Samsung Galaxy S7 Edge

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
nenad.fil
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 19:30

Re: Samsung Galaxy S7 Edge

Post od nenad.fil »

Samo da se javim, JOS mi nije resen problem sa S7 edge. Odnet je u servis 29.09.2016 i do danas mi nista nisu javili. Samo mi salju neke bezvezne genericke mailove i spremam se lagano za neku tuzbicu...

Znam ali stvar je cista. Nema fizickog ostecenja, nije potapan u vodu, nije padao... A ako me stvarno budu drzali 30 dana onda su stvarno pravi slepci. U tom slucaju uzimam novi iphone 7.Kod njih bih barem dobio nov telefon isti dan.
Poslednja izmena od nenad.fil u Uto, 11. Okt 2016. 22:21, izmenjeno 1 put ukupno.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Imaju foru od 30 dana....

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

iPhone 7 Plus vs Samsung Galaxy S7 Edge Comparison - iOS or Android?

https://www.youtube.com/watch?v=gemzleE96fE

Slika
16 godina na forumu MOBILNISVET

isko90
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2016. 11:27
:: s6

Post od isko90 »

Gledao sam poredjenje S7 EDGE i I7 Plus kamere na GSM ARENA. U oba moda (teleskom i obicni) I 7Plus pravi i losiji kvalitet slike prilikom slikanja i snimanja.

A imam jedan problem evo mjesec dana, mislio to je do mog telefono a ono izgleda do Samsunga. Imam problem sa Samsung nalogom. Ne mogu se nikako ulogovat, ni na mom telefonu ni na nekom drugom. Cak kad ispunim sva polja da mi posalju na email da resetujem kod, taj email nikad ne stize. Da li mogu na nekom emailu poslati Samsungu pitanje da vidim sta je problem?

A mrsko mi da pravim jos jedan novi nalog jer uglavnom sve drzim na jednom emailu. :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Moguće da je do servera pa da zato ne možeš. Ja sam se bez problema ulogovao pre više od dva meseca kad sam uzeo telefon.
Što se mejla i kontakta tiče, kad ideš na settings > accounts > Samsung account pa onda imaš "help" i tu imaš support i da ih kontaktiraš. ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Da li mi može neko preporučiti za neku regiju neki zvanični rom? Pošto sam jako nezadovoljan trajanjem baterije a trenutno je na telefonu za Bosnu i Hercegovinu (TEB), pa ne znam ima li neke veze. Sinoć sam preko Sammobile stranice i usluge unlock odradio i skidanje simlock zaštite i sad prima sve kartice a sve je ostalo na zvaničnom statusu. :D Da li postoji neki način da se u servisu sazna da je skidana simlock zaštita na taj način i da li bi time izgubio garanciju? U download je i dalje kao i prije skidanja zaštite sve na official i knox nije okinut.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Zanimljivo, a ovde kod nas svi S7 edge otključani.
Elem, rom, kod mene je SEE i radi dobro, obično se vrti sot oko 6h, baterija uvek izgura dan.

P.S. ako je kodom otključan onda ne postoji način na utvrde da je otključan.

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Azimuth, telefon upaljen i spojen kablom i otključan pomoću Samsung Remote Unlocker programom. Platio 14,99eur taj nalog s kojim da se spojim na SRS server i onda tako to odradio. Ovdje su mi po servisima tražili 30-35eur i da ostane telefon na oko 24h što mi je nakon toliko čekanja na N7 pa uzimanja ovog - nezamislimo trenutno. :lol: Meni ako dogura 4h sot od 6h ujutro do 20h naveče mogu pjevati. Automatski mod mreže, upaljena sinhronizacija i lokacija (ugasio google location history) i 3 email naloga.

PeraKG
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
:: Galaxy S20 Ultra

Post od PeraKG »

Ažurirali AOD
Slika
Slika
Slika
Slika

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Samsung Galaxy S20 Ultra

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

@janka, meni izgura od 7 do 01 i ostane kako kada, nekada 10-15%, a nekada i 50%, obično se vrti oko 6h sot, ali ume da ode i preko 7, isto kao što ume da bude i 5h. Sve zavisi kako koristim telefon taj dan. Inače, mreža mi je na automatici, osvetljenje isto, 3 Gmail naloga i još svašta nešto drugo i sve se sinhronizuje, društvene mreže itd itd. Lokacija naravno uvek upaljena. Ne štedim telefon ni najmanje.

@Pero, jesi i ti na SEE? tebi izgleda stiže par dana ranije nego nama ostalima koji smo na istom romu :D

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Azimuth, evo i ja sam odradio update za AOD kroz Galaxy prodavnicu pa ručno pokrenuo update. Ne sjećam se svih opcija sa prethodne verzije ali koliko vidim još nije uvedena podrška obavijesti za druge aplikacije kao na Note 7.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da, da, sad sam i ja uradio apdejt te opcije. Polako, biće i sve funkcije koje su trebale da budu na Note 7 :wink:

PeraKG
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
:: Galaxy S20 Ultra

Post od PeraKG »

Azimuth, Bio mi se SEE, pa sam ubacio TOP ( Srbija-Vip ) :D čekam septembarski apdejt za SEE, pa se vraćam na njega. :D
Samsung Galaxy S20 Ultra

isko90
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od isko90 »

Azimuth, Hval velika. Povratio sam svoj nalog :)

A nesto gledam oko ovih VR dodataka. Koristio sam ranije kartonski Google VR, a sad vidim da na trzisutu ima ogroman broj raznih VR-ova. Od kartonskog Google do Oculus najskupljeg. Pa me sad interesuje da li stvarno ima razlike izmedu Xiaomi VR i Samsung VR? Razlika je u novcu velika a i eto da kazemo u kvalitetu. Interesuje me da li ima nekih drugacijih funkcija ili svaki VR je isti?

VR me interesuje jer zeleo bih da probam Battle for Avengers Tower, pa me interesuje jel bas mora Samsung VR ili moze svaki?

I da li je moguce skinuto 3D film na laptopu i onda ga nekako povezati sa mobilnim(ili ga jednostavno skinuti na mobilnom) i gledati preko VR u 3D kao u bioskopu?

P.S. Jel ima nekoh novosti oko novog androida? :)

isko90
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od isko90 »

Samsung has started pushing out a new update to its Galaxy S7 and S7 edge smartphones. Currently hitting unbranded units in some European countries, the update bumps the firmware version to XXS1BPJ1 and brings along Android security patch for the month of October.

meni se cini da nisam ni dobio septembarski update :D

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Evo ga ...

Slika Slika

Послато са SM-G935F
16 godina na forumu MOBILNISVET

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

Sada sam zvao Samsung USCE i rekli su mi da za s7 edge kod njih ima neko staklo cena je 5499 ,,,da li neko ima iskustva sa ovim staklom i sta mi preporucujete oko stakla folije
Forever !!!

nenad.fil
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od nenad.fil »

Kod mene nema update-a smradovi.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Koji ti je rom tj za koji region? Na SEE je stigao taj dan kad je @zoreli postovao.

nenad.fil
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od nenad.fil »

Jbg mislim da je see Slika

Odgovori