cvoruga, A, ne, ja bi s onim likom i danas pričao na isti način ukoliko bi mi se obratio - ukoliko ga ne bih ignorisao, naravno.

I ja ti kažem, možda je ono što je on navodio kao neke argumente zaista mislio da su ti argumenti validni, i možda to i ti misliš, ali njegovi argumenti nisu bili validni.

I povrh svega, on Windows Mobile nije video, a nešto filozofira. Ja koristim w10m, i koristi ga još ne znam koliko ljudi oko mene, ok nam radi uz povremeno po neki problemčić (koji ruku na srce tu ne bi trebao da bude), i onda dođe neki da ti pametuje kako to ne valja. Taj forum je pun nekih poganih i ciničnih likova, i više neću tamo da idem ni za šta, jer im je nezanemarljiv deo moderatora i administratora neobjektivan. Ja njima neću da povećavam posećenost. Pisao sam kutijici šta mislim, nije mi odgovorio, a ako i jeste - više me to ne zanima. Obrisao sam bookmarkove sa kompjutera, obrisao sam ih iz mtalka, neću da se vraćam tamo ni sa drugim nalogom. Ono je previše. Jeste mi krivo zbog ekipe tamo, ali ne bi mi više bilo prijatno, i već pred sam ban mi više nije bilo prijatno.
Ali da ne idem u off.
Sent from mTalk on Windows 10 PC