MTS novosti
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Re: MTS novosti
Koliko je istinito to sto ste pricali o poznavanju posla zaposlenih govori i sledeca cinjenica: pricam sa drugaricom, cija tetka inace radi u mtsu, kazem joj da sam narucio 5s, da cu placati punu tarifu sad, a ona meni kaze: kako si prekinuo popust od 50% kad to ne moze, rekla mi tetka.
Oni ne mogu da se usaglase medjusobno sta ko prica ocigledno, jedna jedno, druga drugo, treca opet ovo prvo. Ocigledno se sve mora proveriti bar kod dvoje razlicitih ljudi..
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Oni ne mogu da se usaglase medjusobno sta ko prica ocigledno, jedna jedno, druga drugo, treca opet ovo prvo. Ocigledno se sve mora proveriti bar kod dvoje razlicitih ljudi..
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Duplo više interneta svakog meseca
https://www.mts.rs/privatni/promocije/m ... kog-meseca
https://www.mts.rs/privatni/promocije/m ... kog-meseca
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Na sajtu, izgleda, nije precizirano, slučajno ili namerno, kad i pod kojim uslovima se konkretno dobijaju ti dupli megabajti - i na koliko vremena. Ja sam pre par dana obnovio ugovor, potpisao na dve godine, i gospođica mi je rekla da dupli internet dobijam samo tokom prve godine.
- Baraba
Da, bilo je do sada samo tokom prve godine ako zaključiš ugovor na 2 godine, ovo je sada tokom trajanja cele ugovorne obaveze. Što ne pitaš nego srljaš sa zaključivanjem ugovora? Ccc Evi.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Što znači da su me za***ali, da sam sačekao par dana sa obnovom ugovora, dobio bih dupli internet i tokom druge godine.
Nema veze, ionako imam dva telefona, i u njima Vip i MTS, i preko 4GB mesečno ako saberem sve gigabajte. Biće mi dovoljno.

Nema veze, ionako imam dva telefona, i u njima Vip i MTS, i preko 4GB mesečno ako saberem sve gigabajte. Biće mi dovoljno.

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Napokon su se setili da dupliraju mb za vreme cele ugovorne obaveze
50% popusta i dupli mb za ceo period, sledeće nedelje ću da prebacim broj mts
Sent from LG V10

50% popusta i dupli mb za ceo period, sledeće nedelje ću da prebacim broj mts

Sent from LG V10
and justice for all...
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
A i da je pitao, pitanje je da li su oni tamo to znali, a i da jesu znali - da li bi rekli. Nego "hajde zaključi ti ugovor". 
Sent from mTalk on Windows 10 phone

Sent from mTalk on Windows 10 phone
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Neka su i to konačno uveli. Sad mogu da produžim ugovor na xl ili xl+.
Jel se zna koliko ide redovno u paketu tj koliko se dobija kad se duplira ili im je to iznenađenje?
Sent from my SM-G935F
Jel se zna koliko ide redovno u paketu tj koliko se dobija kad se duplira ili im je to iznenađenje?
Sent from my SM-G935F
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 07. Okt 2016. 20:35
- :: samsung
- :: sony ericson
Da li se duplo više megabajtia dobija i u i paketu Kontrola troškova?
Planiram da potpišem ugovor na dve godine sa 50% popusta, najpre na najnižu tarifu ( Kontrola tročkova 500 ). Već sledećeg meseca bih prešao na najveći paket ( Kontrola troškova 2000, račun bi bio 1000 dinara).
Imam dva pitanja:
1. Kada je po vama najbolje da potpišem ugovor? Sada ili da čekam kraj meseca?
2. Da li se u paketu Kontrola troškova 2000 dobija 2000 dinara osnovnog kredita koji se friendly dopunom može prebacivati na druge pripejd brojeve?
Planiram da potpišem ugovor na dve godine sa 50% popusta, najpre na najnižu tarifu ( Kontrola tročkova 500 ). Već sledećeg meseca bih prešao na najveći paket ( Kontrola troškova 2000, račun bi bio 1000 dinara).
Imam dva pitanja:
1. Kada je po vama najbolje da potpišem ugovor? Sada ili da čekam kraj meseca?
2. Da li se u paketu Kontrola troškova 2000 dobija 2000 dinara osnovnog kredita koji se friendly dopunom može prebacivati na druge pripejd brojeve?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Ne dobija se duplo interneta na kontroli troskova
1.Mozes da potpises kad hoces,prvi mesec ces platiti koliko i svaki naredni,bez obzira da li si potpisao 1og ili 31og.
2.Da dobijes 2000 dinara kredita koje mozes prebaciti dalje.
To u pocetku nije moguce,vec se mora aktivirat pozivom korisnickog sefvisai.Reci ce ti da se dobijeni kredit ne moze prebaciti dalje.U tom slucaju jednom uplatis na trafici 200 dinara,pa ih pozoves ponovo i kazes da si uplatio i sad zelis da prosledis.Oni ti omoguce.I saljes kredit do iznemoglosti (ili dok ga imas na racunu,pa sta pre istekne)
1.Mozes da potpises kad hoces,prvi mesec ces platiti koliko i svaki naredni,bez obzira da li si potpisao 1og ili 31og.
2.Da dobijes 2000 dinara kredita koje mozes prebaciti dalje.
To u pocetku nije moguce,vec se mora aktivirat pozivom korisnickog sefvisai.Reci ce ti da se dobijeni kredit ne moze prebaciti dalje.U tom slucaju jednom uplatis na trafici 200 dinara,pa ih pozoves ponovo i kazes da si uplatio i sad zelis da prosledis.Oni ti omoguce.I saljes kredit do iznemoglosti (ili dok ga imas na racunu,pa sta pre istekne)
Sem na KT ugovor OBAVEZNO potpiši krajem meseca jer račun dobijaš proporcionalno broju dana a paket u fulu bez ibzira na broj dana koji je ostao do kraja meseca.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Meni je trajalo neka 3 radna dana.
Vaša poruka sadrži 34 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vaša poruka sadrži 34 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
pozdrav,
da li neko ima iskustva sa ovim narucivanjem telefona preko web shop-a iz mts-a?
koliko dana se ceka na isporuku i da li uopste stigne?!
da li neko ima iskustva sa ovim narucivanjem telefona preko web shop-a iz mts-a?
koliko dana se ceka na isporuku i da li uopste stigne?!

- Baraba
Nema pravila. Ako imaju na stanju šalju odmah, ako nemaju čekaš, pa zoveš, pa čekaš, pa ponude nešto levo ili istu telefon ali u drugoj boji.
kao, imaju na stanju, imaju sve sto sam ih pitao, cak mi je i sam rekao sta sve imaju sada na stanju...
ok, koliko se ceka i da li isporucuju vikendom ili se ceka prvi radni dan?
ok, koliko se ceka i da li isporucuju vikendom ili se ceka prvi radni dan?
Pošto postekspres vrši dostavu paketa,onda automatski se vrši isporuka i subotom.Od momenta narudžbe do isporuke uglavnom prodje oko 5 radnih dana.Nemaš potrebe da zoveš i zoveš....Moraš lično preuzeti pošiljku zbog potpisa na ugovor.Ako prvi put uzimaš broj u mts,onda prodje još 2-3 radna dana do aktivacije sim kartice(znači tek kad se ugovor vrati nazad)
znaci ako danas narucim stize do petka preko dana ili prepodne? i oni su a i ja sam u bgd pa ne bi trebalo da bude kasnjenja,a? ok hvala...
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 21:24
- :: HTC ONE X+
- :: NOKIA E71
Kada odradis porudzbinu pozvace te sutradan iz korisnickog centra i sledeci dan je paket kod tebe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Baraba
To sve pod uslovom da nije u pitanju novi iPhone u prvom talasu naručivanja. Ova situacija gore je od prošle godine kada se tek pojavio 6s.