Skupile se parice 2 :-)

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Skupile se parice 2 :-)

Post od bigmag »

Pre nekoliko dana potrazio sam vas savet u vezi kupovine novog fona, ja sam konkretno bio zainteresovan za 6680 ali vas savet je bio da to ne radim nego da skupim jos parica i da uzmem N70 jer je bolji, lepsi, sigurniji i tako to! E ja sam vas naravno poslusao i skupio parice i sad za neki dan treba da skoknem (250km) do Bg-a i kupim fon ali pre toga imam nekoliko pitanja za vas ljubazne eksperte!
1. kako se pokazao poklopac za kameru (je li nezan,klimav i tako to) i kakav je dzoistik?
2. da li ove prodavnice koje imaju ponudu na sajtu uglavnom prodaju telefone u full (originalnom) pakovanju, posto se cene relativno razlikuju?
3. ako imate neki savet ili preporuku u kojoj bi prodavnici trebao da obavim kupovinu pisite mi na pp posto verovatno ne smete ovde :roll:
4. OVO NIJE PITANJE VEC VELIKO HVALA UNAPRED!!!!!!!! 8) :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

bigmag,

1.Poklopac za kameru je dobro odradjen, ne klima se i odaje prilicno stabilan utisak...Na dzojstik su neki imali primedbe u smislu nepreciznosti, ali to je samo stvar navike ... Meni moj ne stvara nikakve probleme... :wink:
2.Nemaju sve prodavnice full pack u ponudi, ali o tome se vec unapred mozes raspitati kad ih pozoves... :D
3.Ja sam moj N70 kupila u Infotimu i bio je pravi full pack sa svim dodacima i kablovima... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

1. Poklopac za kameru i nije bas dobro odradjen, ali ipak bolje lezi nego na 6680 (definitivno ces osetiti njegovo klimatanje u ruci-meni licno ne smeta jer je u manjem obimu nego na 6680).
2. Dzojstik na 6680 je po meni SAVRSENSTVNO, najbolji koji sam ja imao prilike da isprobam, dok je kod N70 to losije odradjeno. (pogledaj test za 6680)
Ali, ono sto je po meni najbitnije je VECA RAM memorija kod N70. Ovo je za mene presudno, jer mi N70 jos ni jednom nije izbacila ono cuveno: Memory Full...!!! Dok se to na 6680 desavalo u radu sa zahtevnijim aplikacijama.
ZAKLJUCAK: pazari N70!

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bigmag »

:wink: Imam jos jedno pitanje za vas; malopre sam poslao brata da vidi za n70 i on mi kaze da ima u telekom+ ali da je skidan sa mreze, jos su mu rekli i da u bg tesko moze da nadje n70, a da nije skidan jel to moguce? :o A ja bas ne bih uzimao fon sa mreze, jer sam imao davno t610 vodavonov i mnogo me je nerviralo to sto je imao vodavonove reklame po sebi i softver mu je bio zasticen tako da mi je uzasno islo na zivce i ono crveno live u donjem desnom uglu koje cak nije moglo ni da se isflesuje, a ove reklamice na masci sam izgrebao nozem polako i nije se primecivalo verovali ili ne!! 8) Pa tako ako neko zna gde ima a da nije sa mreze i da je do 300e naravno ako moze i za malo manje, bio bih mu veoma zahvalan :wink: !!!!

NINOLINA jel tvoja n70 sa mreze ili ne, i jel ima neke razlike u softveru na tim skidanim sa mreze u odnosu na ove originalne? :unsure:
U svakom slucaju hvala vam svima sto ste bili ljubazni i odvojili malo vremena za mene!!! :D
.::HTC Desire Z::.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

bigmag, moj jeste bio sa Tim-ove mreze...:D ... ali sam mu ja svakako odmah ubacila novi firmware, sto bih i tebi preporucila, jer ih uglavnom prodaju sa nekim starijim...Samim tim se gube i sve oznake Tim-a iz menija i software-a telefona...Sad vec nemam ni oznake na masci... :) ... sve sam skinula i ne bi po njemu nikad rekao da je bio sa neke mreze...Nikakvih problema nisam imala s njim, a i ako ostavis da ga koristis sa Tim-ovim software-om, neces imati problema da ga podesis za nasu mrezu za MMS i GPRS...tako da je to proverena varijanta... :wink: ... A i jeste tesko naci N70 da nije s mreze... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

ninolina: "Sad vec nemam ni oznake na masci... sve sam skinula i ne bi po njemu nikad rekao da je bio sa neke mreze..."
Jesi li ovo radila sa razredjivacem za nokte? Je li bio uljani ili alkoholni? Ja sam davno to radio na 6630, ali se vise ne secam koja vrsta razredjivaca je bila u pitanju. Aj pomozi mi, pa da i ja skinem timovu oznaku sa moje!!!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

ixtis, pa vidis ja sam imala peh sa skidanjem Tim nalepnice sa zadnje maske...Sa prednje mozes bilo kojim acetonom i stapicima za usi...nece se nista videti...Sa zadnje sam se zeznula i istim sam skidala, pa sam je malo ulubila...Ali sam kupila nakon toga original zadnji poklopac za N70 i sad je ko nov...A to sa zadnje strane prvo polagano sastruzi ziletom...i ono malo sto ostane sa uljanim acetonom pazljivo ukloni...EEE...da je meni ovo tada imao neko da kaze...ali eto ti sad znas i neces se zeznuti... 8) :wink:

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bigmag »

NINOLINA STVARNO SI NAJVECA KRALJICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
IXTIS i tebi hvala puno!! :)
Ali ja imam opet pitanjce za tebe NINA, znam da sam malo dosadan ali nemoj da se
:angry: na mene :oops: !!!! A kako da uradim taj novi firmware, jel to mogu sam ili moram da nosim negde da mi urade... :unsure: ?????? Mozda sam smesan ali ko pita ne skita, zar ne? Molim te odgovori ako te ne mrzi.... :) !!!!! Veliki, ogroman pozdrav za tebe!!!!!! 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

bigmag, na jednom drugom forumu postoji obimna i detaljna tema o tome kako se moze odraditi flashovanje preko USB kabla... :D ... poslacu ti link na PP...Ali ne znam da li da to radis sam...ipak bi trebalo da se malo vise razumes u sve to... :) ... U svakom slucaju poslacu ti link...Ti pogledaj i procitaj...mnogi su to vec radili sami, mozda ces se i snaci sa svim onim objasnjenjima i postovima... :wink:

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bigmag »

NINOLINA hvala ti puno najbolja si!! 8) Mada u pravu si treba dosta vremena da se sve ovo iscita i sprovede u delo!!! :shock: Videcu sta cu i kako cu kad uzmem telefon pa polako jedno po jedno, mozda budem imao srece pa naletim na original... :D nikad se ne zna!!! Pa tako do sledeceg pisanja budi mi najbolje sto mozes, veliki pozdrav!!!!! 8)

Odgovori