Zavisi od toga koliko je stara ta baterija, kako si koristio telefon do sada, kako ga sada koristiš, da li imaš JB i koje tvikove a ako nemaš onda na kom si iOS-u, da li ti je uključen backgroud app refresh ili nije itd itd.
Dobra baterija je ona koja ispunjava tvoja očekivanja, sve drugo ne valja
Najbolje bi mu bilo da gleda nekako da pomeri prednju kameru pa da zameni telefon za nov.
Sve te baterije koje si nabrojao su možda čak i goreg kapaciteta nego njegova originalna. Jedino gde bi mogao da proba jeste da nađe neki razuman telefon pa iz njega bateriju da vadi, ali je i za tu bateriju pitanje i kakvom je stanju.
Pa ništa, ako ne može da živi sa baterijom koja je takva kakva je, onda neka rizikuje sa kupovinom neke od tih koje si nabrojao. Nema tu mnogo mudrovanja. 50€ se ne isplati davati jer ako doda još toliko može da kupi 6s sa godinu dana mlađom baterijom.
Ako moze neko da mi da savet, pao mi je telefon i pukao ekran.Zamenjen ekran sa novim ali nekom kopijom, sada ne radi wi-fi cip.Za cip traze od 80 do 95 eura pa me interesuje dal se vise isplati naci iphone zakljucan na icloud i sa njega skinuti cip a u rezervu ostaje baterija, maska, ekran i da li je u opste izvodljiva ta kombinacija?Hvala u napred.
Isao sam da reklamiram medjutim ljudi mi kazu da nisu proveravali wi-fi a da budem iskren nisam ni ja, nije mi to palo napamet kada mi je ispao telefon.Radilo je do pada a posle stvarno ne znam.Ne bih ispao fer da tvrdim nesto sto neznam.Nesto su mi objasnili da valjda zovu taj cip staklenac ili tako nesto i da je verovatno pukao kada je telefon pao.Hvala na savetu i ja mislim da je to povoljnija varijanta ali rekoh da pitam strucnije od mene .Ako ima neko da ponudi 6 sa icloudom, tu sam za dogovor!
Hvala, proverucu!Skoknucu za vikend do nekog servisa i zamoliti da provere ili cu cak otici do servisa gde su menjali ekran.Hvala jos jedanput na savetu.
zanima me nesto promenuo sam sim karticu i uze za 4g i koristim iphone 6 e sada kada prebacim na 4g i odem u ns ili sm nigde nece da uhvati 4g samo mi stoji 3g e sada nzm u cemu je problem moze mala pomoc
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.