Samsung Galaxy S7

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
majky89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2016. 23:48
:: Galaxy S6 Edge

Re: Samsung Galaxy S7

Post od majky89 »

@ :roll: McSkiltron
Nista novo.... security patch za decembar... update koji stize svaki mesec.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

janka_88, Ja sam koristio prvo S7, pa zatim S7 edge. Nema velike razlike, vrlo lako bi se navikao na nešto manji ekran. Inače S7 je komotnije koristiti bez neke zaštite, case i sl. dok S7 edge mora da ide u neki case jer pruža osećaj da je još tanji nego što jeste kada se drži u ruci. Razliku u dijagonali bi najviše primetio kada staviš jedan uređaj pored drugog, ali u svakodnevnom korišćenju nećeš osetiti manjak od 0.4 inča. Naravno, ako koristiš edge panele, onda će ti oni nedostajati na S7.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

znemanja, ja edge panele uopšte ne koristim tako da osim estetike nemam nikakve koristi od edge modela pa se zato dvoumim a najviše zbog tog nešto manjeg ekrana. Razmišljao sam da se vratim na Note 5 ali isključivo sa 64GB interne memorije koji je ovdje kod mene nemoguće naći.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

janka_88, S7 je manjih dimenzija , manji ekran koji je blago zakrivljen na ivicama , kraće trajanje baterije , nema Edge panele ... i to je to .
16 godina na forumu MOBILNISVET

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Kako da obeisem "ez disabler" ?
Ne mogu da ga obrisem nikako.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Kako ne možeš? Ja sam se igrao sa njim, ali sam skontao da mi nije potreban. Ono što obavezno moraš da uradiš pre njegovog brisanja je da omogućiš rad svih aplikacija koje si sa njim pogasio. Uradi reset uređaja i onda ga obriši. Ideš settings > aplikacije itd.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Omogucio sam rad aplikacija al nije htelo. Kada sam isao settings- apps, nije imalo opciju izbrisi. U samoj aplikaciji mora da se obrise. Jedva nadjoh.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
:: LG G1, LG G2.. IP 5S
:: Sony ericsson k800i

Post od vlade93 »

Sta vi koristite za zastitu ekrana? Malopre smo ja i kum isli po gradu, trazili za njegov S7 i na kraju morali smo staklo koje ne ide do kraja i koje ruzni telefon za 50% sigurno..
Ima li neko srecnije resenje? Da ide do kraja telefon, staklo, folija?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2009. 22:02

Post od Zemun »

Pa imas na aliekspresu koliko hoces, jedino sto se sada bas dugo ceka zbog praznika.

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
:: LG G1, LG G2.. IP 5S
:: Sony ericsson k800i

Post od vlade93 »

Znam i ja da na aliju samo sto nema zivih ljudi ali ne ceka nam se sad..
Zato pitam vas sta koristite od zastita, za ekran naravno [emoji846]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zemun
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2009. 22:02

Post od Zemun »

Licno ne koristim nista za ekran, samo gledam da ne ide u dzep zajedno sa kljucevima i tim stvarim, a uzeo sam org samsung clear cover, em ga bas stiti, ne grebe ivice, i ne ruzi telefon.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Dok sam koristio S7 flat, korstio sam staklo, ali nije išlo kompletno od ivice do ivice. Sada na S7 edge koristim foliju.

Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

karipesic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Apr 2016. 09:22

Post od karipesic »

znemanja napisao:Dok sam koristio S7 flat, korstio sam staklo, ali nije išlo kompletno od ivice do ivice. Sada na S7 edge koristim foliju.

A jel ko koristi ovo? [img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2017010 ... 6c4dc3.jpg[/img]

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

karipesic, ne - jer ni jedno "staklo" ne naleže dobro na edge ekrane .
16 godina na forumu MOBILNISVET

karipesic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Apr 2016. 09:22

Post od karipesic »

Cak ni ova i neka skuplja? Sta je resenje posto ovo obicno staklo poprilicno okrati ekran i cak malo umanjuje funkcionalnost kod kucanja pojedinih slova? Mozda neka tanja folija?

milan_zmaj
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 14. Apr 2016. 13:15

Post od milan_zmaj »

Mislim da samo folija. Narucivao sam i ovde i preko stakla i to traje mozda nedelju dana. A posle mi treba cekic da otvorim aplikaciju.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ima folija da se kupi, prekriva ceo ekran i za S7 i S7E, oko 750din. Pancir staklo stoji na S7E, nezgodno je da se montira, dugo traje, prepustite njima u radnji.

Poslato sa HTC 10

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Post od kovach81 »

Baraba, oho poslato sa Htc 10? :D
Kao sto sam rekao,presao sam sa S7 edge na obican S7,najvise zbog nemognucnosti da nabavim adekvatno staklo,a bilo mi je predugo da cekam sa ebay da stigne futrola koja bi stitila i ekran.Druga stvar,nisam imao legalnu garanciju vec garanciju radnje na crno.Obican S7 sam kupio preko oglasa od coveka koji je uzeo u Telenoru na svoje ime,i zivi u mom kraju tako da sam miran :) Ono sto zelim da kazem a to je da S7 edge deluje mnogo atraktivnije.Obican S7 pored njega deluje zaista obicno a sem toga baterija primetno duze traje na edge modelu.Za ovih desetak dana mi se desilo da je dva puta zastucao na messenger-u,tacnije kuckam a slova se pojavljuju sa zakasnjem dok nije skroz blokirao.Verujem da je do aplikacije posto je ostalo sve radilo.U svakom slucaju ume da trzne pri multitasking-u.Daleko je ovo od iphone 6s po tom pitanju.U svakom slucaju za ove novce,da opet kupujem pre bih uzeo 6s ili dodao jos malo para i uzeo edge model.Kamere jesu iste ali daleko je lepse prelistavati slike na S7 edge.I jos nesto,primetio sam da na J7 2016 imam bolji prijem wifi signala.Mozda ce mi se neko smejati ali J7 me je vise odusevio nego S7,radi mi kao svajcarski sat.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Ipak, nemoj suditi o telefonu po najbuđavijoj aplikaciji. :)
Najpopularnije aplikacije 2016: Dve najgore vode!
PS. Ne morate ni čitati tekst, nema poente, to je jedan od mnogih, a već znate koje su to dve najgore.

Sent from mTalk on Windows 10 phone

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Slažem se da edge deluje atraktivnije, ali koliko je edge ekran atraktivan, toliko je i nepraktičan. Staklo je skoro nemoguće naći za edge, tako da ostaje samo folija. Pritom, korišćenje edge modela bez neke futrole je nezgodno zbog jako tankih bezela.
I ja sam primetio da je Wifi signal bolji na J7( 2016). Što se tiče zakucavanja na messengeru, veruj mi meni se to desilo i na iP6s plus, tako da je to delimično krivica same app.

Odgovori