VK Mobile telefoni

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

VK Mobile telefoni

Post od b_udder »

danas sam u jednoj radnji naisao na telefone za koje sam prvi put cuo, a koji su me previse podsecali na neke postojece ... u pitanju su VK Mobile telefoni, proizvedeni u Koreji .... ne znam kakav je kvalitet - komentari na internetu su razliciti, pa ako neko moze da komentarise iz licnog iskustva, samo napred .......... u svakom slucaju, evo par fotki ..... prva dva su VK, a treci je Motorola L7 :D ...

Slika

Slika

Slika

evo jos par slika...

Slika

Slika

Slika

Slika

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

ova dva bela liche na iPod... :roll:
b_udder, pa jesi li ih malo prochachkao..? :D :wink: :D

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Cula sam vec za ove telefone ...ali oni su klasicno kopiranje dizajna poznatijih marki...i ne verujem da ce se bar na nasem trzistu proslaviti ... 8) :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ovaj prvi je chista kopija .
a meni se asvidja ovaj na preklop , bas gotivno izgleda .
a koliko vidim svi su veoma tanki 8) :wink: :D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

meni se svidja onaj prvi beli...samo sto ima mali display sto licno ne gotivim bas a brend kao brend...pokazace se vremenom dali su vredni 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

vlaki, nisam ih "procackao" jer sam zurio ..... ali cu videti da odem ponovo...

fain2daniel, ako neke firme koje se godinama bave proizvodnjom mobilnih telefona nisu u stanju da naprave kvalitetan mobilni, zasto bi to onda ovima poslo za rukom? :D

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Sjajno izgleda ono "MP3&Digital Camera" i "Bluetooth".

b_udder, jesi ih stvarno sve video, ili si video jedan a posle se razleteo po netu pa video i ostale? Koliko su koštali u odnosu na originalne?

Neki izgledaju dobro, a neki blesavo. Ovaj poslednji je malo ružan, i ima mali displej, ali koliko vidim poenta svih ovih modela je da budu tanki, jel tako? Ako ih još i upakuju u kvalitetnije kućište (aluminijum), stvarno će da pariraju Motoroli. Jel zna neko nešto o software-u, i pouzdanosti?

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

gargamel4, kopiju Motorole L7 sam video sigurno, jos neke monoblok, kao i neke modele na preklapanje, ali ne secam se tacno koje ...... u svakom slucaju bilo ih je vise ..... a cene idu i do preko 20 000 din :? ....... na netu sam video da se neki zale i na hardver i na softver...

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

phonovi su se pojavili na pochetnoj strani kao premijere..? :dry:
ne kapiram, pa b_udder gde si ih video da se prodaju kad su tek sad izashli... :unsure:
ili ovi sa sajta malo kasne... :?

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Zna se da danas proizvođači kopiraju dizajn jedni od drugih, mada ne mora da znači da su ti telefoni loši. Naravno da grešaka može da bude ako je neka firma tek ušla u proizvodnju mobilnih telefona, zato treba sačekati da bude malo zastupljenija na tržištu. Možda ta firma postoji malo duže, ali niko od naših prodavaca nije hteo to da nabavlja zato što nisu bili sigurni kako će prodaja ići; zna se koje se marke mobilnih kod nas najviše traže i prodaju. Malo ko će da eksperimentiše i da kupuje nešto što nije dovoljno poznato i provereno.

PS. Onaj beli telefon koji najviše liči na IPod je sigurno malo nezgodniji za korišćenje zbog oblika i rasporeda tastera, tako mi se bar čini kada ga gledam na slici.
Ghost

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

nevidljivi, ma daaaaaj :D ..... pa ovo je cista kradja dizajna!!! :lol:

vlaki, video sam ih Comtrade-u u piramidi

pozdrav...

edit:

evo sad sam video cenu za ovaj jedan
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1173 ... ile/VK2020

300e za takav tel?! :shock: pa ovo je smesno!!! :lol: :lol: :lol:

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Ima ih i u jednoj radnji u ulici Kralja Petra....

(necu reci ime zbog reklame, a i iskreno ni ne zelim da je reklamiram!)

PozZ

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

vk mobile je koreanska firma koja se vec godinama bavi proizvodnjom mobilnih telefona ali do sada uglavnom nisu izlazili sa azijskog trzishta.nijedan od tih premijera modela nije tako nov a vecina ovih tankih i minijaturnih su modeli od pre jedno dve godine sigurno!konkretno ovaj 2020 se kod mene prodaje jedno godinu dana a ovaj mali beli shto lichi na ipod i vishe.inache,taj mali beli nema ni kameru ni bluetooth ni nishta specijalno a prodaje se po sumanutim cenama od po 200 i vishe evra,a plus je mali i nezgodan za upotrebu!nisam imao prilike da ih vidim u akciji ali po ovdasnjim radnjama uglavnom skupljaju prashinu ili ih kupuju devojke koima je samo bitno da bude "slatki mali kolor i polifoni" telefonchic.

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

b_udder, pa jesi li video koja je prodavnica u pitanju..?
pa kod njih je 6630 300e... :D
oni su uvek poslednji na listi i najskuplji...

P.S. phone je ochajan za te pare... :shock:

Pozz! 8)

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

KO KINESKI DIGITRONI...MADA NEKI LICE NA DALJINSKI ZA KLIMU..JEDINO PREKLOP NIJE LOS.KOLIKA CE NJEMU CENA DA BUDE?500E?

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

tako neshto... zavisi od chega je napravljen... bakar, cink, aluminijum, zlato, srebro, dijamanti, itd. :D

Pozz! 8)

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

OVAJ STO JE 300EUR JE STVARNO KRS.NEMA NIKAKVE OPCIJE...STA RADI ON ZE TE PARE?JER ZAVIJA MOZDA SARME?

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

heheheh! :lol:
ne brate, greshish... ima opciju 'mixer'... e idesh na setings>mixer>options>turn on... i na poledjini (umesto kamere) ti izadju
Slika

samo, mislim da ima samo u crnoj varijanti... :lol:

Pozz! 8)

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Ako su cene tolike za takve telefone, to je ne samo smešno, nego je STRAŠNO! Ko je lud da da tolike pare za telefone koji nemaju ništa od opcija!? Pa za 200-300 evra se može kupiti odličan telefon, bilo u Symbian ili običnoj varijanti, npr. SE K750i ili Nokia 6630. b_udder je stvarno u pravu, kada sam bolje pogledao, zaista su maznuli dizajn samo tako. Kako li se koristi onaj mali beli model što liči na IPod, verovatno je potrebno privikavanje od mesec dana zbog rasporeda tastera i samog oblika :P :)
Ghost

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

To ce kupovati fensercine koje zele da imaju svaku novotariju, a imaju visak kesa :disgust:
Npr fudbaleri, manekeni i ostali pozeri koji od trendova ne vide nista drugo :uhuh:
5130+Koss the plug....

Odgovori