Windows kao protivteža Androidu
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Windows kao protivteža Androidu
sugarcoated_ass, koliko dugo si havajac, ima li 3 meseca? Ovo mi je prvi put da čitam da si se (bar malo) požalio na telefon. Nadam se da u budućnosti neće biti većeg zaglupljivanja od toga koje si naveo. 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Od 20.06. Napisao sam ja to posle par dana, da li ovde, da li na benchu, ne sećam se. Bio sam svestan da to ide u paketu sa prelaskom na Android, ali da budemo realni, ja ga baš silujem. Zaista radi brzo i stabilno, ali eto, ponekad štucne i to je to. Verovatno ga malo kolje i EMUI. 
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Sigurno si to i ovde pomenuo, samo sam zaboravio, jbg.
Samo se nadam da nećeš proći kao ja sa ovim Asusom - i on je meni radio perfektno prva tri meseca, a onda sve slabije i gore.
Samo se nadam da nećeš proći kao ja sa ovim Asusom - i on je meni radio perfektno prva tri meseca, a onda sve slabije i gore.
Jedno je sigurno, većina Windows KORISNIKA na ovom forumu nisu nikakvi entuzijasti mobilne telefonije. Velikim slovima, NIKAKVI. 
Napadajte sad koliko hoćete, znam da će biti onih s krvavim očima i povišenog pritiska, ali to se vidi iz aviona. Izvitoperenog legla androiđana ima svuda, jer nas zanima sve što se dešava u svetu telefonije. To što "maltretiramo" ove hrabre i požrtvovane (sada i biznis
) korisnike prozora, pametnom i realnom fanu telefonije dovoljno. 

Napadajte sad koliko hoćete, znam da će biti onih s krvavim očima i povišenog pritiska, ali to se vidi iz aviona. Izvitoperenog legla androiđana ima svuda, jer nas zanima sve što se dešava u svetu telefonije. To što "maltretiramo" ove hrabre i požrtvovane (sada i biznis

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Green, izgleda da te je neki kermičar baš dobro pogodio u flexus.
Inače, kod mene nema povišenog pritiska i krvavih očiju, ionako nameravam da koristim oba sistema kao i do sad, jedino što je N7 prerano preminuo
a V20 ili (neki drugi) nemaju olovku, pa mi se skuplja suza u oku jer ne znam šta da uzmem posle zime. 

Inače, kod mene nema povišenog pritiska i krvavih očiju, ionako nameravam da koristim oba sistema kao i do sad, jedino što je N7 prerano preminuo

Ti si ok, keramika i zelena kanta su ti hobiji, nisu ti pitanje života i smrti kao ovoj nekolicini padobranaca. 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nije mi samo jasno, po čemu su to Androidaši realni, a korisnici Windowsa nisu? A ovakva teza se stalno potencira.
Mislim da imam dovoljno godina, i pameti da sam odlučim šta mi valja i šta mi treba. Nije android sveto pismo, i nije jedini sistem na svetu. Iako jeste najzastupljeniji, ne znači automatski i da je najbolji, meni svakako nije.
Avaj, avangarda je uvek svima iz mainstreama smetala...
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Mislim da imam dovoljno godina, i pameti da sam odlučim šta mi valja i šta mi treba. Nije android sveto pismo, i nije jedini sistem na svetu. Iako jeste najzastupljeniji, ne znači automatski i da je najbolji, meni svakako nije.
Avaj, avangarda je uvek svima iz mainstreama smetala...
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
^ Pa, složio bi se svako, pretpostavljam. 
Kakve veze ima Chromebook s mobilnom telefonijom?

Kakve veze ima Chromebook s mobilnom telefonijom?
Video bas lepo pokazuje taj entuzijazam android fanova o kome pises,vidi se koliko imaju pojma 

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
I večito ignorišete komentare da je i dalje kupovina jeftinog smart telefona moguća samo uz Windows. Lepo vam je i Srđan rekao. Isto i s moje strane. Kupio ga za 2.500 u WinWinu preko MTSa, tad je bio 12.000 u radnjama, i ja i dalje imam telefon koji neću morati da menjam realno ni za godinu dana koliko vidim.
Android je realno prezahtevan OS i dan danas očigledno. I kad opet to pominjem, pošto niko nije odgovorio - da li je Google objavio nekad minimum system requirements za bilo koju svoju verziju sistema? Nije normalno da neko opušteno prodaje telefone sa malo RAMa tako da čim se stavi par aplikacija telefon uspori. Što korisnici trebaju da znaju da treba da kupuju samo sa toliko i toliko RAMa, ili samo Sexus, ili samo od 25-30.000 (gledajući velike prodavnice i operatere)...
Sent from mTalk on Windows 10 phone
Android je realno prezahtevan OS i dan danas očigledno. I kad opet to pominjem, pošto niko nije odgovorio - da li je Google objavio nekad minimum system requirements za bilo koju svoju verziju sistema? Nije normalno da neko opušteno prodaje telefone sa malo RAMa tako da čim se stavi par aplikacija telefon uspori. Što korisnici trebaju da znaju da treba da kupuju samo sa toliko i toliko RAMa, ili samo Sexus, ili samo od 25-30.000 (gledajući velike prodavnice i operatere)...
@sugar...
Nista se ne nerviraj. Moja supruga ima P9 koji s vremena na vrijeme stucne[emoji4]
Win da je u vrijeme kad je trebao ponudio kvalitetne i stabilne aplikacije i da nije bilo nelogicnih izleta po pitanju hardvera sad bi imao daleko veci procenat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nista se ne nerviraj. Moja supruga ima P9 koji s vremena na vrijeme stucne[emoji4]
Win da je u vrijeme kad je trebao ponudio kvalitetne i stabilne aplikacije i da nije bilo nelogicnih izleta po pitanju hardvera sad bi imao daleko veci procenat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pre nego što neko krene da mi napada svetinju u ovoj temi, odmah da vas upozorim da je bolje da to ne činite. 
[img]http://i.imgur.com/M0Bsp8d.jpg[/img]
Dakle, nemam pametna posla...
Eh, da sam poneo i eksternu bateriju.
(Po mojoj računici, urade 100 brojeva za sat vremena.)

[img]http://i.imgur.com/M0Bsp8d.jpg[/img]
Dakle, nemam pametna posla...

-
- Sertifikovani Trol
^ Ne staj mi na muku... Meni 10. istekla overa zdravstvene, a nikako da se nateram da dođem da se guram sa babama. 

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Haha... Ma i ja sad odustao... 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Meni to lepo završi sekretarica sa posla, ja samo gospodski dođem da uzmem overeno. [emoji14] 

- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
@Green
Padobranci, prozordžije, pitanje života i smrti ... verovatno misliš na mene i možda Garija pojma nemam što si se napenalio na ono što komentarišem ako imaš nešto konkretno ti kaži ako nemaš onda i dalje nastavi da lepiš etikete ja nemam ništa protiv i da ja i dalje tvrdim isto Windows može biti protivteža Androidu, pa sad ti dalje nsatavi da pišeš to što pišeš, mislim da li je realno da neko ovako flipne
razumem ljubav prema nekoj osobi ali prema OS to ne kontam al hajd dobro nisam izgleda video sve u životu .... Btw ako te baš zanima hobi mi je igranje PC igrica zamisli ja tako mator pa cepam igrice još uvek 
@Gari to slikao sa Lumiom? lepa slika ali no kometnt za broj užas
možda da si imao adnroid bi imao veće šanse
slušajući Zelenog ti ljudi ne odaju no lete

@Kinkel ovoj cici u spotu bih otkupio taj laptop uz malu uslugicu msm platio bih joj kooliko god da treba
za tu malcku uslugicu ...

@Gari to slikao sa Lumiom? lepa slika ali no kometnt za broj užas

@Kinkel ovoj cici u spotu bih otkupio taj laptop uz malu uslugicu msm platio bih joj kooliko god da treba

Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
-
- Sertifikovani Trol
Evindzer, jbg ja sam „nezaposlen“ pa moram sve sam. 

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Jeste, Lumijom.
Devojkinom Lumijom 630 i Lumijom 650 ispadnu mnogo lepše slike, ova moja ipak lošije hvata slike kad slikam izbliza, ali baciću koju fotku najlepšeg grada na svetu neki dan.
Najviše bih zbog tih slika izbliza uzimao telefon koji bi imao bolju kameru, ali i zbog slika kad je manje osvetljenje, a sad me nešto vuče i da dođem do telefona koji podržava Continuum.

E, kod mene nekad uradi sekretarica, a nekad nas i pošalje da se sami lomimo, mada sam ovo išao za moje roditelje da podignem nove zdravstvene kartice.
Sent from mtalk on PC

E, kod mene nekad uradi sekretarica, a nekad nas i pošalje da se sami lomimo, mada sam ovo išao za moje roditelje da podignem nove zdravstvene kartice.
Sent from mtalk on PC
Toške, ne znaš ti još kakve ja sve termine imam spremne, specijalno za tebe.