Vidim svi ste nahvalili tu nokiu (6630) i naterali ste me da razmislim jos jednom, a jako sam bio zagrejan za D500, mada mi se svidja i Z130. I sad jednostavno nemogu da se odlucim koji od ta 3 fona da uzmem Bio sam samo na korak od D500, ali po ovome sto sam ovde procitao 6630 je haos a kao sto sam rekao svidja mi se i Z130 a cene su im tu negde. Ajde recite mi sad koji od ta 3 fona i zasto, jer neam pare za sva 3
ja cu ti preporuciti 6630....symbian,stereo mp3,kamera 1.3 megapixela,mogucnost koriscenja mmc kartica sa vecom memorijom(ovo nemaju ni d500 ni z130)...
isprobano sa 512mb radi dok bi trebalo i sa 1gb ali mislim da je to vec previse inace i ja ti preporucujem 6630 videces mnogo ce ti se svideti samsund500 je lep ali smori , dok su ti sa symbianom mogucnosti visestruke
bez problema radi 512 a trebalo i 1gb......ma extra je 6630.....samsung ce ti ubrzo dosaditi veruj mi.....sa symbianom ces moci da se igras samo tako i nikad ti nece dosaditi!
A dje nadjoste DV RS-MMC od 512 mb chasti vi?
I jos jedno poredjenje telefona koji ne mogu da se porede... (smart vs. ne-smart phone)
D500 u svakom slucaju zaobidji, fon je sav zabugovan...
ja bih ti prporucio z130...zvuk sa z130 i 6630 NE MOZE da se poredi...6630 se prosto ne cuje pored z130 kao da se stidi kamere su im skoro identicne(za nijansu bolji 6630)a o prijemu da ne pricam(mnogo bolji z130)e sad ako ti ne smeta sto z130 ima 48mb i sto ne moze da koristi bluetooth ze prebacivanje onda ga uzmi...i ja sam razmisljao izmedju z130,6630 i lg 8360 i uzeo z130(najlepsi od njih)...a ako ti je do mp3 jednostavno kupi portable media player
kako nije!?
shalim se naravno...
"ja bih ti prporucio z130...zvuk sa z130 i 6630 NE MOZE da se poredi...6630 se prosto ne cuje pored z130 kao da se stidi ... e sad ako ti ne smeta sto z130 ima 48mb i sto ne moze da koristi bluetooth ze prebacivanje onda ga uzmi..."
pa shta mu onda znachi shto se bolje chuje kad ne moze 'ni dve' normalne pesme da stavi na phone..?
Pozz!
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.