Pratio sam tvoju "borbu" na BM .. tamo na komentarima o vesti da MS ukida lumiu ... Dobro si se drzao

Vala baš.sizif 05 napisao:Pridružujem se dobrodošlici !
Treba nas ovde što više jakih, da "poskidamo ove s ograde,što navijaju da komšiji crkne krava".
'oće sigurno jer isto pišu, besmislice i bez činjenica.Evindzer napisao: Takođe, obrati pažnju na čoveka zvanog miodrage i njegovu titulu na forumu - mislim da će te se lepo slagati.
Evo, ispravljam se: 1808 nikoga ne mrzi, samo želi - sve najgore MS-u i W10M, i to iskazuje u svojim nimalo zajedljivim komentarima, kao što je onaj o crknutoj kravi.1808 napisao:Evindzer, nemoj da iznosiš pogrešne konotacije. Nikoga i ništa ne mrzim (nađi gde sam to napisao), samo iznosim činjenice za trezveno rasuđivanje (ako nekome zatreba).
MS dizgori, a Gurua mi ne diraj.cvoruga napisao: 'oće sigurno jer isto pišu, besmislice i bez činjenica.
Dakle, lokalni "yooyo".Evindzer napisao:гари, čisto da znaš, naš 1808 je dežurni kontraš i najveći mrzitelj Win OS-a na forumu, što ćeš se i sam uveriti vrlo brzo.![]()
Osim toga je kul lik i volim da čitam njegove komentare.![]()
Takođe, obrati pažnju na čoveka zvanog miodrage i njegovu titulu na forumu - mislim da će te se lepo slagati.
Čvoruga, i ti si tu.cvoruga napisao: 'oće sigurno jer isto pišu, besmislice i bez činjenica.