U toku i po prijemu poziva pisalo mi je ranije na ekranu kada sam poslednji put imao komunikaciju sa tim brojem i onda odjenom mi je to nestalo, da li znate kako da vratim to? Hvala
Samsung Galaxy S7 Edge
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Mozilla Firefox
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
- :: Motoluxe
Re: Samsung Galaxy S7 Edge
Jedno pitanje
U toku i po prijemu poziva pisalo mi je ranije na ekranu kada sam poslednji put imao komunikaciju sa tim brojem i onda odjenom mi je to nestalo, da li znate kako da vratim to? Hvala
HTC Tattoo_____N 95 8gb
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ako nekoga baš svrbi ovaj Nugat i ne može da dočeka OTA za CSC koji koristi... Ako flešuješ BTU, dobijaš OTA odmah. Eno dobijaju ga ljudi širom Evrope koji imaju BTU.
Korisnici prijavljuju da je stigao i u Nemačku, takođe OTA, ali ne znam za koji CSC.
Korisnici prijavljuju da je stigao i u Nemačku, takođe OTA, ali ne znam za koji CSC.
- dachakragujevac80
- Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Sta mislite kada ce otprilike stici na modele koji su kupljeni kod nasih operatera? I da li to sto mi tel nije zakljucan ni na jednu mrezu, a kupljen je u vipu, se vodi kao "mrezni" ili u ove "slobodne"?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
- Azimuth
- Moderator

dachakragujevac80, stiže ovih dana, možda i danas. Ako si nestrpljiv uvek možeš uraditi ono što sam gore napisao.
I to što nije zaključan na mrežu, a uz to nije u njemu ni brendiran CSC, to znači da je "slobodan". Pravilo je da prvo za takve telefone ide apdejt, pa tek onda za one koji to nisu.
I to što nije zaključan na mrežu, a uz to nije u njemu ni brendiran CSC, to znači da je "slobodan". Pravilo je da prvo za takve telefone ide apdejt, pa tek onda za one koji to nisu.
- dachakragujevac80
- Expert

Pa i nisam bas toliko nestrpljiv, tako da cu sacekati "zvanicni" [emoji6], ja se iskreno nadam da ce to biti vec ovih dana, ako ne i danas.
EDIT:
http://www.smartphonehrvatska.com/2017/ ... galaxy-s7/
eto ti ga sad!
EDIT:
http://www.smartphonehrvatska.com/2017/ ... galaxy-s7/
eto ti ga sad!
Kako ja jos nisam dobio, doduse moj je za Ujedinjene arapske emirate..
@zoreli za koji csc je tebi stigao update?
Nole025 napisao:Kako ja jos nisam dobio, doduse moj je za Ujedinjene arapske emirate..
nisam ni ja a moj je za Nemacko trziste (nije zakljucan za mrezu), kupljen u IT (gde ga i koristim)
- dachakragujevac80
- Expert

Nije ni meni,kupljen kod nas u Vipu,ali kao sto sam vec rekao nije zakljucan na mrezu.
- zoreli
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Nole025, knelee32, Nebojsa55, stigao je za BTU (United Kingdom)
... kao što reče kolega Azimuth ko želi odmah da dobije Nougat apdejt , treba da flešne ovaj MM firmware : https://www.sammobile.com/firmwares/dow ... 1BPK3_BTU/
i odmah dobija apdejt na Nougat .
i odmah dobija apdejt na Nougat .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- dachakragujevac80
- Expert

Danas je izgleda pusten samo za UK i Kinu,s tim sto je ovaj u Kini vec opozvan. 
@zoreli tako sam i mislio da si ga dobio jer za ostale jos nema...neki kazu i da su nemci dobili al ne znam za koji csc...
- janka_88
- Expert

- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja imam jednu verziju njemačkog DBT (pošto imaju dvije) i nisam dobio update.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- zoreli
- Moderator

Ja sam uradio bekap na Samsung Cloud i apsolutno mi je sve vraćeno na telefon kako je bilo pre (aplikacije/kontakti/sms/call logs ... , pola sata posla
.
- janka_88
- Expert

- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Znači ako skinem zadnji MM za BTU automatski dobijam OTA na Nougat? Ako je tako ide download. 
- zoreli
- Moderator

- Azimuth
- Moderator

Ili skineš SamFirm, programčić nekog lika sa XDA, uneseš naziv modela i CSC koji tražiš i to je to. Skine ti ga prilično brzo i sve je bezbedno. Posle toga Odin, flešuješ i dalje ide OTA, pa wipe svega i to je to 
Edit:
Ako neko skonta kako da uklonim ono settings dugme sa tastature, neka mi prijavi. Tražim već 15tak minuta, a ne mogu da nađem, pa ne znam da li je to mene i umora ili nema više te opcije...
Edit:
Ako neko skonta kako da uklonim ono settings dugme sa tastature, neka mi prijavi. Tražim već 15tak minuta, a ne mogu da nađem, pa ne znam da li je to mene i umora ili nema više te opcije...
- dusan87vr
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 09:01
- :: Galaxy Note10+ N975F
- :: Nokia 2626
Ljudi, jel ima neko s7 edge u silver titanium boji ? Kako uzivo izgleda telefon u toj boji, nije li kao ogledalo ? Nudili mi u radnji i tu boju, pa se razmisljam koju da porucim 
Poslednja izmena od dusan87vr u Uto, 17. Jan 2017. 23:43, izmenjeno 1 put ukupno.
- dachakragujevac80
- Expert

Pa ne znam, meni je najlepsi crni, mada nije los ni u toj boji, u svakom slucaju, koju god boju da izaberes neces da pogresis.