iPhone 7

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Re: iPhone 7

Post od гари »

I ja sam kupio punjač za 500 dinara pre godinu dana da bi imao da punim telefon na poslu, kakva privilegija što mogu da kupim jeftin punjač, pre par nedelja sam ga bacio u kantu. :P

Šta znam, ako je kabel kvalitetan, a ovo smeće se prodaje za 500 dinara, onda mi je za očekivati da taj kvalitetan košta oko 1.000 dinara, a sa druge strane - ako je proizvođač kabela Apple, onda mi je sasvim normalna stvar da on košta 20 evra. Pri tom, kad je neko dao onolike pare na iPhone 7 i na Mac - da, sigurno ga mnogo pogađa ako treba da da dodatno i 20 evra na kabel. :P Tako da ne bih rekao da je u ovom slučaju "plati pa se klati", a videćemo već kad dođe neko ko se razume u tu priču oko Appla - moguće i da ima drugih proizvođača koji za nešto manje novca nude jednako kvalitetne kablove za povezivanje.

Mene samo dodatno zanima da li to povezivanje preko wifija radi i kad ni jedan od uređaja nema pristupa nekoj wifi mreži, tj. da li može to da se koristi i kad si u divljini recimo.

djole1989
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 17. Okt 2007. 01:07

Post od djole1989 »

Ne znam dal se tripujem ali mi se cini da je senzor za otisak mnogo bolji na i7 nego na 6s+, ima li jos neko takav utisak

Sent from my iPhone 7 Jet Black using Tapatalk
iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

http://www.iphoneinformer.com/43807-con ... n-adaptor/

Lepo objasnjeno :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

iPhone 7

Post od iLuka »

Prva dva punjenja do 100% - po dva cela dana izdrao sa avioncicem preko noci 23-08h, telefon koriscen prvi put 7h:30min, drugi - 7h:03min :) meni dovoljno...

Slika

Sent from my iPhone using Tapatalk

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

iLuka, ako si ti zadovoljan odlično . Nego da li se to meni čini ili ne , ali iPhone korisnika (aktivnih na forumu) je daleko manje nego proteklih godinu-dve :? ... šteta ako je tako jer bih zaista voleo da čujem različita mišljenja korisnika o razlikama između iPhone: 6/6s/7 ... pa i mišljenja/iskustva onih koji su menjali platforme (iOs/Android/Win) - ali realno .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2009. 22:02

Post od Zemun »

To sam i ja primetio, kad je izasao IP 6 bilo je daleko vise korisnika, cak sam i ja koristio jedno vreme, nije mi lego ios, za mene previse zatvoren, ne kazem da je los ali meni nije odgovarao.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Alsap
Banned
Pridružio se: Sub, 24. Maj 2014. 12:05
:: iphone 6S

Post od Alsap »

zoreli napisao:iLuka, ako si ti zadovoljan odlično . Nego da li se to meni čini ili ne , ali iPhone korisnika (aktivnih na forumu) je daleko manje nego proteklih godinu-dve :? ... šteta ako je tako jer bih zaista voleo da čujem različita mišljenja korisnika o razlikama između iPhone: 6/6s/7 ... pa i mišljenja/iskustva onih koji su menjali platforme (iOs/Android/Win) - ali realno .

To je zbog toga sto se admiistracija potrudila da tako bude.Ko god je napisao nesto lose protiv Samsunga a nedaj Boze pohvalio iphone vi ste to u roku od par minuta brisali.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ko je brisao i šta? Ja sam vodio računa o ovom delu foruma i apsolutno ništa nije obrisano. Inače, postoje logovi i sve se to lako proveri, ali ako ti imaš drugačija saznanja slobodno kaži pa ćemo vratiti :wink:

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Alsap
Banned

Post od Alsap »

Kad bi mogao svega da se setim.Ne kazem samo o ovom delu ali kad prelistas malo ostale teme narocito poredjenje modela cesto mozes da procitas, djubre, sranje,...itd itd pa onda mozes da procitas i razne bisere, galaxy s6 je hardverski jaci od 6s, s5 je bolji od 5s jer ima 2 giga rama ili recimo zadnji fenomenalan, SE i 5s su isti telefonni i to apple prodaje maglu, jesi li reagovao na takve stvari.Ja se jesam potrudio da objasnim par puta ali mi je bilo obrisano i od tada veoma retko posetim forum.

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Ko kaze da su ip5s I se isti modeli, banovati ga na 2godine I naravno podrazumeva se, podicu tuzbu protiv njega za sirenje dezinformacija.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Zaboravio si i optužbu za širenje panike (među fanovima). :D (Ima i to, bilo je aktuelno kad su probili oni nasipi pre koju godinu ili kad već, neki trebali da nadrljaju jer su nešto pisali na Facebooku.)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Ledjo napisao:Ko kaze da su ip5s I se isti modeli, banovati ga na 2godine (...)
Ja bih takve najpre prijavio advokatima iz Epla, pošto oni imaju dugogodišnje iskustvo sa podizanjem svakakvih tužbi i dobijanjem presuda. :D :D

Alsap
Banned

Post od Alsap »

Jos samo Baraba da se javi sa svojim komentarom i da bude ....Posle se cudite sto vam se smeju na ostalim forumima.

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Procitaj svoj post>lepo razmisli, nemoj da zuris>zakljuci sta je smesno

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ok, sad da se vratimo na temu. Nigde ništa nije obrisano što je bilo u skladu sa naslovom. Ovih poslednjih nekoliko postova nije i to će biti obrisano.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

djole1989
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 17. Okt 2007. 01:07

Post od djole1989 »

Ja sam preso sa 6s+ na 7 i baterija me odusevila pre plusa sam ima 6s i mogu dakazem da je daleko bolja na 7 od 6s skoro u rangu predhodnog plus modela...

Sent from my iPhone 7 Jet Black using Tapatalk
iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Alsap, tvoji komentari su eksplozija mudrosti, na ostalim forumima tvoju sliku drže pored ikone.

zoreli, manje je svuda, ništa specijalno od novina, sa polovnog 6s na 7+ velika doplata.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

zoreli, iskreno, ne vidim razlog prelaska sa mog 6s plus na ovaj, cak ni na 7 plus... mene kosta isto, apple mi odgovara i to je to...

nema neke mudrosti tu, svima je jasno da nema neke posebne razlike, pogotovu u spoljasnjosti sto je ljudima jako bitno...
ta brzina i nijanse u kvalitetu ljudima kod nas ocigledno nisu presudni...

meni apple odgovara, cak i da bude u nekim segmentima losiji od konkurencije (sto naravno nije :lol: :) ja bih opet uzimao iphone pre nekog drugog brenda jer meni to najvise lezi...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Alsap, Pa drugi mogu da se smeju kada pročitaju šta ti pišeš. Ovaj off će takođe biti obrisan.

iLuka, Baci neku fotku u odovarajućoj temi, da vidimo iz prve ruke kvalitet kamere.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori