Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Off, opušteno ćaskanje
Videćete vi kada cvoruga, kupi sada iP7, a kleo se kleo 

True story bro, smorili i Android i WP.
cvoruga, niko ti ne brani da otvoriš neku temu do sada nevidjenu i u njoj pišeš iste takve postove... [emoji14]
Takav je život, vrti se u krug, a na tebi je da ga menjaš. [emoji6]
Takav je život, vrti se u krug, a na tebi je da ga menjaš. [emoji6]
[emoji106]
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Hteo bih kupiti ovaj novi dres od Manchester United-a, gde preporucujete da trazim? Da li preko KP ili ima negde u BG da vidim na licu mesta?
Festina lente.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Tek kad prvo kupiš dres Vojvodine imaš moj blagoslov da kupiš i Manchester Uniteda. 
Sent from mTalk on Windows 10 phone

Poslednja izmena od гари u Ned, 25. Sep 2016. 09:36, izmenjeno 1 put ukupno.
- Apolo
- Expert
Brate ja sam ti Zvezdaš, Vosa je na drugom mestu. A Zvezdin dres već imam [emoji1]
Sent from my Lumia 950 using mTalk
Festina lente.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
@Apolo, imas PP. 

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Onda imaš moj blagoslov.Apolo napisao:Brate ja sam ti Zvezdaš, Vosa je na drugom mestu. A Zvezdin dres već imam [emoji1]

- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Nije rekao da ima Vošin dres ja ga imam 

Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
- Apolo
- Expert
Volim crvenu boju tako da pored Zvezde podrzavam i Vosu, posebno kada se igraju kvalifikacije za Evropu gde vise nade polazem u Vosu. Nadam se da ce se ove godine zakuvati borba za prvo mesto, kako stvari na tabeli trenutno stoje 

Festina lente.
- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Nadam se da će se razbiti više ta monotonija večitih bilo bi lepo da imamo još koji jak klub pored ova tri da se dobije na kvalitetu... A posebno bih voleo da se nekako objedini liga sa prostora bivše juge tek tada bi bilo zanimljivo, a verujem i ostalim ljudima koji vole fudbal, a ne politiku ...
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Fudbal je kod nas davno prso... Liga jadna, klubovi tuga, reprezentacija očaj, sta očekivati? Ništa... Regionalna Liga, za sad neizvodljivo i pitanje je kada će biti izvodljivo uopšte...
Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Huawei
- Apolo
- Expert
Slazem se. Iako navijam za Zvezdu lepo bi bilo da imamo 3-4 kluba koji bi bili pretendenti za osvajanje titule, samim tim bi I prvenstvo bilo zanimljivo. Vojvodina uvek lepo pocne sezonu ali ne uspeju da odrze formu do kraja, I onda se opet svedemo na vecite rivale iz Beograda. Iskren da budem prognoziram neresen rezultat veceras na Marakani.
Objediniti klubove sa prostora bivse Jugoslavije bi bila dobra ideja u cilju podizanja kvaliteta fudbala, I kao neka regionalna Liga Sampiona. Medjutim politika se do te mere umesala u sport, u svaku poru tako da smatram da ta ideja trenutno nije bas ostvariva osim u teoriji. Nazalost, puno je nemilih scena i kada se igra veciti derbi a da ne pominjem sta bi moglo da se desi da igra neko od nashi protiv Hajduka iz Splita ili Dinama iz Zagreba. :/
Objediniti klubove sa prostora bivse Jugoslavije bi bila dobra ideja u cilju podizanja kvaliteta fudbala, I kao neka regionalna Liga Sampiona. Medjutim politika se do te mere umesala u sport, u svaku poru tako da smatram da ta ideja trenutno nije bas ostvariva osim u teoriji. Nazalost, puno je nemilih scena i kada se igra veciti derbi a da ne pominjem sta bi moglo da se desi da igra neko od nashi protiv Hajduka iz Splita ili Dinama iz Zagreba. :/
Festina lente.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ta regionalna liga bi vrlo brzo mogla da bude realnost jer koliko se secam Ceferin se zalagao za nju dok je bio predsednik saveza njegove zemlje, sad kad je na celu Uefe sigurno ce se jos vise zalagati da tako nesto i ostvari.
Ja licno nisam za tu ligu, u kosarci se pokazalo kao odlican potez ali u fudbalu nazalost mislim da nasi klubovi ne bi imali preterano velike sanse.
Ja licno nisam za tu ligu, u kosarci se pokazalo kao odlican potez ali u fudbalu nazalost mislim da nasi klubovi ne bi imali preterano velike sanse.
- Apolo
- Expert
Joxy, U pocetku bi nasi klubovi definitivno bili inferiorni ali to je neophodno da vidimo gde smo, da ne moramo da igramo protiv nekih klubova iz Ceske, Slovacke ili koje vec zemlje da shvatimo da nam je fudbal postao cirkus, vec da i komsije mogu glat da nas dobiju. Меdjutim ja licno mislim da bi se u toj ligi bolje snasli klubovi poput Vojvodine i Cukarickog nego "blizanci" koji se vise hvale starom slavom nego sto igraju na terenu. Sama ideja je dobra da bi se vremenom podigao kvalitet fudbala, medjutim posto i jedni i drugi imamo huligana na izvoz sumnjam koliko bi se tu fudbala igralo na terenu, a koliko na tribinama.
Festina lente.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da, ali sam mu oprostio, kaže da mu je Voša drugi klub.TosaNS napisao:Nije rekao da ima Vošin dres ja ga imam

Zapravo, i nema toliko razloga da kod nas sve bude toliko monotono, ali nekako klinci ne vole da navijaju za onog ko im je drag, nego za onog koji pobeđuje. Ja sam u osnovnoj školi navijao za Vošu dok su se svi sprdali kako je Voša slaba.TosaNS napisao:Nadam se da će se razbiti više ta monotonija večitih bilo bi lepo da imamo još koji jak klub pored ova tri da se dobije na kvalitetu... A posebno bih voleo da se nekako objedini liga sa prostora bivše juge tek tada bi bilo zanimljivo, a verujem i ostalim ljudima koji vole fudbal, a ne politiku ...

A to sa bivšom Jugom, to bi ekstra bilo, ali bi prvo svi ni Jugosi trebali da dovedemo sami sebe u red. Ja u životu ni jednom nisam bio na fudbalskoj utakmici, kad sam bio mlađi moji mi ne bi ni dali, a sad kad sam stariji - ne pada mi na pamet da popijem neku baklju, neka hvala. :/ A bilo bi baš super kada bi ljudi mogli da odu porodično na utakmicu onako kao u američkim filmovima kad gledaju bejzbol.

Sad već moram priznati da fudbal ne pratim ni preko TV-a. Najbitnije mi je uvek ranije bilo da gledam reprezentaciju, ali nema ovo je sad jadno. Ko klinca me je to i nerviralo - kad se to tako zapostavi, pa se naši igrači ne trude kao za neke tamo klubove - ali što da se i trudi. Šta da slomi čovek nogu, baš bi mu država pomogla. Možda bi ga neko potapšao po ramenu samo. Čovek sve uložio da uspe u fudbalu, i da se skrši igrajući za reprezentaciju države kojoj to ipak nije bitno. (država ne pokazuje da joj je to bitno barem.)
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Upravo to. Slazem se da bi se kvalitet, makar naseg (srpskog) fudbala, podigao na jedan visi nivo a samim tim sigurno i kvalitet reprezentacije. Plus bi svakako bila i dodatna mesta u Evropi, tipa da prvi ide direktno u LS a drugi u kvalifikacije itd. U principu sve se moze kad se hoce, u basketu je liga odlicna, mozda cak jedna od boljih u Evropi. Ako bi fudbalska regionalna liga u pocetku bila makar upola kao kosarkaska to ne bi bilo ni malo lose.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da, ali u košarci nema toliko huligana, fudbal im je zanimljiviji.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa nije bas i da nema vec je dobro organizovano. Kada bi organizacija i u fudbalu bila takva ne bi bilo problema. Lakse je praviti gluposti na tribinama dvorane nego stadiona.