VK Mobile telefoni
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Masterokrata, kakve crne fensercine?!
..... to nece uzeti niko, a posebno ne oni... ocigledno je da je to proizvodjac koji se tek probija i jos uvek se ne nabavljaju kao ostali telefoni po "specijalnim" cenama ...... mada su i dalje preskupi jer deluju kao neke varijante za ljude sa ogranicenim sredstvima/zahtevima...
Green, i Sony je poceo kopirajuci

Green, i Sony je poceo kopirajuci

- Masterokrata
- Mobil manijak
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt:
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
"KO IMA TANJI?
Ponekad proizvodjaci mobilnih telefona iz Azije smisle tehnicko resenje koje je Evropljanima zaista cudno. Tako je u Koreji sada izuzetno popularno takmicenje-ko ce da napravi najtanji telefon. VK Mobile telefonom VK 2000 debljine od 8,9 mm "otvorio je sezonu", ali nije dugo ostao jedini na trzistu. KTF dizajnirao je EV-K 100 koji ima svega 7,9 mm. Naravno, postavlja se pitanje koliko su ovakvi telefoni zaista prakticni i korisni. Ako zelite da posaljete poruku, bice vam potrebno pravo umece u kuckanju."

sad mozete i u novchaniku da nosite phone...
Pozz!
Ponekad proizvodjaci mobilnih telefona iz Azije smisle tehnicko resenje koje je Evropljanima zaista cudno. Tako je u Koreji sada izuzetno popularno takmicenje-ko ce da napravi najtanji telefon. VK Mobile telefonom VK 2000 debljine od 8,9 mm "otvorio je sezonu", ali nije dugo ostao jedini na trzistu. KTF dizajnirao je EV-K 100 koji ima svega 7,9 mm. Naravno, postavlja se pitanje koliko su ovakvi telefoni zaista prakticni i korisni. Ako zelite da posaljete poruku, bice vam potrebno pravo umece u kuckanju."

sad mozete i u novchaniku da nosite phone...

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- Masterokrata
- Mobil manijak
b_udder, zamisli da ce valjati.........
Em su iskopirali po meni izuzetno glupe telefone, em ih skratili za opcije......i to ce sad da valja
Kad ih toliko branis da neces mozda da uzmes jedan kad padne cena?
Ja ovakav fon ne bi nosio da mi neko plati covece.
vlaki, nemojse puno nadati vk symbian telefonu, nisu oni ta klasa

Em su iskopirali po meni izuzetno glupe telefone, em ih skratili za opcije......i to ce sad da valja

Kad ih toliko branis da neces mozda da uzmes jedan kad padne cena?

Ja ovakav fon ne bi nosio da mi neko plati covece.

vlaki, nemojse puno nadati vk symbian telefonu, nisu oni ta klasa

5130+Koss the plug....
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
b_udder, ti ko da si ja,hi hi
ja uvece legnem i dohvatim neki mobi i citam,a tek da znate sa cim citam,hi hi,sa lampicom na upaljacu,jer sestra dere kad ukljucim svetlo,a i 50din nije puno,ali samo kad bi izdavali na 14dana,jer samo malo zakasne sa informacijama,ja skoro sve procitam na netu,i ono taman izadje mobi sa skoro istim informacijama,inace imaju dobri testovi,bio je test n80,inace kupujem ga od prvog broja i sad na more nosim jedno 5.brojeva koji su bas dobri,jer cu ici za 2dana a mobi tad ne izlazi,moracu ga kupiti u Crnoj Gori
A inace uzimam i mobilni casopis,pc magazin,onda mobil mega(odlican magazin),onda COM i GSM(i on je dobar on izlazi na 14dana i ima zanimljivih informacija,i uzimam screen fun,i to svakog meseca skoro,jedino me je razocarao pc magazin odkako su pojeftinili tako sve gluplji testovi,e ima test n80 i nacrtana strelica na prednju kameru za 3g i oni napisu da je to glavna kamera,koja je 3mpx
mislim bez veze mogu malo da se potrude.Izvinite na off ali morao sam,

E sad vide nesto to video mod da smo zainteresovani za VK,evo ubaceni su neki telefoni:
VK Mobile
VK200
VK2000
VK2020

E sad vide nesto to video mod da smo zainteresovani za VK,evo ubaceni su neki telefoni:
VK Mobile
VK200
VK2000
VK2020
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Masterokrata
- Mobil manijak
Video sam pre par dana i ja ove telefone u jednoj radnji na Banovom Brdu u Beogradu.Ne izgledaju bas narocito uzivo,a s obzirom sta nude kostaju definitivno previse!! Iako je je radnja jedna od skupljih,cak i u njoj neki od ovih modela kostaju vise nego recimo neki provereni modeli (k750) a ne nude skoro nista od njihovih karakteristika. Materijali i sklapanje izgledaju lose na prvi pogled takodje. LOSA KUPOVINA po svemu sudeci 

- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Pa ljudi bas hoce da propadnu, uzeli da valjaju VK telefone... Neverovatno... Samo Nokia... i to moze da se prodaje... isto kao i Mercedes...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/