Ne kontam ovo, besplatno ka drugim vectone mobile brojevima je kao besplatno, ali zato dopuna od 1500 din vazi 15 dana. Definitivno previse za sekundarni broj koji bi imao neku specificnu svrhu. A kao primarni, tek tu mislim da nemaju sta da ponude jer su im paketi fazon 50 min i 100 mb, ili 100 min i 150 mb koliko god da kostaju, a kostaju 600 i 1000 din, ja u Vipu za te pare, ihaaaaj u domacem (neograniceno u okviru mreze).
Nemam pojma koliko sve ovo ima smisla, ja sam se jedno vreme svakodnevno cuo sa jednom makedonkom po pola sata-sat, skajp app preko mobilnog, zvuk maltene bolji nego preko telefona (posto je HD), nikakvih smetnji, seckanja, prekida... ali naravno svaki razgovor nije pocinjao sa "halo", nego "da li me cujes"

E sada, cak i da nisam hteo da se cimam sa skajpom (jer mana je sto mozete samo da pricate kada ste oboje kuci, kao fiksni), pitanje je da li je i tada vredno tih 1500 din mesecno.
Ne kazem, verovatno ce neko ko je vec pustio korenje na "privremenom" radu u Becu i dobro zaradjuje u jednom trenutku reci " 'ebes 15 evra" i nabaviti karticu, ako ima porodicu u srbiji sa kojom se cuje svakodnevno - ali svakako ova ponuda nije ni priblizno primamljiva kako smo mislili da ce biti kada su najavili dolazak u srb.
Ne znam zaista koja im je prava ciljna grupa, a da to nisu ljudi koji ce uzeti "jer im treba", a onda obavljati dva poziva nedeljno po 5 minuta ka inostranstvu, ako i toliko - i naravno za to placati 1500 din mesecno (sto je sustina, cena je sustina koja buni dosta).
edit:
Jedino sto vidim kao interesantno je 5 din/min ka mobilnim Austriji. Medjunarodni pozivi (van "besplatnih" unutar Vectone mobile minuta) mi deluje okej. Mada opet dal vredi uzimati karticu samo da bi se jednom ili dva puta nedeljno cuo sa ortakom na par minuta. Kazem sa ortakom jer za nekog sa kim se cujes svakodnevno, sigurno ces teziti da pronadjes jeftinije resenje.
Naravno, voleo bih da cujem misljenje onih koji koriste vectone mobile karticu.