pc remote?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
pc remote?
imam pc remote(daljinski za pc racunar) program, ali je namenjen za 7650 a ja imam 6600 jel zna neko da li ima negde pc remote za 6600.
:

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Imam verziju 2.0 ali nisam stigao da je probam, v1.8 mi je super šljakala na 3660. Svuci za zvaničnog sajta i probaj: www.pc-remote.de.vu
A postoji i ControlFreak Pro plugin za WinAmp - http://mtvoid.com

A postoji i ControlFreak Pro plugin za WinAmp - http://mtvoid.com

● PRAVILA FORUMA ●
miskoni,skinuo sam controlfreak 1.1 za winamp i nece da radi povezem se uz pomoc bt i kad otvorim aplikaciju daje mi diskonekt ili controlfrek pro skinuo sam i ovaj drugi ali posto nemam kljuc nemogu da ga pokrenem jel moze da radi i kako samo controlfreek 1.1 bez ove verzije pro,inace na pcremotu mogu da upravljam sa svim programima osim sa winamp-om. 

- Miškoni
- Administrator
Normalno je da ovakve aplikacije zezaju i da neće sve raditi, jer je u igri mnogo činilaca koji već sami za sebe zezaju - mob, BT, komp, same aplikacije. Bemused v1.73 sam i ja probao i radio je uglavnom ok, i baš su ga fino odradili.
@Nebojsa - verovatno je problem u tvojoj verziji WinAmp-a
@Stefan - treba i program na kompu da radi, naravno, pošto je client-server aplikacija
@Nebojsa - verovatno je problem u tvojoj verziji WinAmp-a
@Stefan - treba i program na kompu da radi, naravno, pošto je client-server aplikacija
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
Nebojša imaš mail, a Stefan ima N-Gage QD, teško da je stari softver, složićeš se...
A i nije pokrenuo program na kompu, pa normalno da ništa nije radilo. 

● PRAVILA FORUMA ●