Sta posle Flex 2

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
GroGy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 20. Jun 2012. 00:33
:: S7
:: Nexus 5x

Re: Sta posle Flex 2

Post od GroGy »

@yocasylver, i ja sam bas danas gledao Honor7, prelep telefon! Baterija od 3100 mah na displej od 5,2 inca bi trebalo bas dosta da gura, metalno kuciste, fp senzor, kamera od 20 mpix, 3gb rama, slot za SD, cena oko 300e. Na papiru to sve odlicno izgleda, bas kao sto meni odgovara.
Da li moze neko da kaze kakva je iskustva imao sa ovim telefonom i da li vredi da se uzima u razmatranje pored Nexusa 5x posto vidim da je tema o ovom modelu na forumu bas siromasna?

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Nisam neko ko igra igrice na telefonu,nemam niti sam imao na FLexu.Gledao sam malopre review na gsm areni o honor 7.U tim nekim graficckim segmentima H7 ne moze da pridje FLexu.Opet meni ne treba za igrice.Mislim da podrzava brzo punjenje,nisam siguran jer pise da treba da se proveri pakovanje.Mozda daju obican punjac.Mislim,nisam ni ja normalan,kupiti nesto maalo bolje od onoga sto imam?Nekako sam malopre prelomio i resio da kupim H7.Nasao i dobru cenu,260evra,ali kad vec kupujem neka bude zlatne boje.Nisam imao nikad primerak u boji zlata.Medjutim,samo srebrna i gray. :(
Najverovatnije odustajem zbog boje.

GroGy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 20. Jun 2012. 00:33
:: S7
:: Nexus 5x

Post od GroGy »

@yocasylver, Slazem se za grafiku, ali i ja ne igram igrice na telefonu, tako da mi to i nije presudno. Imas PP :)

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

antec, meni lično ne znače manuelna podešavanja. Bitno mi je da mogu da izvadin telefon, škljocnem i to je to. A kamera na Sexusu u tim trenucima je... Samo ime kaže. :D

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Bogdan2015
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
:: Samsung Galaxy S7
:: Xiaomi Redmi N3 Pro

Post od Bogdan2015 »

@Baraba A sto je Horor? Zato sto nije iPhone ili Samsung? ?

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od iamivan »

E baš zato. [emoji4]

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Bogdan2015, Po meni je horor kad vidim ocajne vlasnike "jabuke" kako burgijom buse telefon misleci da ce improvizovati 3.5mm jack xDD

Nadjite G5 ukoliko vam se uklapa u budzet.
Festina lente.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Хтео сам да купим г4, али сам дошао до закључка да све серије имају проблем са изненадним бутлупом, кад ће се десити, нико не зна. :dry:

Размисли о Ноти (н9006) коју има Тода, могу сви ромови са xda за н9005 да се инсталирају. 230e нов.
Слобода или смрт

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Evo možemo se naći kad god želite da probate G5.
@iamivan, da, hdr+ tu kida, to se ne može osporiti.

Za novce koje se trenutno prodaje meni je G5 best buy iako me nervira što mu je toliko pala cena. Najpristupačniji flagship koji guta sve od aplikacija za dopisivanje do najzahtevnijih igrica, takođe najpristupačniji sa s820 i adreno 530 grafikom. Jedini koji bih još uzeo u razmatranje od "jeftinijih" je OP3. Nakon toga cene vrtoglavo rastu.
Iphone sa svojim os-om ne razmatram uopšte, dumb phone praktično. Od ovih skupljih S7 edge je najzaokruženiji - ekran, baterija, kamera - baš nema manu.

6P je klasa za sebe i moj drugi pik od svih telefona. Izrada, zvučnici, softver.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od iamivan »

Apolo napisao:Bogdan2015, Po meni je horor kad vidim ocajne vlasnike "jabuke" kako burgijom buse telefon misleci da ce improvizovati 3.5mm jack xDD

Nadjite G5 ukoliko vam se uklapa u budzet.
Je l' si realan? Gde si video te "očajne vlasnike jabuke" da to rade? Prosledi mi link toga.

To što si video je verovatno ona sprdnja na YT-u, ali sumnjam da je iko toliko glup da poveruje u to i proba.

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

iamivan, Jedan lik (ocigledno ima para na bacanje) uzeo najnoviji iPhone I da napravi fazon izbuzio burgijom rupu gde bi trebao biti 3.5mm jack, gurnuo sluske ali naravno da nisu radile I kao hahah eto vam 3.5mm jack. A onda navode korisnike koji su gledali video I probali I sj*bali ekran ili sta vec nakon toga. hahha pa ima svakakvih ljudi, sta znas :D Bice da smo gledali onda isti YT video.
Festina lente.

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

Meni je smesan onaj klinac sto de.ostrira kvalitet zastitnog stakla ekrana.Nisam siguran ali rekao bih da je IP 6.Odara cekicem sav ubedjen da nece puci.Kad vidi slomljen ekran slozio je facu "ubice me otac"

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od iamivan »

Apolo, ma to su trolovi. [emoji12]

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Apolo, To ne može biti merodavno za okarakterisanje svih vlasnika iPhone uređaja. Jednostavno, ti likovi na YT to rade to samo zbog broja pregleda i ništa više, imaš milion takvih idiotizam (kuvanje telefona, premazivanje nutelom i sl.)

antec, Poštujem tvoje mišljenje jer sam bio sličnog, ali kada bi probao iPhone i iOS uverio bi se koliko je to zaista dobar OS, nije bez mane, ali nikako nije loš kao što misliš.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

yocasylver napisao:Meni je smesan onaj klinac sto de.ostrira kvalitet zastitnog stakla ekrana.Nisam siguran ali rekao bih da je IP 6.Odara cekicem sav ubedjen da nece puci.Kad vidi slomljen ekran slozio je facu "ubice me otac"
Ali što je fora, često na netu kad vidim ta zaštitna stakla bude slika sa čekićem preko na telefonu (kao da ga čekić udara). I da je taj video lažan, za to ne ne bi čudilo da je neko lupio tako po telefonu, tj. čudilo bi me da niko nije. :D Znamo već kako klinci umeju da se nalože, pa i ja kad sam bio u osnovnoj - koje su se tu samo pričale bajke, svi baronisali, i neko da nas čuje, pa tras po telefonu. :lol:

Sent from mTalk on Windows 10 phone

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

Nego da se vratimo prici.Vredi li taj Hono7 ili ne.Nesto gledam i kineza Umi Super.Dosta se zale na gps.Onace bas lepo izgleda i jak hw.Sad je mna nekoj akciji,ima ga za 180 evra

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

Kinezini imaju jak hardver kolika im je cena. U praksi treba dosta cimanja. Ubacivanja ROM-ova za Evropsko trziste. Pa posle ne radi ovo pa ne radi ono. Onda nova reinstalacija. Jedino da juris neki koji dolaze sa softverom za zapadna trzista. I zaobiso bi No Name marke. Juri ove poznate (Xiaomi, Oppo, Meizu...)
Mada ako vec imas kesha uzimaj G5 ili 6P. Za malo manje od 400e nema bolje

antec
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od antec »

znemanja napisao:
antec, Poštujem tvoje mišljenje jer sam bio sličnog, ali kada bi probao iPhone i iOS uverio bi se koliko je to zaista dobar OS, nije bez mane, ali nikako nije loš kao što misliš.
@Nemanja, kažem to zato što ga i koristim svakog dana. 6s je u pitanju. Neke stvari je jednostavno deset puta lakše odraditi na droidu.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

antec, Ok, bitno je da si iz prve ruke probao kako radi iOS. Meni je legao i dopao mi se, ali i dalje mislim da je android u prednosti.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

antec
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od antec »

GroGy napisao:@yocasylver, Slazem se za grafiku, ali i ja ne igram igrice na telefonu, tako da mi to i nije presudno. Imas PP :)
Moj ti je savet da prvo probaš G5, da vidiš kako je odrađen i da li bi ti nešto smetalo što se tiče kvaliteta izrade. Za slučaj da ti se ne svidi 6P kao kuća i bez razmišljanja.

@Nemanja, naravno. Da se razumemo iPhone je daleko od lošeg telefona, strava je. Ali sitnice koje meni znače su bolje na droidu. Kada bi se neke stvari korigovale u momentu bih kupio jabuku bez ikakvog razmišljanja :) Svako koristi šta mu odgovara naravno.

Odgovori