Nigde nisam rekao da su ostali krševi. Naši "eminentni" članovi ga nemaju, ali zato 50+ ljudi na Benču ga poseduje. Takođe, ti naši "eminentni" članovi većinom imaju više love, pa uzimaju skuplje modele.
5X je za 240e best buy. To može i Baraba da ti kaže koji ga trenutno koristi. Nije najbolji, ali za te novce teško da ima boljeg.
Evo i ja imam LG nexus 5X vec skoro nedelju dana i generalno je stvarno za te pare best buy. Ali ja sam i resio da ga prodam samo iz dva razloga: baterija je mozda malo bolja od G4 ali malo bolja al ni to nije toliko strasno presao bih preko te baterije... A kao drugi los razlog i glavni bih naveo to da je MNOGOO plastican krcka brate kad god da ga uzmem u ruku i kako god da ga drzim. Mozda je to zato sto sam predhodnih godina nosio telefone sa kombinacijom stakla i metala (ajfon i samsung) pa mi zato smeta jer sam se posle duzeg vremena vratio na plastican telefon...
5x sam prodao samo zbog zvuka, za mene ne opravdava cenu od 230-240e. Za zvono i razgovor meni je očaj, Mislio sam da je do mene, ali sam danas pričao preko S3 mini, to je po pitanju kvaliteta razgovora dve klase inad 5x. Kamera za foto je ubica, nisam skoro slikao bolje i lepše fotke, sistem veoma lepo radi, ali taj zvuk nula od mene.
Zvučnik je dovoljno glasan, samo sto je kvalitet los. Vremenom se naviknes ali razlika je itekako uočljiva kada se pored 5x stavi telefon sa iole kvalitetnijim zvučnikom.
Pitam u ime drugara, hoće da kupi kineza do 300e, 3gb rama, dobar procesor (bez lagovanja u radu), i sto se dizajna tice da je lepo uradjen. Kamera mu nije primat ali da nije neki krs vec da moze pristojne fotke napraviti. Predlozi?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
hahah ala na sta lici 6p, tek sad videh kakav "kvalitet". Mi5 je, bojim se, losiji. Krcnuo je samo tako. Pogledaj kasnije sam pa prosudi. Sudeci po testu ne daj boze da sednes dok ti je u zadnjem dzepu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.