posto sam nokiu 7610 nosio u 2 servisa u novom sadu da mi poprave i niko nema pojma interesuje me dali neko zna dobar servis sa dobrim majstorom koji nema samo dobru pricu vec nesto pametno i uradi?hvala unapred!pozzz
MASTROKRATA,nisam jos uspeo da popravim telefon!stalno mi ispada iz mreze i niko pametan da ga se docepa i da resi taj problem!stvarno sam poludeo na servisere!a gde se nalazi taj servis conc da odnesem i tamo pa cu da vam javim koliko su uspesni?hvala vam na obavestenju!
ok nasao sam servis!danas sam im ostavio tel. pa cu da vidim sta mogu da urade!na prvi mah mi deluju da su ozbiljni i poslovni!javicu vam kavi su!pozdrav svima!
evo rezultata sa servisa!moje misljenje da su ozbiljni i poslovni trajalo je jako kratko!rekli su mi da ce mi javiti sta je sa telefonom za jedan dan dok ga serviser ne pregleda do kraja!nisu se javili 5 dana!ja nazovem oni kazu da majstor nije stigao da pogleda da ce mi javiti u toku dana sta je sa tel.?opet se ne javljaju 2 dana!ja opet nazovem kazu da nece nista da rade zato sto ga je neko drugi vec popravljao sto sam im ja odmah i rekao cim sam doneo tel. u radnju!zar im je za to da shvate sta sam im rekao trebalo 7 dana?katastrofa su!necu vise ni proci pored njihove radnje!bas su me razocarali!
Pazi druze, svakakvi ljudi rade u servisima, bivsi tv mehanicari npr ili jos gore priuceni serviseri
Jesi li probao da odneses u Mb Mobil? da napomenem za admine ovo nije reklama, samo me mrzi da pisem privatnu poruku
nbnebojsa, imas tamo kad u onoj ulicici gde je Daltonova zgrada, namam pojma kako joj ime a proso sam tuda 1000 puta, tamo uvek nesto zidaju, ma znas kad ides od spensa prema daltonu
Oni imaju bas svasta, ako ni oni nemaju probaj u Rim mobilu, oni su u podzemnom kod Bazara.
Srecno
ja ti ne bih savetovao za rim mobil,jer su oni poznati po skidanju delova sa telefona,ili ce ti jednostavno uzeti tvoj deo i ugraditi neki da izgura nedelju-dve,pa ti opet kod njih.........
na kraju sam poludeo i zamenio tel. za drugi al posle mi drug koji radi u podzemnom prolazu kaze da je na severnoj tribini stadiona vojvodine dobar servis i da oni nose tel. kod njega!e sad ja nisam proverio a ako neko jeste neka javi dali stvarno dobro rade!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.