Pozdrav ljudi ..evo ovako zanima me kakva je situacija sa premijum garancijom ovog telefona u slucaju da neko ima na telefonu vise problema koji su mu se vremenom pojavljivali ... kao naprimer ja koji imam problem sa 2 vrste fleka na ekranu (bele fleke koje se vide na beloj povrsini i crvene fleke koje se vide na crnoj povrsini telefona ) , pa onda problem sa baterijom koja u mirovanju telefona bukvalno nista ne dirano, 2 aplikacije instalirane na telefonu i izdrzi u mirovanju znaci ceo dan ne pipnut telefon ..izdrzi jedva 24 sata ... i pored svega toga osecam da mi se telefon dosta zagreva tu oko kamere i otiska prsta i malo ispod toga , posle nekog obicnog koriscenja

... e sad ja imam i premijum i obicnu garanciju do sledece godine u ovo vreme ... kakvo je vase misljenje dal ce to sve oni moci da srede ili ce mi u fazonu reci biraj sta ces od toga da ti se sredimo jednu stvar

trebalo bi u mobis kod ovih da idem u Novi Beograd za koji dan pa bih hteo da pre toga vidim sta i kako nikako da nadjem vremena da odem bio na moru na odmoru duze sta cu :)a i zbog posla radi se jbg ... da napomenem da mi se sve ovo sa telefonom izdesavalo sad preko leta ...za nesto sam ja kriv (kao naprimer za crvene flekice na ekranu , posto sam seo na telefon na treningu koji je bio u torbi

Kontam da mi se vise isplati da uzmem da ga razlupam skroz i da mi daju nov telefon ..ja kakav sam baksuz recice e sad vise nemamo telefona novih za ostvarivanje premijum garancije

eto malo sam oduzio al taj problem imam sta cu

...hvala unapred za savete sta dalje raditi