koji servis valja u novom sadu?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Jan 2006. 21:59

koji servis valja u novom sadu?

Post od zoranns »

posto sam nokiu 7610 nosio u 2 servisa u novom sadu da mi poprave i niko nema pojma interesuje me dali neko zna dobar servis sa dobrim majstorom koji nema samo dobru pricu vec nesto pametno i uradi?hvala unapred!pozzz

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

:shock: zoranns, hvala na obavestenju, da se mi ne bi prevarili pa otisli, jes ti popravio tvoj fon? 8)
5130+Koss the plug....

zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zoranns »

MASTROKRATA,nisam jos uspeo da popravim telefon!stalno mi ispada iz mreze i niko pametan da ga se docepa i da resi taj problem!stvarno sam poludeo na servisere!a gde se nalazi taj servis conc da odnesem i tamo pa cu da vam javim koliko su uspesni?hvala vam na obavestenju!

zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zoranns »

ok nasao sam servis!danas sam im ostavio tel. pa cu da vidim sta mogu da urade!na prvi mah mi deluju da su ozbiljni i poslovni!javicu vam kavi su!pozdrav svima!

zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zoranns »

evo rezultata sa servisa!moje misljenje da su ozbiljni i poslovni trajalo je jako kratko!rekli su mi da ce mi javiti sta je sa telefonom za jedan dan dok ga serviser ne pregleda do kraja!nisu se javili 5 dana!ja nazovem oni kazu da majstor nije stigao da pogleda da ce mi javiti u toku dana sta je sa tel.?opet se ne javljaju 2 dana!ja opet nazovem kazu da nece nista da rade zato sto ga je neko drugi vec popravljao sto sam im ja odmah i rekao cim sam doneo tel. u radnju!zar im je za to da shvate sta sam im rekao trebalo 7 dana?katastrofa su!necu vise ni proci pored njihove radnje!bas su me razocarali!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Pazi druze, svakakvi ljudi rade u servisima, bivsi tv mehanicari npr ili jos gore priuceni serviseri :shock:
Jesi li probao da odneses u Mb Mobil? da napomenem za admine ovo nije reklama, samo me mrzi da pisem privatnu poruku :)
5130+Koss the plug....

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ja kod conca cekam deo za moju n70 vec mesec ipo dana jel zna neko dobar servis gde imaju delova u novom sadu, Masterokrata gde je mb mobil

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

nbnebojsa, imas tamo kad u onoj ulicici gde je Daltonova zgrada, namam pojma kako joj ime a proso sam tuda 1000 puta, tamo uvek nesto zidaju, ma znas kad ides od spensa prema daltonu 8)
Oni imaju bas svasta, ako ni oni nemaju probaj u Rim mobilu, oni su u podzemnom kod Bazara.
Srecno
5130+Koss the plug....

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

ja ti ne bih savetovao za rim mobil,jer su oni poznati po skidanju delova sa telefona,ili ce ti jednostavno uzeti tvoj deo i ugraditi neki da izgura nedelju-dve,pa ti opet kod njih.........
jel sapunjate macora?

zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zoranns »

na kraju sam poludeo i zamenio tel. za drugi al posle mi drug koji radi u podzemnom prolazu kaze da je na severnoj tribini stadiona vojvodine dobar servis i da oni nose tel. kod njega!e sad ja nisam proverio a ako neko jeste neka javi dali stvarno dobro rade!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Iskreno se nadam da necu morati ja da proveravam :D 8)
5130+Koss the plug....

Odgovori