S7, z5, g5, m10,mate 8...isti qurac drugo pakovanje, svaki ima prednost i mane... Meriti čiji je veći, manite se corava posla...

Huawei Mediapad X2 7.0
Tu moram jako da se ne složim, meni bi isti služio samo da ga što pre prodam i uzmem pare.Green napisao:Svako bi hteo da poseduje S7, normalno
Je l' si koristio S7 neko vreme kao primarni telefon pa možeš to da kažeš ili si "uzeo kolegin/bratov/sestrin/Telenorov pa uporedio"?Sale_M napisao:Tacno tako.
Pa uzmi i uporedi Z5 primera radi sto ja imam i S7,garantujem da Z5 radi brze i fludnije,a o multitaskingu da ne govorim
Sent from Xperia Z5
kutijagreha napisao: Onaj od 500e ce ti ustedeti minut vremena dnevno. Kada se sabere sve u toku jednog dana.
+1 Imamo iste zeljekutijagreha napisao:Bogu hvala da uvek imas para,kako ti,tako i ostali forumasi. Nije poenta price o tome. Sva sreca pa sam resio da se zadovoljim malim stvarima. Nema vise jurcanja za sto jacim ekranima,pikselima,megahercima...i lepse se osecam...jos da izbacim i drustvene mreze,spakujem kofer i na planinu medju ovcama,milina da mi bude