Samsung Galaxy Note 7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Samsung Galaxy Note 7
Ahahahahahahaha
Pa ovo je vrh ahahaha
Zoreli nadam se da uz telefon ide i protiv pozarni aparat
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Pa ovo je vrh ahahaha
Zoreli nadam se da uz telefon ide i protiv pozarni aparat
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Koji slepci,da ako izgube neki broj korisnika [emoji23] [emoji23]
Sent from my Sony Xperia Z5
Sent from my Sony Xperia Z5
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Kakav fail Samsunga i to na najboljem modelu
, ovo će ih stvarno papreno koštati ...
Edit: Jeste fail ali za pohvalu je ultra brzo reagovanje i priznanje greške. Čak mislim da će Samsung mnogo više pažnje posvetiti softveru i budućim apdejtima za Note 7 nego za druge modele .

http://www.sammobile.com/2016/09/03/t-m ... xy-note-7/

Edit: Jeste fail ali za pohvalu je ultra brzo reagovanje i priznanje greške. Čak mislim da će Samsung mnogo više pažnje posvetiti softveru i budućim apdejtima za Note 7 nego za druge modele .

http://www.sammobile.com/2016/09/03/t-m ... xy-note-7/
16 godina na forumu MOBILNISVET
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Epic fail. Ovo sam i priželjkivao, šteta što nije daleko veći problem i procenat zahvaćenih uređaja. Trololololol
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ooo za Samsung Fail? Ajde ne lupajte, u najkraćem roku su reagovali, i prodaja će da se nastavi i to će opet da bude najprodavaniji telefon...
Jake firme mogu sebi da priušte propust kao što se ovaj propust desio, dobiće svi nove telefone, nove serije će biti ok i prodaja se nastavlja, i to je to.... Reakcija na vreme, i rešeno sve...
Ja sto ne volim samsung, to pisem i to svi znaju da je tako...
Miodrage, trolcino, dok se radujes tuđoj nesreći, tvoj Microsoft je mnogo više grešaka napravio i zato je tu gde je... I lagano se sijalica gasi...
Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk
Jake firme mogu sebi da priušte propust kao što se ovaj propust desio, dobiće svi nove telefone, nove serije će biti ok i prodaja se nastavlja, i to je to.... Reakcija na vreme, i rešeno sve...
Ja sto ne volim samsung, to pisem i to svi znaju da je tako...
Miodrage, trolcino, dok se radujes tuđoj nesreći, tvoj Microsoft je mnogo više grešaka napravio i zato je tu gde je... I lagano se sijalica gasi...
Huawei
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Ma zašto i dalje ljudi obraćaju pažnju na njegove maliciozne komentare na račun bilo čega što ima veze sa Androidom i Google-om?
Još pre sam pisao da moderatori treba da mu skrenu pažnju da ne radi to i da ga eventualno sankcionišu ako nastavi, ali mrka kapa.
Miodrage, idi u svoje WP teme i tamo kuckaj o božanstvenom WP-u i njegovoj superiornosti nad Androidom...
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
Još pre sam pisao da moderatori treba da mu skrenu pažnju da ne radi to i da ga eventualno sankcionišu ako nastavi, ali mrka kapa.
Miodrage, idi u svoje WP teme i tamo kuckaj o božanstvenom WP-u i njegovoj superiornosti nad Androidom...
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ja svojoj ženi ne bih uzeo eksplodirajuči fon, osim ako ne želim da je se rešim 
Ima da bude zadovoljna da sadašnjim, koji lepo radi i toliko je hvaljen
Mora da se zna ko vozi traktor a ko otvara kapiju

Ima da bude zadovoljna da sadašnjim, koji lepo radi i toliko je hvaljen

Mora da se zna ko vozi traktor a ko otvara kapiju

- bata bogdan
- Banned
Opet ovaj, a prvi ces da trcis i hvali note 7....i ovako hvalis samsung da je najbolji.... Kod tebe je bas ono, kako vetar duva tako i ti menjaš mišljenje...
Za mesec dana kada ga kupis, pa lepo na sto u kafanu, pa da hvalis ekran, pa kameru pa izradu... Nece biti boljeg telefona dok je ko tebe
Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Za mesec dana kada ga kupis, pa lepo na sto u kafanu, pa da hvalis ekran, pa kameru pa izradu... Nece biti boljeg telefona dok je ko tebe

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Huawei
- Baraba
Nisam ni rekao da je loš, baš naprotiv, pisao sam da me zanima. Samo,mora da se zna, ko skuplja šljive a ko trese šljivu 

- bata bogdan
- Banned
Izgleda da si ti obrao sve šljive
Nisi realan ni malo... Al ajde, nisi ni u toku uspeti oko note 7, samo znas da je dobar i da ima dobar ekran, ostalo... Hmmm

Nisi realan ni malo... Al ajde, nisi ni u toku uspeti oko note 7, samo znas da je dobar i da ima dobar ekran, ostalo... Hmmm
Huawei
- Baraba
Bato, moja malenkost je uvek hvalila Samsung, tako da si me pomešao sa nekim ko ima Havajca i to hvali u svim temama. Moja žena takođe nosi Samsung. Da se moje ženče kune u Havajca a odjednom da joj se sviđa note 7, pa samo da mi naredi i puškom preti nekako da dobije, ali Havajca ponovo, kao zadovoljni korisnik Havajaca 

- bata bogdan
- Banned
Hahahaha, ne mešaj moju ženu u sve ovo, ja tvoju ne spominjem, molim lepo, ne preteruj... Izgleda da je tebi od životnog smisla imati aktuelan telefon, vidis, meni nije... Ne znaš moju ženu i ne lupaj druže gluposti...
Ja sam zadovoljan korisnik Huawei, a žene se razumeju u telefone ufff.... Lupaj opet....
Idi kupi note 7 i uživaj... Dok je kod tebe, kad ga prodaš, naravno će da bude zamerki kao i uvek za svaki telefon, pa onda iphone 7, pa onda s8 i tako u krug da se hvali da je nešto dobro dok je kod tebe...
Ja sam zadovoljan korisnik Huawei, a žene se razumeju u telefone ufff.... Lupaj opet....
Idi kupi note 7 i uživaj... Dok je kod tebe, kad ga prodaš, naravno će da bude zamerki kao i uvek za svaki telefon, pa onda iphone 7, pa onda s8 i tako u krug da se hvali da je nešto dobro dok je kod tebe...
Huawei
- Baraba
Ja sam zadovoljni korisnik nexus 5x. Ne znam o kome ti pišeš.
- bata bogdan
- Banned
Da da, cekamo utisak kad ga prodaš, znam da je sad dobar... I tako u krug
No, tema je note 7

No, tema je note 7

Huawei
bata bogdan, mislim da je Baraba korisnik koji u svakoj godini hoce da za odredjene pare uzme najbolji telefon. 

- Baraba
Bato, Bato, pa stavljam smajli a ti ne shvataš šalu. Šta učini Havajski brend od tebe 

- bata bogdan
- Banned
Jesi video, koristim Huawei a hvalim note 7...

Huawei
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Ja mislim da je Note 7 odlican telefon za prezivljavanje ,jedini model sa kim mozes i vatru da zapalis ahahahahaha
Inace sem veceg ekrana i malo novijeg dizajna ne vidim neke razloga za.prelazak na isti
Inace sem veceg ekrana i malo novijeg dizajna ne vidim neke razloga za.prelazak na isti
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Haha ali greška. Sa svakom baterijom možeš vatru da zapališ. Dovoljno je samo malo hemije i eto vatre. Eno i Ber Grils je to radio po nekim džunglama, ja sam kao klinac isto radio sa onim četvrtastim baterijama.kvaka33 napisao:Ja mislim da je Note 7 odlican telefon za prezivljavanje ,jedini model sa kim mozes i vatru da zapalis ahahahahaha
Elem, problem je u jednom od dobavljača baterija. Nije čitava serija pogođena, već samo taj neki broj uređaja u kojem su baterije tog dobavljača. Isto se desilo i sa Teslom (automobili), bilo je spontanog paljenja tokom vožnje. Isto je problem bio u baterijama.
Ja skidam kapu za profesionalnost. Čim se pojavio problem, povukli su sve uređaje i nude ili potpunu isplatu ili nov uređaj svakom ko je kupio. Ostali zbog čekanja dobijaju neku sitnu novčanu nadoknadu za kupovinu dodatne opreme.
Sent from my SM-G935F
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Problem se pojavio, baterija je u određenoj seriji loša, Samsung je brzo reagovao i rešavanje problema je u toku. Šta je tu problem, sa moje tačke gledišta postupili su profesionalno. iPhone 6 plus je imao problem sa krivljenjem, Apple je reagovao profesionalno i ponudio svakom kome se iskrivi iP6 plus zamenu uređaja, sada to isto čini Samsung. Bio bi problem da se oni prave ludi i da neigraju postojanje problematične baterije.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)