A što se tiče slika novog S8, meni se sviđa izgled sa uskom gornjom i donjom ivicom.
Samsung i glasine o novim uređajima
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Samsung i glasine o novim uređajima
Eto dokaza da i u ekonomski jakim zemljama na visoke funkcije dolaze i na njima ostaju vezare i mitomani, nema samo naš deo Evrope monopol na takve stvari.
A što se tiče slika novog S8, meni se sviđa izgled sa uskom gornjom i donjom ivicom.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Jedino što ipak treba da dođu po koji put kod nas na seminar, da im naši demonstriraju kako da se rašire po zemlji kao kuga. 
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Evo je i lista uređaja koji će dobiti Nugat
https://www.sammobile.com/2017/01/17/he ... at-update/
https://www.sammobile.com/2017/01/17/he ... at-update/
- dachakragujevac80
- Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
https://webcache.googleusercontent.com/ ... clnk&gl=ro
Ovi nešto konstantno muljaju, procitajte fus notu na kraju teksta.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ovi nešto konstantno muljaju, procitajte fus notu na kraju teksta.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa dobro, to je i normalno u android svetu. Prvo dobijaju aktuelni modeli pa tek onda prošlogodišnji i tako redom.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- dachakragujevac80
- Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Da,ali ako malo bolje pogledate,ovde nema nekih modela koji su bili na "prosloj" listi,kao npr A5...
- iKe
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
iLuka, baš dobro izgleda. Pitanje je da li će stvarno uspeti da "spakuju" 5.7 i 6.2 inča displej u standardne dimenzije.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Evindzer
- Prijatelj foruma

Samo neka u taj veći ubace stajlus, i ja ću biti zadovoljan.
Preći ću i preko toga da se ne zove N8.
Bio sam mislio da u martu ili aprilu uzmem N7, ali sam se krajem jeseni ipak predomislio.
A što se tiče fizičkog izgleda, ako bude takav kao na slikama, meni će biti lep. Jedino ne volim softverske tastere, ali ne može sve da se ima.
Preći ću i preko toga da se ne zove N8.
Bio sam mislio da u martu ili aprilu uzmem N7, ali sam se krajem jeseni ipak predomislio.
A što se tiče fizičkog izgleda, ako bude takav kao na slikama, meni će biti lep. Jedino ne volim softverske tastere, ali ne može sve da se ima.
- iamivan
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Stylus u Note ide, ne u S seriju. Bilo i biće. 
Sent from my Sexus 6P using Tapatalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma

Znam.
Ali bilo je priče da neće biti modela sa imenom N8, već će veći S8 dobiti olovku i igrati tu ulogu. To se priča već nedeljama. Naravno, ko zna ima li istine u tome.
A sad, nešto drugo: da se ja pitam, svi telefoni bi po difoltu morali da imaju olovku - baš kao što bi svi morali da budu W10M da se pita Miodrag.
Ali bilo je priče da neće biti modela sa imenom N8, već će veći S8 dobiti olovku i igrati tu ulogu. To se priča već nedeljama. Naravno, ko zna ima li istine u tome.
A sad, nešto drugo: da se ja pitam, svi telefoni bi po difoltu morali da imaju olovku - baš kao što bi svi morali da budu W10M da se pita Miodrag.
- 1808
- Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Sreća pa se ni jedan ni drugi ne pitate ništa.Evindzer napisao:...da se ja pitam, svi telefoni bi po difoltu morali da imaju olovku - baš kao što bi svi morali da budu W10M da se pita Miodrag.
- Evindzer
- Prijatelj foruma

Šta se desilo s tobom s tobom u poslednjih godinu dana? Ozbiljno pitam. Nekad si pisao kvalitetne komentare pune validnih informacija i čitao sam ih sa uživanjem. Sad ideš unaokolo i vređaš ljude, podsmevaš se svemu i svakome, i nijedan tvoj komentar nema ozbiljnu težinu.
Siguran sam da ja tebi nikad nisam uputio neku uvredu, i zato te ovim putem molim da ni ti ne vređaš mene. Ako ti se ne sviđaju moji komentari, ignoriši ih, kao što većina ljudi ignoriše tvoje pokušaje da izazoveš svađu - što je žalosno, jer si ovde nekad važio za jednog od najkompetentnijih poznavalaca prilika u industriji telefona.
Ovo je moj poslednji komentar na forumu upućen tebi.
Siguran sam da ja tebi nikad nisam uputio neku uvredu, i zato te ovim putem molim da ni ti ne vređaš mene. Ako ti se ne sviđaju moji komentari, ignoriši ih, kao što većina ljudi ignoriše tvoje pokušaje da izazoveš svađu - što je žalosno, jer si ovde nekad važio za jednog od najkompetentnijih poznavalaca prilika u industriji telefona.
Ovo je moj poslednji komentar na forumu upućen tebi.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com

Inače slažem se sa tobom po pitanju olovke. Ne da svaki ima olovku sa sobom, ali da svaki ima podršku za nju, od ko želi da može da je dokupi. I pazi da je ne izgubi. 
A ne vidim što bi nekome smetalo da mu telefon ima podršku za olovku, to ne bi bio minus ni u kom smislu, i niko te ne tera ni da je kupiš.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
A ne vidim što bi nekome smetalo da mu telefon ima podršku za olovku, to ne bi bio minus ni u kom smislu, i niko te ne tera ni da je kupiš.
Meni se ta ideja ne sviđa.
Zna se ko ima olovku i po meni tako treba da ostane.
Note je note.
Zna se ko ima olovku i po meni tako treba da ostane.
Note je note.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com

Da, zašto bi neko sa jeftinijim, ili samo drugačijim, telefonom bio u mogućnosti da koristi olovku, to je nedopustivo. 
- iamivan
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Gari, nemoguće je da svaki telefon ima podršku za olovku.
Da bi ona radila iole dobro kao na Note-u, treba neko da napiše drajvere za nju, pod jedan. Google sigurno neće implementirati to u Android da bude standard, a Samsung sigurno neće da deli ono što su oni napravili vezano za to.
Drugo, da bi olovka radila na nivou većem od običnog tapkanja po ekranu, trebalo bi da se u telefon ugradi tehnologija koja će to omogućiti, kao što Wacom-ov digitajzer koji se nalazi u Note-u.
Sve te stvari koštaju i traže vremena, tako da je pretpostavljam neisplativo da se uopšte pokušava da veliki broj različitih modela ima tako nešto.
Slažem se sa Drakenzen, Note je Note i on treba da ima olovku, kao i njemu konkurentni modeli predviđeni uglavnom za bizMis korisnike.
Da bi ona radila iole dobro kao na Note-u, treba neko da napiše drajvere za nju, pod jedan. Google sigurno neće implementirati to u Android da bude standard, a Samsung sigurno neće da deli ono što su oni napravili vezano za to.
Drugo, da bi olovka radila na nivou većem od običnog tapkanja po ekranu, trebalo bi da se u telefon ugradi tehnologija koja će to omogućiti, kao što Wacom-ov digitajzer koji se nalazi u Note-u.
Sve te stvari koštaju i traže vremena, tako da je pretpostavljam neisplativo da se uopšte pokušava da veliki broj različitih modela ima tako nešto.
Slažem se sa Drakenzen, Note je Note i on treba da ima olovku, kao i njemu konkurentni modeli predviđeni uglavnom za bizMis korisnike.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com

Ja samo kažem da bi bilo dobro. 
Ali nisam toliko ulazio duboko u tu problematiku i jeste mi tvoj odgovor koristan da bolje vidim šta bi sve trebalo.
Ali dobro, za nekoliko godina, ili za malo više godina, što da ne.
Ko zna kako će to sve funkcionisati. Meni ne zvuči to toliko neverovatno.
Ali nisam toliko ulazio duboko u tu problematiku i jeste mi tvoj odgovor koristan da bolje vidim šta bi sve trebalo.
Ali dobro, za nekoliko godina, ili za malo više godina, što da ne.
- 1808
- Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Prvo sam pomislio da se zezaš, kad ono ti ozbiljan...Evindzer napisao:Šta se desilo s tobom s tobom u poslednjih godinu dana? Ozbiljno pitam. Nekad si pisao kvalitetne komentare................
....................Ovo je moj poslednji komentar na forumu upućen tebi.
Ne mogu da verujem šta pišeš i zbog čega si uvređen. Ne samo da sam postavio smajlije uz svoj komentar, nego je i sam komentar potpuno bezazlen i što je još važnije opravdan. Pa, da li uopšte treba ozbiljno analizirati zašto nije dobro ono što si napisao, a razumeo sam to kao šalu na koju sam u istom tonu i odgovorio.
Još uvek mi nije jasno šta je to tebe nateralo da mi pišeš onakav post kao odgovor.
-
Mikrikorisnik
- Entuzijasta

- Pridružio se: Pet, 06. Feb 2015. 10:55
- :: Samsung S6
- :: Lg G2
http://m.gsmarena.com/galaxy_s8_live_im ... -23006.php
Kao slike s8.ako ovaj senzor za otisak stvarno bude na ovom retardiranom mestu definitivno ce uprskati stvar.treba da bude sto dostupniji a ne pomeren pored kamere.uzas.nadam se da ovo nije prava stvar
Kao slike s8.ako ovaj senzor za otisak stvarno bude na ovom retardiranom mestu definitivno ce uprskati stvar.treba da bude sto dostupniji a ne pomeren pored kamere.uzas.nadam se da ovo nije prava stvar