, ako u opste dodje do Srbije. Cena od 470 dolara sa VR? je ok.
 , ako u opste dodje do Srbije. Cena od 470 dolara sa VR? je ok.  Svakako cu biti spreman ako se pojavi kod nas

Samo da je kamera bolja, ali navikao sam se i na to već - naučio sam kako da izađem na kraj sa osnovnom manom kamere, a to je nedostatak auto fokusa.
 Samo da je kamera bolja, ali navikao sam se i na to već - naučio sam kako da izađem na kraj sa osnovnom manom kamere, a to je nedostatak auto fokusa.

.. dobio sam od firme, skoro, nekog alkatela i dao klincu .. neverovatno sta je taj telefon u stanju da izdrzi, brutalno izivljavanje, a i dalje radi ko satic .. licno sam se iznenadio, jer do tada sam mislio da je alkatel kanta... tako da su u stanju da naprave pristojan telefon .. plus je to sto je windows.
  .. dobio sam od firme, skoro, nekog alkatela i dao klincu .. neverovatno sta je taj telefon u stanju da izdrzi, brutalno izivljavanje, a i dalje radi ko satic .. licno sam se iznenadio, jer do tada sam mislio da je alkatel kanta... tako da su u stanju da naprave pristojan telefon .. plus je to sto je windows.

Odgovor se nametnu sam iz tvog linka.
 Odgovor se nametnu sam iz tvog linka.

za ostale navedene varijante nisam siguran jer za 735 govorim iz ličnog iskustva
 za ostale navedene varijante nisam siguran jer za 735 govorim iz ličnog iskustva 
 Mišljenja?
 Mišljenja?
730, ako ti je ok ekran ispod 5“. U osnovi ti je to jedan te isti telefon (isti procesor, memorija, grafika...), ali sa 730 dobijaš bolje kamere i bolji (iako manji) ekran.PetarI napisao:Interesuju me dual sim varijante.Znači dvoumim se izmedju 730 i 640(ne xl)...Mišljenja?