VK Mobile telefoni

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ajde da otvorimo glasanje 3310 ili neki vk telefon? Kladim se da 3310 odnosi pobedu, ako nista drugo kosta koliko vredi, a vk......... :disgust:
5130+Koss the plug....

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ma 3310 razbija sve ovo od VK! :D :D :D
Cudno je to sto je firma koreanska,uglavnom kineske firme i firmice su majstori u kopiranju svega zivog i nezivog.Bez veze sto nemaju talentovane dizajnere tipa Samsung,LG ili neki Tajvanci... :dry: :dry:

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Mozda je VK kupio Karic (Vraca Karic! :D )..? :D
pa krade dizajn...
poshto nema vishe 'BK', mozda hoce da se oproba u novom biznisu...? :D

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

nexx96
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 08. Jul 2006. 09:51

nexx96

Post od nexx96 »

dizajn im je glup!!
samo jedan ima slot za memo. card!!
i najjaca kamera 1.3 mp :lol:
pa nokia 3310 je za njih masina!
VK :uhuh:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Masterokrata, kakve crne fensercine?! :shock: ..... to nece uzeti niko, a posebno ne oni... ocigledno je da je to proizvodjac koji se tek probija i jos uvek se ne nabavljaju kao ostali telefoni po "specijalnim" cenama ...... mada su i dalje preskupi jer deluju kao neke varijante za ljude sa ogranicenim sredstvima/zahtevima...

Green, i Sony je poceo kopirajuci :D

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Ma ove telefone ce za mesec dva da dele uz happy meal koliko su ocajni, to im i prilici :uhuh: 8) :P
5130+Koss the plug....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Masterokrata, kako znas da su ocajni? :P

pozdrav...

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

kako ocajni kad imaju isti dizajn kao neki poznati? e sad to sto im fali neka opcija ne znaci da nevaljaju.jedino su preskupi za ono sto nude

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

"KO IMA TANJI?
Ponekad proizvodjaci mobilnih telefona iz Azije smisle tehnicko resenje koje je Evropljanima zaista cudno. Tako je u Koreji sada izuzetno popularno takmicenje-ko ce da napravi najtanji telefon. VK Mobile telefonom VK 2000 debljine od 8,9 mm "otvorio je sezonu", ali nije dugo ostao jedini na trzistu. KTF dizajnirao je EV-K 100 koji ima svega 7,9 mm. Naravno, postavlja se pitanje koliko su ovakvi telefoni zaista prakticni i korisni. Ako zelite da posaljete poruku, bice vam potrebno pravo umece u kuckanju."
Slika

sad mozete i u novchaniku da nosite phone... :wink:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

eno postavishe cene i specifikacije...onolika cena za vk 200 koji je od pre 100 godina sa stn ekranom i chak nema ni polifone melodije!!!??? :blinky:

ma dajte ljudi u chemu je fora?da je to toliko dobro ne bi skupljalo prashinu po policama pola prodavnica koje ja znam ovde kod mene!

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

jesi li prochitao text gore..? :roll:
mozda se 'samo' takmiche ko ce da napravi tanji... :unsure: i mozda, kasnije, vremenom, naprave i neki symbian phonchic sa dobrom camericom, itd. :roll:

Pozz! 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

vlaki, je l to tekst iz Mobi-ja ;) :D

pozdrav...

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

da, brate, zato je slika tako losha... nisam je nashao nigde na netu... :unsure:
chitash li mobi..? nije losh...

Pozz! 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

vlaki, pa naravno ...... za 50din mesecno imas lepe slike i poneki tekst ..... ok je za pred spavanje ;) :P

pozdrav...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

b_udder, zamisli da ce valjati......... :P
Em su iskopirali po meni izuzetno glupe telefone, em ih skratili za opcije......i to ce sad da valja :shock:
Kad ih toliko branis da neces mozda da uzmes jedan kad padne cena? :D
Ja ovakav fon ne bi nosio da mi neko plati covece. 8)
vlaki, nemojse puno nadati vk symbian telefonu, nisu oni ta klasa :uhuh:
5130+Koss the plug....

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

b_udder, ti ko da si ja,hi hi :lol: :D ja uvece legnem i dohvatim neki mobi i citam,a tek da znate sa cim citam,hi hi,sa lampicom na upaljacu,jer sestra dere kad ukljucim svetlo,a i 50din nije puno,ali samo kad bi izdavali na 14dana,jer samo malo zakasne sa informacijama,ja skoro sve procitam na netu,i ono taman izadje mobi sa skoro istim informacijama,inace imaju dobri testovi,bio je test n80,inace kupujem ga od prvog broja i sad na more nosim jedno 5.brojeva koji su bas dobri,jer cu ici za 2dana a mobi tad ne izlazi,moracu ga kupiti u Crnoj Gori :wink: A inace uzimam i mobilni casopis,pc magazin,onda mobil mega(odlican magazin),onda COM i GSM(i on je dobar on izlazi na 14dana i ima zanimljivih informacija,i uzimam screen fun,i to svakog meseca skoro,jedino me je razocarao pc magazin odkako su pojeftinili tako sve gluplji testovi,e ima test n80 i nacrtana strelica na prednju kameru za 3g i oni napisu da je to glavna kamera,koja je 3mpx :uhuh: mislim bez veze mogu malo da se potrude.Izvinite na off ali morao sam, :D :wink: :roll:

E sad vide nesto to video mod da smo zainteresovani za VK,evo ubaceni su neki telefoni:
VK Mobile
VK200
VK2000
VK2020
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Masterokrata, ma znam brate, ali shta fali malo mashtati... :roll:
heheh...
pazi, mashta chini svashta, a sad da li je ovi shto prave VK imaju..? :uhuh: :dry: :chytry:

Pozz! 8)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Ako ta firma napravi symbian fon ja cu ga kupiti i pojesti bez rasklapanja...... :D
To je neka firma na fazon lg-a a koliko znam lg nema petlju da napravi symbian ili win fon 8)
Tako da za onom merom sa pocetka posta ja necu imati potrebe :P
5130+Koss the plug....

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

Video sam pre par dana i ja ove telefone u jednoj radnji na Banovom Brdu u Beogradu.Ne izgledaju bas narocito uzivo,a s obzirom sta nude kostaju definitivno previse!! Iako je je radnja jedna od skupljih,cak i u njoj neki od ovih modela kostaju vise nego recimo neki provereni modeli (k750) a ne nude skoro nista od njihovih karakteristika. Materijali i sklapanje izgledaju lose na prvi pogled takodje. LOSA KUPOVINA po svemu sudeci :uhuh:

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Pa ljudi bas hoce da propadnu, uzeli da valjaju VK telefone... Neverovatno... Samo Nokia... i to moze da se prodaje... isto kao i Mercedes...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Odgovori