Samsung Galaxy S7 Edge

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: Samsung Galaxy S7 Edge

Post od Azimuth »

Meni ne, ali sam čitao na drugom forumu da se nekima dešavalo. Jel koristiš nešto od ovih opcija za zaključavanje telefona (pin, pattern, fp)?

Sent from my SM-G935F

gruja1595
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Feb 2016. 06:45

Post od gruja1595 »

Pin ono kad restartujem telefon, i koristim otisak prsta + kod za otkljucavanje ekrana..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa onda ne bi trebalo da bilo šta može da se desi dok je u džepu... ja ga nosim po džepovima i evo jos uvek nista slično da mi se desi...

Sent from my SM-G935F

gruja1595
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Feb 2016. 06:45

Post od gruja1595 »

A sta kazu po ostalim forumima, daj neki link na pm da prelistam gde si to video, mozda ima neko resenje..zna nekada da nervira..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nema rešenja, svi su se čudili tom koji je napisao da mu se telefon otključava u džepu.

Sent from my SM-G935F

bandiof
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
:: Htc One m9
:: Nokia Lumia 920

Post od bandiof »

Ljudi, drugarica ima problem...pojavile su joj se linije po ekranu...da li neko zna o cemu se radi i imali li mu pomoci bez servisa?

123
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2016. 17:52
:: lg g3

Post od 123 »

Ako može pomoć, kakav je kvalitet zvuka (muzike) pri slišanju preko slušalica i ako ima neko iskusvo u odnosu na htc 10 bilo bi dobro. Hvala svima.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Na HTC-u je bolji zvuk. Otvori temu u delu za poređenje modela i dobićeš odgovor.

Sent from my SM-G935F

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Nema potrebe da otvara temu zbog toga,na HTC je najbolji zvuk od svih proizvodjaca,ali ako ti se vise svidja S7 kao telefon bolje je da uzmes njega.Zvuk na S7 takodje odlican,ali jednostavno Htc ima najvecu izlaznu snagu zvuka tj glasnocu(mada opet nemas koristi od toga jer maltene nikad neces moci da slusas muziku na 100% jer je preglasno) a S7 je takodje dovoljno glasan za bilo kog korisnika.

Sent from Sony Xperia Z2
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

isko90
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2016. 11:27
:: s6

Post od isko90 »

Azimuth, planiram da prodam svoj Samsung S6 i da doplatim za S7 Edge. :) Ono sto me interesuje jeste da li Vam je ikad pao ili da li ste ikad cuknuli zobljenom ivicom negde? :) Jer imam veliki strah da ga ne polomim ili da ga ne ostetim. Nazalost cesto mi padaju telefoni(ne bash ali zna da padne), a za ovaj telefon ovo moze biti veoma lose. I zeleo bih topli preporuku za sto bolju masku i temperate glass :). naravno kupicu i onu vezicu oko vrata da ga nosim :D

Vidim da mnogo hvale ovu masku: https://www.amazon.com/dp/B01B99BX88/re ... UTF8&psc=1

Do sad sam koristio maske sa Aliexpresa, neke lijepe ali ipak metalne ivice okolo, nadao se to ce sacuvati telefon i prosli telefon koji mi je pao na ivice telefona amoled se polomio. Tako da voleo bih da imamdobru masku koja na pad moze da sacuva telefon. Naravno ne planiram da se bacam s telefonom i igram fudbala sa njim ali mi treba ipak neka dobra zastita za Ne DAJ BOZE! :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nije mi ispada i nisam ga udarao. Što se maski tiče, imam pozitivna iskustva sa dva brenda, Speck i Spigen, a da se opet ne naruši previše izgled telefona.
Za UAG kažu da je kvalitetan, ali se meni lično nikada nije sviđao pa ga nisam ni uzimao u razmatranje.

Sent from my SM-G935F

PeraKG
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
:: Galaxy S20 Ultra

Post od PeraKG »

Stiglo novo ažuriranje.

Slika Slika
Samsung Galaxy S20 Ultra

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nema kod mene ništa još uvek. Koliko sam provalio, na mom primerku je SEE, pa će valjda uskoro stići. Mrzi me da se zezam sa flešovanjem i sl.

Sent from my SM-G935F

isko90
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2016. 11:27
:: s6

Post od isko90 »

Azimuth, hvala Vam na predhodnom odgovoru, interesuje me posto sam procitao da i Spigen i ova UAG maske sadrze sertifikat koji su dobili kao shokproof ili ipactproof tacnije uradene po standardu [MIL STD 810G 516.6] da li to znaci da ako ne daj Boze pane telefon sacuvace ga od potresa? Jer prosli telefon mi je pao na ivicu teleona i nafsnuo je amoled ekran i crkao. Da li ove maske mogu sacuvati telefon od toga ili to je samo tek tako rai reklame>

I posto ste spomenuli update, kada se planira novi Android N na Samsung S7? I da li ce Samsung uvesti nesto posebno za svoje modele u toj verziji ilionako kakva je verzija za sve telefone takva ce biti i za Samsung? :)

acamiki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 23. Avg 2016. 13:39
:: Galaxy S7 Edge

Post od acamiki »

Da li neko ima problem sa baterijom? Meni najvise vuce Sistem android (skoro 30%)

Ima li neko resenje za ovaj problem?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

@isko90, uglavnom da, to to znači, ali niko ne može da garantuje da se nešto neće desiti telefonu ako nezgodno padne. Npr meni je iPhone 6 padao sa Speck futrolom i nista mu nije bilo, ali da je udario displejom o kamen ili šta već, pretpostavljam da bi pukao. Ja gledam da ne uzimam futrole koje su debele i koje nagrde izgled telefona, već neke koje će ga zaštiti a opet biti što je više moguće minimalističke. Za ova dva brenda znam pouzdano da su kvalitetni, ali samo ako uzmeš original. Za UAG isto pišu, ali lično nisam koristio njihove proizvode.
Inače, kaljeno staklo postoji, ali nije "case friendly", zato većina nas koristi kvalitetnije folije.

Što se nove verzije androida tiče, ja ga očekujem najviše za neka 2 meseca od datuma kada ga zvanično puste.

@acamiki, kod mene je u početku ta stavka bila oko 15%, pa je skočila na 30 i evo se sad opet vraća i poslednjih par dana je na oko 20%, ali nisam primetio da utiče na autonomiju.
Ono što sam čitao da su drugi radili jeste da su vraćali martovski rom. Ili prosto pusti i smiriće se. Ja ti bas i nisam merodavan što se baterije tiče. Em sam 90% vremena na 4g, em uopšte ne gledam procente već prosto koristim telefon, a svakako mi izgura od 7 do 1-2 posle ponoći i ostane u proseku oko 35-40% ali ide na punjač.

Sent from my SM-G935F

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Azimuth, izašao je BPH6 i za SEE region , danas ručno ažuriran :) .

Slika

.
16 godina na forumu MOBILNISVET

PeraKG
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
:: Galaxy S20 Ultra

Post od PeraKG »

Samsung Galaxy S20 Ultra

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Izgleda da stiže i nešto sa Note 7
http://thetechnews.com/2016/08/24/after ... -in-india/

Proveriću kasnije večeras, samo da se vratim kući, možda je i kod mene stigao ota za see. Hvala @zoreli :wink:

Sent from my SM-G935F

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Note 7 Port ROM On Samsung Galaxy S7 Edge

Video: https://www.youtube.com/watch?v=QFaoYfqSmGA

XDA: http://forum.xda-developers.com/s7-edge ... l-t3430358

Ovo su tek prvi Note 7 ROM-ovi , pošto je hardver skoro indentičan očekujem u narednom periodu 100% funcionalne Note 7 port ROM-ove . Kome nije neophodan S-Pen a želi Note UI eto :) .

... i naravno KNOX 0x1 :dry:
16 godina na forumu MOBILNISVET

Odgovori