Facebook chat bez instalacije messenger-a?
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Facebook chat bez instalacije messenger-a?
Rade instant. Nema potrebe za FB app. Jedino nisam probao da li na Chrome radi generacija koda za pristupanje FB (ko koristiti tu zastitu).
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Onda je to još jedna dobra alternativa.
Ja lično koristim zvanične messenger i fb aplikacije s tim što mi je fb izlogovan. Ulogujem se po potrebi, jer nemam obaveštenja koja su mi toliko hitna da moram odmah da pogledam. Uz ovaj passcode logovanje je dosta brže, a i osetno manja konzumacija memorije pa i baterije kada je fb izlogovan. Jednostavno nisam spreman na kompromise druge vrste. Telefon služi meni, ako nije u stanju ide na oglas i kraj.
Ja lično koristim zvanične messenger i fb aplikacije s tim što mi je fb izlogovan. Ulogujem se po potrebi, jer nemam obaveštenja koja su mi toliko hitna da moram odmah da pogledam. Uz ovaj passcode logovanje je dosta brže, a i osetno manja konzumacija memorije pa i baterije kada je fb izlogovan. Jednostavno nisam spreman na kompromise druge vrste. Telefon služi meni, ako nije u stanju ide na oglas i kraj.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
U pravu si. Radi. Nisam znao za to. Ubacio,pa cemo videti kako se baterija ponasa. Inace radi generacija kodaBaraba napisao:Rade instant. Nema potrebe za FB app. Jedino nisam probao da li na Chrome radi generacija koda za pristupanje FB (ko koristiti tu zastitu).
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Eto, po meni me trebaju alternativne app, Chrome svi imate i sve završava.
Kako se ponasa Chrome jel trosi mnogo RAM-a, vise od Mozile ili podjednako?
koristio sam stock browser jer su u njemu mogle da se vide poruke normalno (dok je app forsirala otvaranje messengera)
međutim sad to i mobilni sajt radi, ne dozvoljava mi da otvorim poruke
inače messenger koristim, ali nekad pobrljavi nakon što upalim mobilni internet i poruke se ne sinhronizuju odmah kako treba, tako da i nove poruke koje pišem nekoj osobi ne mogu da vidim, već pri dnu stoji chat od pre nekoliko sati ili kad sam poslednji put koristio messenger
http://imgur.com/U8So7Gx
međutim sad to i mobilni sajt radi, ne dozvoljava mi da otvorim poruke
inače messenger koristim, ali nekad pobrljavi nakon što upalim mobilni internet i poruke se ne sinhronizuju odmah kako treba, tako da i nove poruke koje pišem nekoj osobi ne mogu da vidim, već pri dnu stoji chat od pre nekoliko sati ili kad sam poslednji put koristio messenger
http://imgur.com/U8So7Gx
instagram.com/irreversible92
Ko ne zeli da koristi Messenger, nek skine facebook lite, bas lepo radi aplikacija i nije ni velika. Oko 7 mb.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
-
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 22. Mar 2016. 20:19
- :: samsung note 4
moze li mi neko reci kako da saljem poruke preko mobilne verzije facebook-a (chrome) bez instalacije messenger-a ?
To vise nije moguce. Instaliraj npr Fb lite ukoliko ne zelis messenger
-
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 22. Mar 2016. 20:19
- :: samsung note 4
a postoji li neki drugi nacin osim FB lite , jer mi je on prilicno nepregledan 

Ako trazis zbog baterije i rama,skini messenger lite,tezak 5mb.
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Imaš i Folio for Facebook. On je ima nekoliko različitih vrsta prikaza.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Skinite swipe, odlično radi i izgleda, ja sam zadovoljan.
Rade i poruke naravno
Sent from my Redmi Note 3
Rade i poruke naravno

Sent from my Redmi Note 3
Postoji nacin. Instaliras najbolji browser za android, CM browser, ulazis preko njega na fb, ako zelis da chatujes ides na 'request desctop version' i imas pristup porukama.markoni007 napisao:a postoji li neki drugi nacin osim FB lite , jer mi je on prilicno nepregledan
Mozes i da napravis FB shortcut na homescreenu, promenis ikonicu u ikonicu FB-a i kao da imas aplikaciju a ne srce nista.