XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
vlade93 napisao:Sale_M, ova suma ti je najlepsa slike do sada,kao kadar iz nekog filma.. Stvarno lepo..
Hvala Vlade,malo sam tu smanjio ekspoziciju da ne bude presvetla i ispalo je dobro
Al Baraba uzivaaa
Z5 o5
basta puna vocki
Al ste se raspucali sa prirodnim lepotama! Baraba, national geographic quality, bravooo!! Azimuth, Odlicna ova sa lampom... PeraKG, Sale_M, odlice replike Ivanu
Sale_M, Perfektne prva i druga! Apolo, Ovako na prvi pogled nista spektakularno. Izvuci vishe iz te kamere! Dream Weaver He he he, sad videh cudo od zene!
808
Kamere na j7 2015 i 2016 su identicne,jedan od primera samo
gledao sam slike sa obicnog j7 izaista na mnogim slikama dosta bele svetlosti ulazi u kadar, Sale ti si kacio bar 20 slika na njih 14 je bilo tog efekta, e sad mozda se nekom to dopada sta znam meni smeta ja volim jarke ostre boje i jak kontrast nesto kao lg 5x
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.