Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Re: Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Razumeo sam zašto traži da snimam svoj telefon dok snimam "Mislim da ti uopšte ni nemaš Win telefon, očito koristiš android, ovde sve nas zekiš debelo. " ovo su njegove reči meni upućene na jednom drugom forumu, nije problem da snimam dok snimam jeste bzvz ali ako će dokazati da imam L735 nije problem mada sam već negde ne znam gde već kačio svoj desktop telefona tako da ni govora da ja ne koristim wp ... Moj snimak jeste načinjen na Lumiji 735 i to je fakat sviđao se on nekom ili ne
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Razlićiti stavovi potiču od toga što ti L730 upoređuješ sa Android telefonima, a ovi oponenti upoređuju L730 sa L532 i dele komplimente. Kakvo bi tek oduševljenje nastalo kad bi ga uporedili sa Nokiom 3310.Baraba napisao:...Vi ljudi sa izvrtanjem stvari u ovom Win delu preterujete, pa tačno čovek zamrzi zbog vas sve što ima veze sa win/wp.

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Jao, 1808, silno grešiš ali misliš da ja nemam dodir sa Androidima. Androidi su svuda oko mene, uključujući HTC, Sony, Huawei, Samsung, Coolpad, i to kako stariji tako i noviji modeli.
I za mamu ću najverovatnije Android kupiti za dva tri meseca preko MTSa ako bude htela Android.
Drugov Samsung svako malo ili ne prikaže mejl piše sati ili mu ne stigne odmah poruka na Viber - dobrano mu zakasni. Ali ne kažem da je to "kantica", sigurno ne nešto rešivo, ali nije eto savršeno.
I zar misliš da da nije ovog foruma da ja ne bi video slike sa drugih telefona recimo, osim sa Lumije 532...
Ali hajde da ne trubimo istu priču iznova i iznova.
Sent from mTalk on Windows 10 phone

Drugov Samsung svako malo ili ne prikaže mejl piše sati ili mu ne stigne odmah poruka na Viber - dobrano mu zakasni. Ali ne kažem da je to "kantica", sigurno ne nešto rešivo, ali nije eto savršeno.
I zar misliš da da nije ovog foruma da ja ne bi video slike sa drugih telefona recimo, osim sa Lumije 532...
Ali hajde da ne trubimo istu priču iznova i iznova.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Još će da me ubede da sam kupio neispravan telefon jer sam iskren i objektivan.
Poslato sa HTC 10
Poslato sa HTC 10
@baraba
A sto si uopste kupio tU Lumiu? Koliko se sjecam vec si koristio 1020 i nisi bio zadovoljan
Sent from my iPhone using Tapatalk
A sto si uopste kupio tU Lumiu? Koliko se sjecam vec si koristio 1020 i nisi bio zadovoljan
Sent from my iPhone using Tapatalk
- TosaNS
- Mobil stručnjak
Verovatno ni moj telefon ne radi kako treba samo me još niko u to ubedio nije čim budem bio u prilici kačim snimak telefona kako snima, pa ako ni to ne bude bilo dovoljno onda ja nemam šta više dodati. Btw ja pojma nemam kakav ti imaš problem sa telefonom ali onaj klip od Rotkoda koji je okačio na benču je dovoljan da pokaže kako radi Lumia rekao sam i tamo na forumu, a kažem i ovde da moj telefon ništa bolje ne radi i da završimo više priču sa tim radi ne radi, ako treba neka mi je telefon krš i da je kanta, a on to nije niti ću tu priču ikad prihvatiti po meni je on sasvim korektan uređaj. Moja objektivnost i iskrenost su upitni iz razloga što ne govorim loše i ne mislim ništa loše o wp?
Poslednja izmena od TosaNS u Uto, 10. Jan 2017. 14:00, izmenjeno 3 puta ukupno.
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Jok, moj tata je kupio neispravan telefon.
Ako je sve kao što kažeš, i ako nema načina da se popravi, nego šta nego da nešto ne valja. Telefon ti nema performanse kao moj i Tošin, a zašto i šta je to radio prethodni vlasnik, to me ne zanima. Možda mu se pregrevao, možda nešto drugo, otkud ja znam. Za sistem znam kako može i treba da radi na L730/735 iz prve ruke, a tvoj telefon nema iste takve performanse. Zar ne može da hardver vremenom oslabi... Naravno da može. Kako na kompjuteru, tako i na telefonu.
A 1808 ako je draže da pljuje sistem nego da gleda šta je zaista kod tebe problem, to je nešto drugo.
Ali ja kao što sam rekao tebe razumem, nije mi teško da se stavim u tvoju kožu i da zamislim sebe u takvoj situaciji. Možda bi isto mislio i da je do desetke, ali dva naša zajednička zapažanja upućuju na to da je mana na telefonu tu sve vreme, jedino što se tek na w10m vide simptomi. A možda se vide simptomi čak i na wp8.1, samo ne na istim mestima.

A 1808 ako je draže da pljuje sistem nego da gleda šta je zaista kod tebe problem, to je nešto drugo.
Ali ja kao što sam rekao tebe razumem, nije mi teško da se stavim u tvoju kožu i da zamislim sebe u takvoj situaciji. Možda bi isto mislio i da je do desetke, ali dva naša zajednička zapažanja upućuju na to da je mana na telefonu tu sve vreme, jedino što se tek na w10m vide simptomi. A možda se vide simptomi čak i na wp8.1, samo ne na istim mestima.
- TosaNS
- Mobil stručnjak
- 1808
- Expert
^ Auuu al' radiiiii, treba mu celih 7 sekundi dok otvori Viber i potom još 6 sek. da otvori poruku. 

- TosaNS
- Mobil stručnjak
Verovatno da u toj klasi neki android ne bi ni otvorio poruku u najgorem slučaju išlo bi vađenje baterije
pa sve ponovo

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Sad bih vam napisao direkno poređenje Lumie 550 i P9 lite jer ste smorili za medalju, ali ne bih da idemo još dalje u off... I onako ste već skrenuli u jarak pored puta sa postovima. [emoji38]
Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk
Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Nemoj da napišeš - snimi par minuta video poređenja, i stavi tačku na raspravu.
@Baraba evo ja probao na 735 i nema ovaj problem koji se kod tebe javlja prilikom snimanja. Ako hoces okacicu danas i video
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Nema poente da kačiš video, Staff, već je više nas to radilo. Mislim, mi mu kažemo kako jeste, a sad da ga uveravamo da ga ne lažemo, to mi je smešno.
I 1808, to je dve godine star telefon.
DODATAK: A, pa naravno kad duže Viber otvara kad ga je pre dve sekunde restartovao... Sad tek pogledao video. I otkrio ga je za oko 3 sekunde, preuveličavaš.
I slažem se, previše smo otišli u bezveze pravcu koji vodi samo u prazne priče.
A i što se tiče performansi, kao što sam rekao ranije, to da li telefon reaguje u deliću sekunde mi nije presudno, odziv mu je svakako odličan. Ali kod mene se Viber otvori za dve sekunde.
I 1808, to je dve godine star telefon.
DODATAK: A, pa naravno kad duže Viber otvara kad ga je pre dve sekunde restartovao... Sad tek pogledao video. I otkrio ga je za oko 3 sekunde, preuveličavaš.
I slažem se, previše smo otišli u bezveze pravcu koji vodi samo u prazne priče.
A i što se tiče performansi, kao što sam rekao ranije, to da li telefon reaguje u deliću sekunde mi nije presudno, odziv mu je svakako odličan. Ali kod mene se Viber otvori za dve sekunde.
Poslednja izmena od гари u Uto, 10. Jan 2017. 15:03, izmenjeno 1 put ukupno.
MS dizgori
.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Vidi ko se to nama vratio.cvoruga napisao:MS dizgori [emoji14] .

Što nagovori Barabu da uzme Lumiju, čoveče?

https://drive.google.com/file/d/0B4HQYQ ... p=drivesdk
Jesi na ovo mislio?
Jesi na ovo mislio?
Pa što, šta hvaliEvindzer napisao:Što nagovori Barabu da uzme Lumiju, čoveče?

Čitam ovde i na Benču 735 pršti kako radi, ludnica,
pa što da i on ne prođe dobro za male pare?
Oh, wait

- TosaNS
- Mobil stručnjak
Čvoruga profesionalni trol 
Soylent green is people

Soylent green is people
- 1808
- Expert
Jbt,... ako je već tako dobar, daj nađi i meni jedan.cvoruga napisao:...Čitam ovde i na Benču 735 pršti kako radi, ludnica,
pa što da i on ne prođe dobro za male pare?

Stvarno šteta što su prestali da ga proizvode.