Samsung i glasine o novim uređajima

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Samsung i glasine o novim uređajima

Post od znemanja »

@Gari, postoji Samsung smart telefona za 150 € i to odličan J5. Inače, Smasung je svojevremeno izbacio Ativ S smartphone koji je tu vreme bio hardverski jak kao S3, a radio je pod Windows OS. Da je MS ozbiljnije shvatio svoj OS sada bi imali odlične Samsung telefone sa Windows OS-om.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Njemu je cena u većim radnjama oko nešto jača od 20.000. U Gigatronu je 24.000. I mislim da sam video da može u Telenoru da se uzme za 21-22 hiljade, ili za manje uz ugovor. Znam da ne mora niko tamo da kupi, ali ja namerno navodim te cene, nisam hteo da navodim koliko može da bude ali se neko negde snađe za jeftinije.

A za 100€, u tu kategoriju bih uvrstio one neke Acer šta ja znam koje telefone sve koji imaju svi po 1GB RAMa. Mislim da Samsung nema ni jedan od takvih telefona. A takvih telefona ima sa cenama od 12 do 17 hiljada.

Sent from mTalk on Windows 10 phone
Poslednja izmena od гари u Ned, 16. Okt 2016. 12:43, izmenjeno 1 put ukupno.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Otišli ste predaleko od teme. Držite se naslova. To barem nije teško.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Samsung potvrdio Note 8 sledeće godine!
Izvor: https://youtu.be/Y9bI-ZAqRXk

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Сретно било. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
Слобода или смрт

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Ali u originalnom pakovanju ide bez baterije. Musterije same kupuju i biraju koju ce.! [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

16 godina na forumu MOBILNISVET

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Imaju najbolje displeje, odličan dizajin, kamera u vrhu, ako sa Harman izbace neke stereo zvučnike, verovatno i na sluškama unaprede zvuk, uh, izbaciće bruka model. Opasno su krenuli da se čupaju posle note 7 fijaska. Očekujem da S8 ili S8E bude najbolji model na tržištu.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Baraba, Slažem se, do sada nisu imali nikakav veliki kiks kao sa Note 7 i davali su inovacije na kašičicu jer su znali da su No. 1. Sada kada im se desio peh sa Note 7, da bi se izvadili, moraju da izvuku nekog keca iz rukava tako da mislim da će S8 napraviti pravi bum na tržištu.

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
:: Xiaomi Mi 9 lite
:: Huawei p10 lite

Post od TosaNS »

Možda ako cena uređaja bude bila u pristojnim okvirma, jer ako zacene uređaj možda prođu kao nexus sa pixelom. Iako ovi uređaji nisu moja interesna svera teško da bih izdvojio tolike pare za uređaj koji će nakon godinu i po dana biti zamenjen novim modelom, razumljiva mi je ta dinamika izbacivanja novih modela i potrebe da se bude br.1 na tržištu, samo komentarišem onako usput.

Soilent Green is People
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Huawei je sve nadmašio sa cenama nekih modela. Ni mi ne treba da budemo ovce za šipanje, lepo sačekati da cena dođe u normalu. Kako je prošao Nexus da Pixel?

Digitron ima više app od WP.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

TosaNS, Donekle se slažem sa tobom, ali to je zakon tržišta, tržište zahteva godišnje izbacivanje novih premium modela, tako da proizvođači, ako žele da se prilagode potrebama tržišta, moraju da se vode tom frekvcencijom izbacivanja novih modela. Pritrom, ko je kupio prošle godine npr. S6, taj modele sasvim doboro drži cenu, može da ga proda i za nekih 150e doplate pazari S7 koji je trenutni flagship, dakle, uz ne tako veliku doplatu moguće je na godišnjem nivou menjati model telefona kako bi se uvek bilo u posedu aktuelnog uređaja. No, bez sumnje je ovo skup sport za one kojima je bitno da imaju uvek aktuelan modele iz premium segmenta.

TosaNS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
:: Xiaomi Mi 9 lite
:: Huawei p10 lite

Post od TosaNS »

Jasna mi je dinamika potrošačkog društva i težnja da se održi tempo u odnosu na konkurenciju ali ja se pitam kamo sve to vodi, iskreno ja ne vidim značajnu razliku između 6 i 7 ali ni potrebu da se prelazi na noviji model jedino ukoliko taj model ne nudi nešto značajnije više. Da imam s6 i da sam zadovoljan koji razlog da uzmem 7 pa i 8. Da li bih uzeo novi telefon dok ti ovaj lepo radi i zadovoljava sve tvoje potrebe, teško. Sigurno da doplata neće biti samo 150€.

Soilent Green is People
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.

djole1989
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 17. Okt 2007. 01:07

Post od djole1989 »

TosaNS ljudima jednostavno dosadi odredjebi model za tih godinu dana i rese da menjanju za novi...normalno ako su u finansiskoj mogucnosti...

Sent from my iPhone 7 Jet Black using Tapatalk
iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Ja ne vidim potrebu menjanja flaghip modela nakon godinu dana korišćenja za novi flagship iste kompanije. A i uopšte ne vidim potrebu menjanja flagship modela nakon godinu dana, to je bacanje para.
Npr da imam s7 ne bih ga menjao sigurno godinu dana, a nakon izlaska s8 ne bih ga zamenio za s8 već za npr 7 Plus ili P10. Čoveku treba malo promene, ne samo što se telefona tiče, već i automobila i ostalih stvari. Ne treba robovati brendu, možda ti nešto drugo legne bolje a dok ne probaš ne možeš da znaš.
Inače valjda neće u potpunosti izbaciti "običan" ekran na S8 i 3,5mm.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Većina ljudi iz mog okruženja ne menja telefon sve dok im radi - bilo da počne nešto harverski da ga zeza, poput na primer da se telefon raspada, 8) bilo da je u pitanju stariji Android telefon koji je počeo korisniku da kida živce, ili da je Windows 7 telefon u pitanju kome radi sve manje i manje stvari. Naravno, ako neko ima dumb telefon, onda je kupovina smart telefona u potpunosti opravdana po mom mišljenju, čak i da taj dumb telefon još savršeno radi. Evo, i ja imam Nokiju Ashu 202 u kutiji na polici, telefon je ko nov. :)

To mi pratimo šta sve izlazi novo jer nas interesuju te stvari, ali većinu ljudi boli uvo. :) A naravno, ima i onih koji kupuju novije samo zato što im se hoće...

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Po meni iskreno svako ko ima high end telefon nema razloga da menja isti sve dok se ovaj ne pokvari, pogledajte samo koliko je bezvezna razlika ip 6 i 7, sam s6e+ i s7e, sve ista stvar, samo 300e skuplja, bacanje para...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Nije tema ko bi šta voleo da koristi od telefona, da li treba menjati svake godine ili ih ne treba uopšte kupovati. Naslov je jasan, nedvosmislen i držite se istog.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Koliko je Samsung jak kao brend govori i ovaj podatak :)

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... -22262.php

Odgovori