teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Sale_M, što te to čudi - danas prvo nauče da se igraju sa tač skrinom a onda da govore ili da hodaju.
Imam dvoje takvih u kući, znam šta pričam.
Nije preterao kad je rekao da ga telefoni zanimaju od malena.
Ko nam je kriv što nas nisu zanimali telefoni od malena.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
TosaNS - zovem se Todor i dolazim iz Novog Sada, volim IT i sve u vezi sa IT-em, pored toga u slobodno vreme i kada to vremenske prilike dozvole volim da vozam bicikl .... '73 sam godište
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
Još jednom dobrodošao
A šta voziš,kad imaš slobodnog i lepog vremena?
Ups...Laci Somborac,zabavljaju me ove ozbiljne "igračke"komp,telefon. Toga nije bilo kad sam bio mali.Teram W10P,W8.1P,android,windows 10, linux kad je loše vreme,a kad je lepo Trek-a drumaša i da krštenica mi je na glagoljici pisana
Hvala bolje vas našao, vozim w10 mobile, a na kompu na 7 prinudno vraćen zbog problema koji će verujem brzo biti otklonjen, do sada sam vozio bicikl koji sam kupio davnih dana neki capriolo, ali planiram da se više aktiviram i uozbiljim, najopasnije sam zagrizao za treking bicikli i to me trenutno zanima. Skupljam kintu ako mi nešto povoljno naleti da kupim. Iako sam "mator" duhom se još uvek osećam mladim pa uveče sedim za kompom da sa drugarima okrenem koju, da bf ili coh2 ili šta već se dogovorimo ....
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
I Android je kanta koja treba u kantu. (to se zezam)
...i neka krljanje počne i u ovoj temi. Voleo bi da vidim Azimuthov izraz lica kad vidi da smo i ovde počeli. Mislim da bi bio sličan onom memu "dafuck" sa Džeki Čenom što si ga imao na avataru jedno vreme.
Ma jok, opusteno sto se mene tice. Sve je ok dok se ne ode u debeli off. Ako prica ne prati osnovnu nit, onda pada brisanje. Goran70, dobrodosao i obavezno procitaj pravila foruma. Bice jednostavnije i bolje, kako tebi tako i nama ostalima
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.