k750 zvuk

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

k750 zvuk

Post od Gallee.. »

e ljudowi imam pitanjce, ortak ima nov k750 star 4 dana i od kupovine mu je visina tona reprodukcije mp3 jako slaba (dosta slabija od mog 6630) kvalitet zvuka je isti kao i na svekom k750. ako je vec pisano o ovom problemu a mislim da sam naleteo negde na slicno ostavite mi link jel mo opcija trazi i nije bas zahvalna

pozz

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Zvuk moze poprilicno da se pojaca kad iz media player-a ukljucis opciju "Equalizer",zatim stavis "Manual" i pojacas svih pet kolona do kraja,i na kraju "Done"!
Zvuk ce se cuti dosta glasnije al kvalitet zvuka ce opasti,jer ce se javljati distorzija zvucnika kad pesmu pojacas do kraja,tako da... :dry: :roll: :wink:

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

ali drugi drug ima dosta stariji k750 i kod njega se cuje mnogo jace bez ikakvih podesavanja na equalizeru :P :P :lol:
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

znaci ubacivanje novog softvera... koliko to kosta?? jel sigurno do softvera da ne bude dao decko pare i nesta od poboljsanja??? i reci mi koja je zadovoljavajuca verzija za ovaj problem
N-Naravno..!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Ne mogu da ti kazem da je to 100% zbog softvera ali najverovatnije je zbog toga,cena zamene softvera u servisima je negde 10-15 evra! 8)
Nisam siguran koja verzija ti je najbolja za ovaj problem, R1J002 je dosta dobra ali nisam siguran,tako da je bolje da te posavetuje neko drugi! :unsure: :wink:

igicoco
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 16. Jun 2006. 10:46

Post od igicoco »

ma uzmes i sam ubacis softver ako imas brz net to nije nista tesko kad sam ja mogao mozes i ti .... imas spisak koji ti softver sta poboljsava pa vidi .....

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Samo pazi, nije 100% bezbedno... postoji sansa i da zeznes telefon (doduse to se najvise odnosi na one sa dial-up konekcijom)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

Lobachewsky, hvala ipak se necu ponuditi za "popravku" zbog rizika. recicu mu da je servis zakon

hvala tiLobachewsky, :wink: :wink:
N-Naravno..!

igicoco
Novajlija
Novajlija

Post od igicoco »

gallee pazi sad ovako... ti ako ces svejedno da ides u servis sve ti je jedno el ti sjeban mob ili nije
pazi ovo znaci mozes da ti se zezne samo ako ti pukne net ili ako ti zabode komp.... (net ti nece puci e sad jedino komp) meni je komp zabo pa sam uzeo od ortaka komp i sve sredio... ako ti slucajno zabode komp u toku stavljanja softvera imas tamo nesto da povratis predasnji softver (neznam tacnko kako - jer sam ja to odvano stavljao) ili i ako ti je sjeban mob odes u servis das 10 evra kolko i ovako das za promenu softvera i gotovo ( ja mislim da nema nikakvog rizika)

a sto se tice sajta pa na sonyerkisonovom sajtu imas ( skines program prvo preko kojeg ide to negde oko 30-40mb) i samo posle pokrenes ,..... imas upustvo ja mislim ovde na ovom forumu ako ne imas na www.balkan-mobil.com/forum

sve detaljno boga nema da omasis pa ja koji nista neznam pa sam uradio sta mislis koliko je jednostavno

inace i ja sam sa 256 adsl radio..... samarao sam ja ljude jedno mesec dana dok nisam odlucio da to uradim (kad sam saznao da skoro nema rizika).........

heheheh aj nadam se da sam ti kolko tolko pomogao i da si me razumeo (mozda ima nekih grasaka u pisanju ali sta da se radi na brzaka sam kucao)

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 18:53

Post od zorancd »

E ljudi nema rizika kada imas ADSL
jer iako ti se prekine sve....samo ugasis fon i onda opet kasnije nastavis sve ispocetka. Nista lakse....

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

e ljudovi hvala vam ali ortak ce ipak da da 10 evra za to tako da neme rizika i straha da se ne desi nesto. hvala vam
N-Naravno..!

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

igicoco, to je update postojeceg sw koji se nalazi u telefonu,a promena celog sw koji se nalazi u telefonu i ubacivanje novog tj. flesovanje je nesto drugo,razlika je nebo i zemlja.

U servisu ce uraditi fles,zato i kosta 10e.

gallee, nema velikog rizika sa update preko SEUSa telefona,moze ortak slobodno da proba,nista ne gubi. Da skodi telefonu ne bi firma poput SonyE. sebi nesto tako dopustila.

Pozdrav

igicoco
Novajlija
Novajlija

Post od igicoco »

6630 app pa ko pricao o tome uopsete.... japriam o seusu sto ti kazes.... nerazumem nema veze...
nerazumem ti ovaj biser.... updejt sw koji se nalzi u telefonu i celog sw kojsi se nalazi u telefnu..... aj mi pojsani ovo majke mi te nista nerazumem.... ocemu ti to pricas....

Odgovori