XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Fotkica sa malog photo shoot-a za Psyhound. Naravno, mobilnim telefonom kad se nema bolje.
Finalne fotke će proći još kroz žestoko uništavanje, ovaj, obradu PS-om.
Na prve tri slike smanjen brigtness,jer je bilo predvece pa je ISO odvrnuo
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Azimuth, Extra nocne! kovach81, Jabuka je prirodnija! znemanja, Extra atmosfera! Sale_M, Extra cetvrta! AndroMan, Odlicne, bravo! sugarcoated_ass, Extra Huaveji!
Ostali sa predhodni starna odlicni, svaka cast za prizmu. Posebne pohvale za Ivana Barabu u NG kvaliti fotke!
Zmajbb, nego kako nego sam se brčno, Zaovine iznad nivoa, plaže jedva da je bilo u odnosu na prošlu godinu. Ali je Perućac bio za sve pare, postaviću i sa njega fotke.
fannY, odgovorio Blade Runner. Pisao sam za svaku sliku u opisu na flickr.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.