Blueberry
Blueberry
Video sam na itsvet.com reklamu: Blueberry dolazi...prvo sam pomislio da je blackberry, ali nije....Jel znako neko sta je to Blueberry?
...i bilo bi super kad bi kod nas mogao da se kupi Blackberry...odlicna spravica.
I da li neko zna koje telefone furaju oni reperi crnci u spotovima..nisam nigde nasao tako nesto...otvara se poklopac i to je kao ekran a ispod Qwerty ali nije kao laptop, tj deo sto se podize nije celom duzinom fona
...i bilo bi super kad bi kod nas mogao da se kupi Blackberry...odlicna spravica.
I da li neko zna koje telefone furaju oni reperi crnci u spotovima..nisam nigde nasao tako nesto...otvara se poklopac i to je kao ekran a ispod Qwerty ali nije kao laptop, tj deo sto se podize nije celom duzinom fona
Taj fon shto svi fooraju po Hollywoodu je T-mobile sidekick2.Za blueberry nemam pojma o chemu se radi ali ako je u pitanju marka fonova,zvuchi mi malo izlizano da maltene kopiraju ime!Shto se tiche blackberry spravica,ono shto ja ne volim je to da vecina nemaju proshirivu memoriju ili mogucnost postavljanja mp3 fajlova za zvona,mada su naravno ostale mogucnosti fenomenalneza one kojima je to potrebno!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Ma to i jeste digitorn, samo onaj naucni u kojem su implementovali SIM karticu kako bi studenti mogli da varaju na ispitima iz matemetike, tako sto SMS-om poslju zadatak svom profesoru iz matematike, a onda ga pozovu da im on izdiktira kompletno resenje...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
@DJ_Boris: ti to iz iskustva, a ?
.:Radioactive DJ Team:. .:We create your music world:. www.dj-boris.com <<< 100 karaktera

.:Radioactive DJ Team:. .:We create your music world:. www.dj-boris.com <<< 100 karaktera
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Kontakt:
Pa ne bas iz licnog, ali sam pravio dobre fore za ortake... Inace postoje BS sluskew koje su iz 2 dela, ogrlice sa mikrofonom i male bubice velicine malo veceg od znca kafe, uz koji se dobija spec pinceta za zabadanje u uho, ali se sad udaljavamo od teme ovog specijalnog digitrona...Dario (asdf) napisao:@DJ_Boris: ti to iz iskustva, a ?![]()
![]()
![]()
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Kontakt:

To, to.. Ima i mogucnosti za direktno povezivanje na bilo koji CS server... ili dotu sa nekim ortakom...