imao Note 4. Pročačkaj podesavanja led lampice malo i restartuj telefon pa opet probaj napuniti do kraja. Ako ništa ne pomogne onda hard reset sigurno rješava problem. 
Sent from my SM-N920C using Tapatalk

-
- Novajlija
Na 5.1 lollipop radilo normalno imaš onaj zvučni signal kada napuni bateriju do kraja,i lampica sa crveno promeni se u zeleno,što znači da je baterija napunjena,kada sam sinoć ažurirao na 6.0 marshmallow,napuni se piše 100% da je baterija puna i dalje svetli crvena lampica i nema zvučnog signala da je napunjena do kraja,resetovao sam ga međutim niša,moraću onada hard reset,inače telefon je BRUKA,vrh !janka_88 napisao:To je zaista čudno jer ja nisam imao taj problem dok sam imao Note 4. Pročačkaj podesavanja led lampice malo i restartuj telefon pa opet probaj napuniti do kraja. Ako ništa ne pomogne onda hard reset sigurno rješava problem.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
Ljudi,posto mi je baterija primetno oslabila,gde mogu naci novu original. Ja sam u Subotici,mada mogu i naruciti.
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
-
- Novajlija
Pitanje,koliko je optimalno punjenje Note 4 n910c kada je prazna baterija do baterija je napunjena ? meni se puni 20% po 2 sata,desaca se nekad da stoji na 75% i ne pomera se,kada uđem u režim baterije i naštelujem optimiziraj sve aplikacije on počne normalno da puni,da li je do baterije,punjaca,telefona ? puni ali presporo ..
Ај да и ја нешта пријупитам. 
Има ли смисла сад куповати Ноут 4? Коју верзију да одаберем?
Можда би г2 могао да добије новог власника а ја да се мало поновим.
Колико часова екрана постижете на 2г мрежи и 60-70% осветљења екрана? То било моје просечно коришћење телефона уз доста вајрлеса, xy порука на ва, сат раговора дневно.
И да, рут и с7 еџ порт ома.

Има ли смисла сад куповати Ноут 4? Коју верзију да одаберем?
Можда би г2 могао да добије новог власника а ја да се мало поновим.
Колико часова екрана постижете на 2г мрежи и 60-70% осветљења екрана? То било моје просечно коришћење телефона уз доста вајрлеса, xy порука на ва, сат раговора дневно.
И да, рут и с7 еџ порт ома.

Слобода или смрт
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
Bestboy evo slike baterije na 2g/3g,50% osvetljenja. Jedino sto sam bas dosta koristio bluetooth,zbog slusalica.
Ja iskreno nisam bas zadovoljan, pogotovo sto sam pre imao G2 koji je bio car po pitanju baterije. Nadam se da sam bar malo pomogao. [img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016071 ... 283504.jpg[/img]
Ja iskreno nisam bas zadovoljan, pogotovo sto sam pre imao G2 koji je bio car po pitanju baterije. Nadam se da sam bar malo pomogao. [img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016071 ... 283504.jpg[/img]
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
Vanzemaljac
Ауу ово је баш слабашно...
Размислићу да ли да уопште купујем Н4.
Хвала...
Ауу ово је баш слабашно...

Размислићу да ли да уопште купујем Н4.
Хвала...

Слобода или смрт
Da li ja dobro vidim, ali ovde je awake 13 sati?Vanzemaljac napisao:Bestboy evo slike baterije na 2g/3g,50% osvetljenja. Jedino sto sam bas dosta koristio bluetooth,zbog slusalica.
Sent from my N-920C
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Baterija ako je dobra je dosta bolja, ovo je baš loše. @bestboy, vrti stranice nazad, postavljao koliko sam izvlačio, odlična je baterija na note 4.
Pozdrav ljudi, koji je po vasem misljenju najbolji custom rom za N910C sa Marshmallow verzijom?
Trenutno koristim eRobot v6 i radi to dobro ali me eto interesuju jos neka iskustva...pozzz
Trenutno koristim eRobot v6 i radi to dobro ali me eto interesuju jos neka iskustva...pozzz
Baraba
Нашао сам, оно је сасвим ок.
Одоше паре на бајс, нема промене још неки месец.
Нашао сам, оно је сасвим ок.

Одоше паре на бајс, нема промене још неки месец.

Слобода или смрт
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
Sad sam i ja primetio da imam neki veliki awake, android system je u pitanju. Sinoc mi je preko noci skinuo 7 posto. Da li neko zna sta mu je? Pogasio sam sve zivo ali Android system mi je drzao awake 3h preko noci
LG G2
Miniii <3
Miniii <3