Ko pita, ne skita!!!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Ko pita, ne skita!!!

Post od bigmag »

Ljudi pomagaj te,hocu da kupim N70 ali nigde u bg ne mogu da nadjem, a da nije skidana sa mreze sve su tim-ove, a to me mnogo nervira :disgust: !!!! Pa bih vas molio ako neko slucajno zna ili je mozda naleteo u bg-u na neku prodavnicu gde ima n70 a da nije skidana sa mreze, neka kaze gde, i naravno da je neka normalna cena do 300e!!! :blinky:

Hvala unapred!!!! 8)

nazgul23
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 07. Apr 2006. 00:35

Post od nazgul23 »

Ne skidanu sa mreze ne mozes da nadjes po normalnoj ceni, ti telefonu su skoro duplo skuplji od skidanih, ja svojevremeno kad sam kupovao 6630 bila je 215e a original 380 tako da neverujem da ces naci nesto povjno, sigurno ce ti biti skuplji neko sto pise po oglasima....

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Evo ovdje u Banja Luci Nokia N70 skidana sa mreze je oko 400 eura, dok je 100% original nokia oko 450 eura pa vi vidite sta je ovde bolje uzeti.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@bigmag: Ako budesh negde nashao za ~300evra N70 koji nije skidan za mreze, znaj da je to telefon skidan sa mreze, flashovan i stavljen original softver i stavljena je maska bez TIM nalepnice. To ti je ujedno i najbolji izbor :)

Pogledaj u telekom+. Oni obicno nemaju telefone skidanih sa mreza (tj. najverovatnije rade ono sto sam napisao gore) ili rade na neku drugu foru (ne bih sada da kucam josh 20 redova) ali nebitno. Glavno je da imas cist softver i masku bez glupe TIM nalepnice.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bigmag »

Hvala vam ljudi na vasem vremenu i odgovorima!!! :D

Samo jos jedno pitanje, znaci ako kupim tim-ovu n70 i isflesujem je ona ce imati isti softver kao i originalna necu imati neke tim-ove aplikacije i tako to??? :blinky:
A za masku cu vec nekako da se snadjem da izbrisem, to sam vec jednom radio na vodavon-ovoj t610 samo sto njemu nisam mogao ni softver da isflesujem!!!!! :angry:

VELIKI POZDRAV ZA VAS!!!!!! 8)
.::HTC Desire Z::.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

bigmag napisao: Samo jos jedno pitanje, znaci ako kupim tim-ovu n70 i isflesujem je ona ce imati isti softver kao i originalna necu imati neke tim-ove aplikacije i tako to??? :blinky:
Da...znaci...ako flashujes telefon,..jedini softver koji i mozes da ubvacis jeste originalan...tako da neces imati nista od tih Timovih ikonica niti podesavanja... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bigmag »

NINA hvala po 100 put,stvarno si cool lik, uvek odgovoris i uvek imas resenje za sve svaka cast!!! :D OGROMAN pozdrav i sve najbplje!!!!! 8)
.::HTC Desire Z::.

Odgovori