filip89x napisao:Nesto sam u fazonu filma "Rane" [emoji14]
Mi 4
Jel cujes,ne cuje se,a radi?
Duuule Saviic,pevaj mali [emoji38]
Sent from my Sony Xperia Z5
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sta te konkretno intereesuje?U sustimi za fotkanje preko dana uglavnom ti i nece biti potreban Pro mod,auto mod zavrsava posao dobro na P9.
Ono je gde je bi trebalo da bude jak P9 je slikanje u low light night uslovima,gde biras sto manji ISO i sto duzi Exposure za dobre fotografije.Verovatno da ce ti za sve ekspozicije duze od 1/4 ss verovatno trrebati tripod tj da ti telefon bude bas fiksiran tokom okidanja inace slika bude mutna.
Kad budes bio negde napolju probaj malo i da vidis kako izgleda kad menjas WB,eventualno focus za macro fotke,a ISO vrednosti ces imati potrebe da menjas samo u low light uslovima,a preko dana ti je dovoljno da ti bude automatski ili rucno eventualno rucno podeseno na minimum (tj 50).
Sent from my Sony Z5 graphite
Kakav oldtimer...Ovo se retko moze videti cak i kod nas.
Koja je marka ovo?
Sent from my Xperia Z2
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.