MTS novosti
Re: MTS novosti
Ja imam 3 mobilna i dva fiksna i salju mi opomenu ako kasnim par dana a placam preko 10.000 svaki mesec
Sent from my iPhone using Tapatalk
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Novosadski JGSP kontrolori hoće da ti naplate kaznu 6. u mesecu ako si zaboravio da iz nekog razloga nisi kupio još markicu, a iako imaš gomilu starih u pokaznoj.
Tj. ako nisi drzak.
Redovni platiša, da ne budu đubrad, ovo ono, to ništa. 
Izvinjavam se zbog malo offa. Ma jedan kolega mi pričao kako nisu u Orionu (ne držite me za reč, možda je i neko drugi) hteli kao starom korisniku da mu daju modem sa WiFijem jer su to davali samo novim korisnicima.
Suvišno je reći da je promenio provajdera. 
Sent from mTalk on Windows 10 phone

Izvinjavam se zbog malo offa. Ma jedan kolega mi pričao kako nisu u Orionu (ne držite me za reč, možda je i neko drugi) hteli kao starom korisniku da mu daju modem sa WiFijem jer su to davali samo novim korisnicima.

Sent from mTalk on Windows 10 phone
Ista prica i kod mene, drugačije su raspoređeni brojevi ali ne platis koji dan posle 20. Odmah zovu i kukaju...iLuka napisao:Ja imam 3 mobilna i dva fiksna i salju mi opomenu ako kasnim par dana a placam preko 10.000 svaki mesec
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Kad vec vode takvu politiku onda bi mogli da nekako nagrade redovne platise.Meni cim stigne mail odmah uplatim elektronskim putem.Verujem da ima jos takvih koji u naredna 2-3 dana uplate.Mozda bi trebao neko da im uputi javnu primedbu pa promene politiku.Mada,sumnjam.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ova dvojica gore su neki bitni izgleda čim ih zovu mesečno
Mi ostali smrtnici koji na vreme izmirujemo svoje obaveze moramo ovako da se dovijamo i natežemo kako bismo dobili nešto više od redovne ponude
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mi ostali smrtnici koji na vreme izmirujemo svoje obaveze moramo ovako da se dovijamo i natežemo kako bismo dobili nešto više od redovne ponude

Kazu, to je sistemski... na svakih 6 ili 8 dana te "obavestavaju"... a ja svakog ali svakog 11og u mesecu platim sve racune...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ma mts su živi lopovi, uvek kada dođe vreme obnove ugovora moram da im pretim da ću otići kod drugog operatera da bih izvukao neku pogodnost. Džaba što im plaćam mesečno oko 8.000 dinara i to redovno, ne pamtim da sam ikada zakasnio sa plaćanjem računa. Ali kada treba da uzvrate tu lojalnost onda ništa, prave se ludi.
Problem je sto u ovoj državi i nemamo normalnog operatera koji ceni svoje korisnike.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Problem je sto u ovoj državi i nemamo normalnog operatera koji ceni svoje korisnike.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Niko ne ceni korisnike i to je to.
Sve što sam uspeo da uzmem u MTS-U da je van standardne ponude je isključivo zbog toga što dobro znam radnike u poslovnici a sa direktorom tehničke službe sam kućni prijatelj....
Sve što sam uspeo da uzmem u MTS-U da je van standardne ponude je isključivo zbog toga što dobro znam radnike u poslovnici a sa direktorom tehničke službe sam kućni prijatelj....
- znemanja
- Moderator
@Drakemzen, onda sledeći put treba da se pravimo ludi kada budu tražili da se plati račun 
Definitino svi operateri treba da imaju neku posebnu ponudu za korisnike koji dugo koriste njihove pakete i koji plaćuju mesečno cifre koje su malo veće, treba da znaju da im je u interesu da zadrže takve korisnike i da pokažu poštovanje prema tim korisnicima.

Definitino svi operateri treba da imaju neku posebnu ponudu za korisnike koji dugo koriste njihove pakete i koji plaćuju mesečno cifre koje su malo veće, treba da znaju da im je u interesu da zadrže takve korisnike i da pokažu poštovanje prema tim korisnicima.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- yocasylver
- Mobil manijak
Ja sam zato smanjio paket.Imao sam MIX XL sa 50% popust.Nije neka cifra ali opet uvek redovno placeno.Video sam da mi silni minuti propadaju i da samo trosim MB.Odem i trazim da predjem na MIX L onaj sa 300 min.Radnica me 10ak min obradjivala da treba da zadrzim isti i nije uspela.Cini mi se da bi mi popusila da sam trazio.Generalno mislim da su mnogi nezadovoljni ali od tri zla biraju ono najslabije.
Mts aplikacija, 12ti u mesecu -

Meni opcija prethodni računi ne radi mesecima unazad...
- znemanja
- Moderator
I kod mene 
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016121 ... abc504.jpg[/img]

[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016121 ... abc504.jpg[/img]
Kod mene barem lepo piše da usluga trenutno nije dostupna. [emoji14]
- yocasylver
- Mobil manijak
Pitanje,da ne pretrazujem sad sajtove... brat planira da predje sa Telenora na MTS,pa nas zanima,jel jos uvek moguce da se ostvari i 50% popusta na pretplatu i telefon na rate!? Ili je dozvoljen izbor samo jedne od ove dve opcije? Hvala
i bonus pitanje: moze li se uzeti telefon na rate,ako sam visegodisnji korisnik BOX paketa trenutno bez ugovorne obaveze,ali da ne potpisujem novi ugovor!?
i bonus pitanje: moze li se uzeti telefon na rate,ako sam visegodisnji korisnik BOX paketa trenutno bez ugovorne obaveze,ali da ne potpisujem novi ugovor!?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
50% pretplate je standardna ponuda, ali nikada nije bilo moguće uz taj popust uzeti i telefon po povlašćenoj ceni. Tu imaš ili - ili izbor, pa šta ti je lepše.
Uz box paket možeš da uzmeš telefon na rate, ali naravno da moraš potpisati ugovornu obavezu na 2 godine.
Uz box paket možeš da uzmeš telefon na rate, ali naravno da moraš potpisati ugovornu obavezu na 2 godine.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Sad nešto MTS šalje poruke, baš sam danas dobio jednu, kako možemo i bez produžavanja ugovora da kupimo kod njih telefon na rate, a pretpostavljam da bi onda trebalo da možeš dobiti i 50% popusta, i dodatno i telefon da kupiš kod njih na rate - ali onda pretostavljam i da ne bi dobio telefon sa sniženom cenog koju bi inače dobio sa tarifom koju imaš, nego bi platio telefon po njihovoj nekoj maloprodajnoj ceni, šta god to bilo.
Jedino što su oni lopovi u glavnom što se tiče cena telefona, pa dobro razmisli šta ti se više isplati. Baš sam se prošle nedelje raspitivao u Gigatronu, možeš i kod njih ako si zaposlen da kupiš telefon na rate, jedino treba neku potvrdu da ti daju sa posla. Telefoni koje sam gledao su jeftiniji u Gigatronu nego u MTSu uz ugovor uz tarifu MIX S koja je 800 dinara, i uz koju bi mi uvalili i 3G pretplatu od 100 i nešto dinara.
Vidiš, ne znam samo da li bi dobio i tu 3G pretplatu ako uzmeš 3G telefon kod njih na tu foru na rate što reklamiraju.
DODATAK: Evo SMS poruke koju sam pomenuo:
Jedino što su oni lopovi u glavnom što se tiče cena telefona, pa dobro razmisli šta ti se više isplati. Baš sam se prošle nedelje raspitivao u Gigatronu, možeš i kod njih ako si zaposlen da kupiš telefon na rate, jedino treba neku potvrdu da ti daju sa posla. Telefoni koje sam gledao su jeftiniji u Gigatronu nego u MTSu uz ugovor uz tarifu MIX S koja je 800 dinara, i uz koju bi mi uvalili i 3G pretplatu od 100 i nešto dinara.
Vidiš, ne znam samo da li bi dobio i tu 3G pretplatu ako uzmeš 3G telefon kod njih na tu foru na rate što reklamiraju.
DODATAK: Evo SMS poruke koju sam pomenuo:
Telefon na 24 rate bez ugovorne obaveze!
Vise ne morate da cekate da istekne ugovor za telefon koji koristite, jer smo Vam omogucili da kupite novi telefon na 24 mesecne rate i to bez potpisivanja novog postpejd ugovora.
Predlazemo Vam telefon Lenovo Vibe C (rata 625 din) ili Huawei P9 lite (rata 1.625 din), a na raspolaganju su Vam i drugi atraktivni telefoni iz mts ponude.
Info i kupovina u mts poslovnicama.
Telefone iz mts ponude mozete da pogledate i na mts.rs u delu Uredjaji/Telefoni.
Vas mts
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
I ja sam takvu poruku od MTS dobio, i to pre skoro mesec dana. Po mom mišljenju, opala im je prodaja (čitaj: uvaljivanje
) telefona, pa pokušavaju da se ratosiljaju zaliha na sve moguće načine. Možda ovih dana odem da se raspitam detaljnije o ovome, pa javljam, mada ne znam šta bi me iz njihove ponude zanimalo, čini mi se da nemaju ni N4 ni 950xl, drugi modeli me ne zanimaju..